Şimdi Ara

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Roblox neden engellendi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kapak olmus ama dert ya iktidar yandasligi, ya da lgbt mgbt diye kafayi yeme olunca, tarikatlarda donenler 2. Planda kaliyor maalesef. Yoksa azicik namusu olan biri, bu Roblox'u kapatiyorsa cocuklar istismar ediliyor diye, once cemaat tarikatlari yasaklamali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Niye? Telefona düşman çocuklarda var be hocam, çevremde var bu tip ailelerde, telefonsuz ilgi ile çözülemeyecek birşey yok. İlgilenmeyecem ebeveyn çoxuk yapmasın valla.

Ha dediğinde kısmen haklısın sokağa salınamıyor çocuklar, ortalık Afgan, suriyeli kaynıyo, ne yapacakları belli değil. Ama sitesinde güvenliği olan ailelerde salabilir çocuklarını sokağa.

Herşey sosyalleşmekte başlıyo, yaratıcılık bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gameon0908 kullanıcısına yanıt
    O değil isyan edilecek yer de kalmadı. Önceden ordan burdan şikayet ediliyordu, imza toplanıyordu falan halk kısmi olarak uzun vadede dinleniyordu. Şimdi at gözlükleri takılmış, halk umursanmadan, oturulan koltuktan karavana kararlarla ülke yönetiliyor.

Bizde zamanında evet diyenlerin ceremesini çekiyoruz... Bir adama bu kadar karar yükü bindirilmemeliydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roblox un kapatılması çözüm değil ki. Roblox çakmasi zibilyon tane oyun var. Roblox kapatılınca ona en yakın roblox çakması oyun patlama yapacak. Girişimci uyanıklar roblox un aynısını yapıp internet reklamları ile kendisine çekecek ve roblox un kitlesi koblox da toplanmış olacak. Roblox da ne yapıyorlarsa aynısını koblox da yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enis Kirazogluyoutube
    Bugünkü video aslında planımda olmayan bir videoydu. Normalde daha gündem odaklı bir soru-cevap videosu geliyordu ama gündem başka tarafa kayınca içime dökmek istedim. Kaspersky'e de teşekkür ettim. Onlar da normalde burada olmayacaklardı ama yapacak bir şey yok :D ENIS30 kodu tanımlamışlar almak isteyenler için, o kodu kullanarak yüzde 30 indirimle alabilrisiniz: ► https://kas.pr/sangalgg **kod Enis30 DEĞİL, yanlış yazmışım, ENIS30 olacak Dakikalar: 00:00 Türkiye'de yasaklanan oyun 09:52 Sponsor: Kaspersky 11:21 Son söz Gerçekten uzun zamandır böyle iç dökme videosu çekmiyordum. Çekmek de istemiyorum, harbi sevmiyorum böyle ekran önünde hönkürürcesine konuşmayı. Kusura bakmayın o yüzden. Ancak böyle oldu. Bu video bu şekilde gelişti. Oyunlar üzerine içerik üreten biri olarak oynamıyor olsam da bir oyunun yasaklanmasına ilk kez şahit oluyorum. Gerçekten ben tarihte böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. Minecraft için konuşulduğunu biliyorduk da bam diye bir oyunun yasaklanacağını aklımın ucundan geçirmezdim. Neyse belki yarın buraya da giremeyeceğiz. O yüzden hazır imkan varken herkese iyi seyirler diliyorum! #oyun #eniskirazoglu
    https://www.youtube.com/watch?si=rwYaluH5i-jn8PpK&v=NOEoSGDYF_I&feature=youtu.be
  • Bugün itibariyle Steam, EA Play ve Epic Games için başvurularımızı yaptık.

En kısa sürede sonuçlanması umuduyla hepimiz için hayırlısı olsun.

• Bu mantıkla hüseyin üzmez gibi erkekler var diye tüm erkekleri de hapse atın oldu olacak bu ne saçmalıktır...

• Kurshoo kullanıcısına yanıt
    👏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.