Bildirim
adam akıllı video mixleme editleme programı lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cyberlink Power Director sağlam programdır arkadaşım. -
eywalla dostum hemen deneycem
nerdeymiş benim e-muelm bakim -
yaa kardeş programı beyendim ama birkaç sorum olacak
1- ben video ekllerken araka fona müzik koymak istiyorum ama video bittikden sonra müzik çalıyor bunu nasıl ayarlıyabilirim ?
2-640*480 olarak kayıt yapmak istiyorum onu nasıl ayarlıyacaz ? -
Walla Video Edit Sıkıntısı olan herkes Bu Forumda toplanmış Beyler...
Dier Başlıklara da yazdım... Buraya da yazıyrum...
Yarı Profesyonel Bi İş istiyorsanız Ulead Media Studio Pro 8 veya Ulead Video Studio 9 -10 -11 vs
( HD - High Definition falan hazırlayabilirsiniz o kadar yani )
Tam profesyonel isteyenler için önerim Adobe Premiere ya da After Effects...
Not... Bu Yazılımlarla istediiniz media formatını istediiniz şekilde düzenleyip istediiniz formatta kaydedebilisiniz.
Profesyonel bi Video Editçi olarak önerilerimdir... -
sony vegas -
Power Director Pro, Ulead Video Studio, Adobe Premiere Elements ve Adobe Premiere Pro kullandım. Hepsinin kendine göre güzel özellikleri var. Ancak, bence en iyisi Adobe Premiere Pro 2 -
quote:
Orjinalden alıntı: boldshark
bence en iyisi Adobe Premiere Pro 2
kullandığınıza göre,
quote:
GPU-accelerated rendering. Adobe Premiere Pro 2.0 automatically adjusts to take full advantage of the power of your graphics card, accelerating the preview and rendering of motion, opacity, color, and image distortion effects.
bu programın özelliği olarak yazıyor.. gerçekten grafik kartının video encoder özelliğiden otomatik yararlanailyor mu? işleme hızı nasıl? webcamdan görüntü kaydı yapabiliyor mu? ve xvid destekliyor mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
quote:
kullandığınıza göre,
quote:
GPU-accelerated rendering. Adobe Premiere Pro 2.0 automatically adjusts to take full advantage of the power of your graphics card, accelerating the preview and rendering of motion, opacity, color, and image distortion effects.
bu programın özelliği olarak yazıyor.. gerçekten grafik kartının video encoder özelliğiden otomatik yararlanailyor mu? işleme hızı nasıl? webcamdan görüntü kaydı yapabiliyor mu? ve xvid destekliyor mu?
Kullandığım grafik kartı çok eski (64 MB MX440); bu özelliği destekliyor mu bilmiyorum. Aktarımlarımı mini-DV cam ile i-Link yoluyla yapıyorum, bazen de kayıtlı dosyalardan faydalanıyorum, fakat webcam kullanmıyorum. ama tahminime göre, tanıttıktan sonra, webcamden de kayıt yapar. xvid dosyalar (kendi hazırladığım)üzerinde aynı işlemleri yapabiliyor. Avi olarak export etme imkanı da var.
İşleme hızı fena sayılmaz; Windows Movie Maker'dan çok daha hızlı... ancak ben genelde mpeg2 dosyaları düzenlediğim ve kameradan aktardığım için, haliyle zaman alıyor...
Opacity, rotation ayarları çok iyi.
Aynı anda birden fazla kanal ses ve görüntüyü miksleyebiliyorsun.....vs vs
Bence harika bir yazılım. Alıştıktan sonra bıramazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 13 Aralık 2006; 1:07:24 >
-
Yer imlerimde kayıtlı olan bir adresi hatırladım.
Adobe Premiere 6.5 ve Adobe Premiere Pro 1.5 ile ilgili dersler (Moontaj dersleri bölümünde) anlatılmakta.
Ayrıca, ilginizi çekecek bölümler olduğunu düşünüyorum:
http://www.kkymn.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 13 Aralık 2006; 1:20:43 > -
paylaşım için sağol dosdum -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: seasoul
quote:
kullandığınıza göre,
quote:
bu programın özelliği olarak yazıyor.. gerçekten grafik kartının video encoder özelliğiden otomatik yararlanailyor mu? işleme hızı nasıl? webcamdan görüntü kaydı yapabiliyor mu? ve xvid destekliyor mu?
Kullandığım grafik kartı çok eski (64 MB MX440); bu özelliği destekliyor mu bilmiyorum. Aktarımlarımı mini-DV cam ile i-Link yoluyla yapıyorum, bazen de kayıtlı dosyalardan faydalanıyorum, fakat webcam kullanmıyorum. ama tahminime göre, tanıttıktan sonra, webcamden de kayıt yapar. xvid dosyalar (kendi hazırladığım)üzerinde aynı işlemleri yapabiliyor. Avi olarak export etme imkanı da var.
