ya konsolu yeni alanların live'da pek şansı yok galiba. herkes maestro'su olmuş oynadığı oyunların. Bi de araba yarışlarında herkes son model arabaları ile yarışırken biz yeni oyuncular olarak külüstürlerle geride kalıyoruz. bi de reklamlarını yapıyorlar süper eşleştirme sistemimiz var diye :)
live'da yenileri kasmayacak, eğlenceli oyunlar var mıdır? nfs shift ve split second'da şansım tutmadı malesef. mw2 ve bad company oynarsam sonum ne olur tahmin bile edemiyorum :D
e sizde sezonu bitirmeden başlarsanız liveye böyle olur :D
FIFA oyna hocam, herkese eşit. Bi senin balın tutar bi rakibin, bi hakem sana çalışır bi rakibe. Bu arada şivea girebiliyorsun daha ne istiyorsun, adaletine falan bakma bir gün livea girememeye başlayınca çok ağlarsın... Online oynayayım diye Ps3 aldım ama hala rüyalarıma giriyor live, elimdeki jasperı satıp fwsiz Xbox S alıyorum rüyalarımda...
ModernWarfare2'yi hiç tavsiye etmem, level attıkça yeni silahlar falan açılıyor haliyle ilk başta güçsüz oluyorsunuz diğer elemanlara göre, MW2 yaş yani xD Eğer shooter oyunları seviyorsanız liveda oynamak için Left4Dead ve Left4Dead2 yi önerebilirim çünkü sizin becerinize bağlı oyununuz
Gears of War 2
Level kavramı var fakat herhangi bir artısı yok. Sadece artistlik.
@srdrkm, seni friend liste ekleyeyim. birbirimizle kapışırız en azından. oyunda 2. sezona geçip öyle açtım live'ı gene yemedi :) ben de terk ettim oyunu.
fifa da pek oynamıyorum ama bi deneriz artık. zaten ban yiyeceğiz diye bir an önce live'a akalım diyince böyle oldu :) cidden sindire sindire orijinal kullanmak lazım.
bi oynayamadım şu oyunu online. oyuncu buluyor diyor ama bulamıyor dakikalarca .
bad company 2 dün oynadım,bende mi bi yanlışlık var anlamadım ama kim dost kim düşman çözemedim,nerden anlıyoz bunu?doğar doğmaz indiriyorlar?allahtan FİFA da durumu eşitledik,ama şunu anladım çat çut için kulaklık şart.
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
Gears of War 2
bi oynayamadım şu oyunu online. oyuncu buluyor diyor ama bulamıyor dakikalarca .
Aynen yok mu şunun bir çözümü ?
quote:
Orijinalden alıntı: PETTIBONE
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
Gears of War 2
Aynen yok mu şunun bir çözümü ?
Konsolun bölgesini UK yapınca düzeliyo demişlerdi benim gamertag UK çatır çatır oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nefdron
ModernWarfare2'yi hiç tavsiye etmem, level attıkça yeni silahlar falan açılıyor haliyle ilk başta güçsüz oluyorsunuz diğer elemanlara göre, MW2 yaş yani xD Eğer shooter oyunları seviyorsanız liveda oynamak için Left4Dead ve Left4Dead2 yi önerebilirim çünkü sizin becerinize bağlı oyununuz
MW2'yi ilk çıktığı günden beri multiplayer oynuyorum, 6 ay ps3'de son 3 aydır'da xbox360'da oynamaktayım.
Her prestij level geçişinde silahlar ve perkler sıfırlanır, iyi yada kötü oyuncu olmanız ile alakası yoktur ancak oyunu bilen ve iyi oynayanlar için silahların sıfırlanması bir sorun değildir.
