Şimdi Ara

ADALAR'a gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADALAR dediğimiz şey bi yerden mi ibaret, ya da bikaç adaya mı diyoruz, bir de ADALAR'a gitmek ortalama ne kadar maliyetli olur_???

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

ADALAR dediğimiz şey bi yerden mi ibaret, ya da bikaç adaya mı diyoruz, bir de ADALAR'a gitmek ortalama ne kadar maliyetli olur_???

4-5 ada var bir vapur seyahati işte fiyatı Eminönü tarafından kalkıyo bence istanbulda gezmek istiyorsanız Sarıyer süper bir yer ayrıca sessiz sakin yerleride güzel kalabalıktan uzak olan pendik tuzla falan mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberky

quote:

ADALAR dediğimiz şey bi yerden mi ibaret, ya da bikaç adaya mı diyoruz, bir de ADALAR'a gitmek ortalama ne kadar maliyetli olur_???

4-5 ada var bir vapur seyahati işte fiyatı Eminönü tarafından kalkıyo bence istanbulda gezmek istiyorsanız Sarıyer süper bir yer ayrıca sessiz sakin yerleride güzel kalabalıktan uzak olan pendik tuzla falan mesela

Sarıyer uzak bana ya hem de merakımdan adalara gitmek istiyorum vapur mesela nasıl yapiyor, her adada biraz biraz duruyor mu, biraz yabancıym da bu konuda_?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canberky

quote:

Sarıyer uzak bana ya hem de merakımdan adalara gitmek istiyorum vapur mesela nasıl yapiyor, her adada biraz biraz duruyor mu, biraz yabancıym da bu konuda_?

hocam sarıyere giderken bile gezmiş olursun evet biraz biraz duruyor özellikle o sıkıntı değil adalar küçük ama meydanı dışında pek bişeyi yok onun yerine Maltepe sahilinde otur daha iyi :D ama hiç adalara gitmemişsen tabiki git

• Yani küçükken gitmistim
    hatırlamıyorum o derece, bi de
    orda bisiklet kirala

• Bisiklet kiralama olayı nasıl oluyor ve ne kadar

• quote:

Bisiklet kiralama olayı nasıl oluyor ve ne kadar

Kiralarken parayı nakit veriyosun kimlik vs vermen gerekmez.Kiralamalar saatlik oluyo kiraladığın yere göre değişebilir 3-4 saat gibi ayrıca bide günlük kiralıyabilirsin.Fiyatlar çok tuzlu değil 10-20 arası değişir günlük kiralamalar marka model olarak farklılık gösterir kesin bi fiyat vermek doğru olmaz ama en üst seviye 20 dir günlük için onu baz alarak yanına para alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbul'dan elazığ'a gitmek
    13 yıl önce açıldı
    İRAN'A ARABA İLE GİTMEK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

quote:

Bisiklet kiralama olayı nasıl oluyor ve ne kadar

Kiralarken parayı nakit veriyosun kimlik vs vermen gerekmez.Kiralamalar saatlik oluyo kiraladığın yere göre değişebilir 3-4 saat gibi ayrıca bide günlük kiralıyabilirsin.Fiyatlar çok tuzlu değil 10-20 arası değişir günlük kiralamalar marka model olarak farklılık gösterir kesin bi fiyat vermek doğru olmaz ama en üst seviye 20 dir günlük için onu baz alarak yanına para alabilirsin.

sağol, bi de hangi adalar daha güzel sence, hangilerini önerirsin

• Gezcek yer ve yesillik istiyosan buyukada.Yesillik ve huzur ariyosan heybeliada derim.Buyukada cok kalabalik ben sevmem ergenler doldurmus artik bide faytonlar iyce cogalmis pislikten cekilmiyo.Buyukada guzeldir gezcek yerleri felan olsun ama artik cekilmiyo gercekten.Tam anlamiyla ada heybeliada bana gore.Kizla gitmiyceksen buyukadaya gidin ama okullar acilsin etraf sakinlessin biraz

• çok teşekkür ettiim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.