Şimdi Ara

AdalarHakkında yardım?Hangi adaya gitmeli hangisi daha güzel:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
40.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangi adanın hem piknik hem deniz olarak plajı daha güzel:)

Arkadaşlarımla gidicem Heybeli adaya gittim ilk önce ama ordaki piknik yeri var oraya gittim

Bu sefer saplar grubu olarak gidicez hangi adayı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 20 Mayıs 2008; 20:15:03 >

• google sor, o bılır herseyı

al hadı

http://www.istanbul.net.tr/istanbul_vapur.asp

ıstedgın yonu sec bak saatıne

kadıkoyden bınersen tum adaları dolasır. bostancıdan bınersen dırek buyuk adaya gıder ondan sonra dıgerlerıne gecer...habern olsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 19 Mayıs 2008; 19:38:32 >
  • kadıköyden var..
    pazar günü en erken 11 bi onu biliyorum ama hafta içi daha erken bizim okula büyük adadan gelen bi arkadaş var da
  • dozdoz saol hocam google amcaya sordum bişeyler biliyo ama tutarsız ya

köpük.. hocam çok saol ben yarın gidicem inş kadıköyden olduğuna sevindim nette buldum ama iki sayfada birbirini tutmuyor:)

• Baba Naber teşekkürler hocam:)

Gördüm ama netle bazen farkları oluyor:)

Yinede herkese teşekkürler birde ne kadar pasoyla 1.60 diye okudum doğrumu normal biletli ne kadar?

Sitede 2.60 yazıyor ama:)
  • Peki sizce hangi ada daha güzel:)

Plajı olsun denizi olsun ortam olsun coğrafyası olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi güzel adaların yazın gittiğimde 1tarafta arap turistler 1tarafta israilli turistler vardı vapurda çıkışa yakın duruyordum olası 1kavga anında atlayacaktım.
  • Heybeli tek geçerim 5 yıl oturdum orda anılarım hala gözümün önünde çam limanı olsun ruhban okulunun manzarası olsun çok güzel Değirmen war güzel. eğer plaja gidicekseniz sadık bey plajını öneririm hssk nın hemen aşağısında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s2000 -- 19 Mayıs 2008; 20:25:54 >
  • İşte buldum aradığım adamı:)

Hocam size bir kaç sorum olacak yazdım onlarıda cevaplarsanız sevinirim:)
  • Arkadaşlar tam aradığım konu

hangi adaya gideyim

plaj önemli değil salt piknik ve gezmek amaçlı
  • Piknik ve gezi amaçlı gidilcekse Büyükada ya gidilir. Yüzmek için Kınalı güzeldir ama daha güzel yerler de olabilir. Paralı plajlar daima daha iyidir. Kimi paralı plajlarda kum vardır. Halk yerleri zaten taş oluyor hep. Ama dediğim gibi Kınalı iyi yüzmek için
  • Sapsanız şiddetle Burgazada.
  • sapız da yanda hatunda olacak :)

yani azıcık romantizim gerek.

yeşillik, piknik güzel hava....
  • başka tavsiyesi olan :)))
  • Yüzmek için gidecekseniz kesinlikle Kınalıada,

Piknik ve gezmek için gidecekseniz Büyükada.Bisiklete binmek için her ikisi de olabilir.
  • istanbulda yüzerseniz kolera olursunuz kaç milyon insanın dışkısı düşünsenize bilmiyorum akdeniz den sonra İst de denize girmek pek sağlıklı değil ...su yutunca mide bulantısından anlarsınız.

Sağlık sigortanız var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.