< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 17 Ocak 2021; 15:16:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Adam gibi çiğköfte satan yer varmı?

-
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
komagene hariç istediğin yerden al
oses fena değil bence
-
Komagenenin ne sorunu var
Bu saatte cig kofte mi yenir
Damak tadın yoksa ve midesizsen yenir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şokta 5 liraya çiğköfte paketi satılıyor. Onu al.
Tepsiye dök. 2 bardak sıcak su dök 10 dakika bekle. Yarım çay bardağı zeytinyağı, yarım çay bardağı nar ekşisi dök. Damak zevkine göre pul biber ve isot atarsın. 5 dakika yoğur al sana mis gibi çiğ köfte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Komagenenin ne sorunu varmarkalaşmaya çalışıyor ama kendini batırdı küçücük kutu 4 tane çiğköfteye 17 tl ödedim adam 2 lavaş koydu ot yok limon yok.
oses de 15 tl ye gayet iyi geliyor. + 4 lavaş koyuyor
-
Brn dürüm arıyorum.
Kutahyaya gel basbilen hocam
Komagene var burda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence güzel damak tadım da var
Şok'taki çiğ köfteyi yiyeceğine poh yemek daha mantıklı. Ben hayatımda bu kadar rezalet bir çiğ köfte görmedim.
Şok'tan ucuz diye arada sırada alırdım. Sonra karşıya Komagene açıldı ilk kez bir Çiğ köfteci şubesinden hadi deneyeyim dedim, resmen Murat 124'den Bugatti'ye binmiş gibi oldum o kadar fark var. Tabi çocuklar yeni açtı dükkanı, dürümü sarmayı çok bilememiş, biraz kopmuştu dürüm ona rağmen çok iyiydi.
Sonra diğer yanımızda da Adıyaman var onu da denedim en iyisi Komagene. Ha çiğ köfte manyağı değilim ayda bir yersem yerim ama artık komagene dışında almam.
-
-
Komagene
-
Gel Urfa'da ye
Komagene, çiğköfteci erkan usta ve ömer usta iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F
Komagene, çiğköfteci erkan usta ve ömer usta iyidir.Adıyamanlı Erkan usta'dan başka güzel çiğköfte yapan bir yere rastlamadım daha
-
kim ne derse desin en güzel ve en büyük çiğ köfteci oses tir.adamların almanyada bile fabrikaları var daha ne olsun :)
-
Adamın sırrı nedir bilmiyorum ama çok güzel.
-
gerçi yerine göre değişen bir şey ama arsamiea da güzel.
Benzer içerikler
- trio tedavi paketi kullananların yorumları
- 181 komşu gürültüsü
- köfteci isimleri
- branşman nedir
- benim numaramdan başkası aranmış
- moonwalker ayakkabı
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X