En iyi silahlardan birisi olan UMP45, ilk başlayan yada prestij level geçişi yapmış olan oyunculara açıktır, bu açıkta silahların sıfırlanması yani sizin deyiminizle oyuncunun güçsüz kalması durumunu kapatmaktadır.
bende orjinal kullanıyorum ama dha 1 kere bire live girmedim :) daha goldum yok çnkü ilk akdığım 1 aydada sadece ninja gaiden vardı oda online olmuyo ah şimdiki oyunlar olsaydı
quote:
Orijinalden alıntı: kartalım
bende orjinal kullanıyorum ama dha 1 kere bire live girmedim :) daha goldum yok çnkü ilk akdığım 1 aydada sadece ninja gaiden vardı oda online olmuyo ah şimdiki oyunlar olsaydı
İki tane GT açsaydınız bu sorun olmazdı. İki GT'im var birisi Live için diğeri sadece offline, offlineda 1500 G var Live için kullandığımda 0.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
FIFA oyna hocam, herkese eşit. Bi senin balın tutar bi rakibin, bi hakem sana çalışır bi rakibe. Bu arada şivea girebiliyorsun daha ne istiyorsun, adaletine falan bakma bir gün livea girememeye başlayınca çok ağlarsın... Online oynayayım diye Ps3 aldım ama hala rüyalarıma giriyor live, elimdeki jasperı satıp fwsiz Xbox S alıyorum rüyalarımda...
amaan bşver kaderimiz böyleymiş
Çok çeşitli oyunu oynayan başarılı oyuncu görmedim ben live ortamında.. Varsada böyle insanlar azdır.. Örneğin Forzada ilk 100 deki oyuncuların gamerscore ları 5000 altında hep. Anlayacağın 3-5 oyun oynamış adam.. Belkide 5 aydır forzadan başka bir oyun oynamıyor ve tarzı neyse onu oynuyor. Ama sen hem fps hem araba yarışı aynı anda oynayacaksın üstelik yenisin birde rakibi yeneceksin.. Mümkün değil.. Live sistemi çok güzel eşleştirmelerde harikadır. Gir street fightere dediğimi anlayacaksın, araba yarışında bunu yaşayamazsın orda eşleştirme pek yok özelliklede modifiyeli araçlarla.. Ayrıca bir oyunun 500 den az arşivini açmışsan live de en kıral arabaları silahları alsan gene kar etmez. İşin özü live başarısı az oyun oynamaktan geçer.. Bizde kopya alışkanlığı çoktur o yüzden sağlam oyuncuda az oluyor.
MW2'yi ilk çıktığı günden beri multiplayer oynuyorum, 6 ay ps3'de son 3 aydır'da xbox360'da oynamaktayım.
Her prestij level geçişinde silahlar ve perkler sıfırlanır, iyi yada kötü oyuncu olmanız ile alakası yoktur ancak oyunu bilen ve iyi oynayanlar için silahların sıfırlanması bir sorun değildir.
En iyi silahlardan birisi olan UMP45, ilk başlayan yada prestij level geçişi yapmış olan oyunculara açıktır, bu açıkta silahların sıfırlanması yani sizin deyiminizle oyuncunun güçsüz kalması durumunu kapatmaktadır.
Elemanlar hem cd4 mw2 yi hemde bc2 klavye+mouse ile oynuyorlar,o yüzden en güzeli fifa oynamak herkes eşit.
quote:
Orijinalden alıntı: ugur1706
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
Elemanlar hem cd4 mw2 yi hemde bc2 klavye+mouse ile oynuyorlar,o yüzden en güzeli fifa oynamak herkes eşit.
hocam fps'leri klavye ile oynamak gamepad'e oranla daha zor xbox'da klavye bağlamayı yarayan zamazingo tam randımanlı çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
quote:
Orijinalden alıntı: ugur1706
quote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
quote:
hocam fps'leri klavye ile oynamak gamepad'e oranla daha zor xbox'da klavye bağlamayı yarayan zamazingo tam randımanlı çalışmıyor
çok kızgınım dostum çok,yılar yıllar önce counterde çatır çatır head shot yapardım,şimdi birkaç gündür bad company2 oynuyorum ve 40 dklık oyun sonunda sadece ve sadece 3 kere adam öldürebildim ve ikiside pusu yaparak ondan sonra acaba dedim mw1-2 nasıl diye orda durum daha da feci oldu,yardım edin naapmalıyım Son olarak şu ZONE nasıl değiştiriliyor?