İşleme hızı fena sayılmaz; Windows Movie Maker'dan çok daha hızlı... ancak ben genelde mpeg2 dosyaları düzenlediğim ve kameradan aktardığım için, haliyle zaman alıyor...
Opacity, rotation ayarları çok iyi.
Aynı anda birden fazla kanal ses ve görüntüyü miksleyebiliyorsun.....vs vs
Bence harika bir yazılım. Alıştıktan sonra bıramazsın
yaklaşık 600 mb boyuutndaki programın tryout olanını indirdim kurdum.. dv arıyor yani firewire, web cameramı görmediği gibi.. harddiskte kayıtlı editlemek isetediğim video dosyalarının hiçbirini görmüyor. benim amacım video bolmek birleştirmek, xvid e çevirmek şu an hiçbirini yapamıyorum...
-
DV kamera araması çok normal; zaten öncelikli görevi yüksek kalite video aktarımı yapmak ve işlemek. Zaten, DV kamera kullandığımı ve i-Link (firewire) ile bağlandığımı yazmıştım.
Bende, mpeg1, mpeg2 ve avi (sıkıştırılmamış avi, xvid ve divx) formatlarını hepsini tanıyor ve bu formattaki dosyaları import edip işlem yapabiliyor. Sende bazı codeclerde sorun olabilir.
600 MB yer kaplaması çok normal; profesyonel bir program olduğunu belirtmiştim. Kaldı ki, bir alt versiyonu olan Adobe Premiere Element 2 bile 1,85 GB yer kaplıyor. Ayrıca fiyatı da 850$ olmasına rağmen, en çok tercih edilen video düzenleme programlarından biri. İnternet yoluyla bulabileceğin crackler işe yarıyor...
Senin amacın sadece video bölmek, birleştirmekse; bu işi rahatlıkla yapabilen ve kullanımı kolay olan, üstelik çok az yer kaplayan bir sürü yazılım mevcut.
Xvid yapmak istiyorsan; ücretsiz bir yazılım olan ve rahatlıkla kullanabileceğin Auto Gordion Knot'u (imzadaki ilk linkte kullanımı anlatılıyor ve download linki var) deneyebilirsin...
Adobe Premiere Pro, bu saydıklarından fazlasını arayanlar ve daha çok, video montaj işine gönül vermiş; zaman harcamaktan sıkılmayacak olanlar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 13 Aralık 2006; 19:41:43 >
-
dvb-s ile kaydettiğim mpeg2 formatındaki videoları import etmek istiyorum... desteklenmeyen biçim hatası veriyor...?
ben ekran kartının gücünü encode için kullanabileceğini yazan tanıtımı nedeni ile video işleme işlerinde bundan yararlanabilmeyi umit etmiştim ama olmadı...
ekran kartının özelliği ile ilgili bilgi:
Avivo
Radeon X1000 ailesi, ATI'nin yeni görüntü ve video işleme motoru Avivo'yu içeriyor. Avivo, ATI'nin özellikle üzerinde durduğu, bilgisayarlardan tüketici elektroniğine kadar bir çok donanımda kullanılabilecek, analog ve digital görüntüleme sistemlerini destekleyen ve buna ek olarak standart formatların yanında yüksek tanımlı video formatlarına da destek veren görüntüleme ve video işleme teknolojisi. Avivo, yüksek çözünürlüklü, farklı görüntü oranlarına, hızlı tepki süresine ve yüksek renk derinliğine sahip LCD monitörleriyle uyumlu.
Avivo, yapısında 2 adet 10-bit'lik görüntüleme teknolojisi barındırıyor. ( 10-bit desteği nVidia'nın güncel kartlarında da bulunuyor). entegre TV encoder, ATI'nin yüksek seviye HDTV'ler için geliştirdiği Xilleon teknolojisini kullanıyor.
En önemli nokta ise Avivo'nun donanımsal olarak H.264 ve VC-1 kod paketlerine destek vermesi, ki bu formatlar Blu-Ray ve HD-DVD formatlarının temelini oluşturuyor. Yazılım yoluyla işlemciye H.264 kod paketi ile yaptırılacak video sıkıştırma işlemninin altından en hızlı işlemciler ancak kalkabilirken, Avivo'nun donanımsal desteği bu tür video çevrimlerinde / sıkıştırmalarında işlemciye nefes aldıracağını ve giriş seviyesi bir işlemciyle bile bu zor işlemlerin kolay hale gelebileceğini söylebiliriz. Bu donanımsal hızlandırma için şu anda hazır olmayan şey sürücüler ve uygulama yazılımları. Kasım ayı itibariyle hem sürücüleri, hem de uygulamaları bulabileceğiz
PCLABS DAN
-
CyberLink PowerDirector ile editlediğim filme nasıl alt yazı ekleyebilirim mesela ingilizce konuşan biri far altında türkçe yazı yazmak istiyorumda yapamadım :( -
Program tavsiyeleri için saolun. Benimde işime yaradı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X