Şimdi Ara

adaland mı daha iyi aqua fantasy mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
35.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Peju

adada oturuyorum.
    her birine 24354543 kere gitmişimdir.
    aslında o kadar da farklı değiller birbirinden

ama ben adalandi daha çok beğendim, daha geniş olduğu için, diğeri biraz daha sıkışık..

baya abartmışın arkadaşım

adaland gözüküyor gibi yolculukta

http://forum.donanimhaber.com/m_36727498/tm.htm
  • kuşadasında olandan bahsediyorsak ikisinede gittim adaland un alanı daha büyük ve daha güzel aktiviteleri var ben adaland derim

adaland daha ucuz ve daha fazla tavsiye edildiği için adaland

http://forum.donanimhaber.com/m_36727498/tm.htm
  • Adaland Ve Fantasy'ye de gittim ama fantasy kücük adaland daha büyüq ama içindeki kaydıraklar filan aqua fantasy

Ondan Fantasy teq qeçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 10 Ağustos 2008; 16:21:13 >

Gitarım:Ibanez RG09LTD Limited Edition White
    Nutkumun tutulmasını sağlayan adam Kobe Bryant ~ 24 MVP
    Delios
    Ailedail
    Nemesis
  • Adaland..

arkadaşlar geçen hafta aqua fantasy e gittim, giriş 65 TL çok yüksek, içerde yiyecekler desen ona keza, bi bardak kola 8tl.. fiyatları geçelim, kaydıraklar iyi hoş ama kuyruk çok var, elemanlar yavaş 5 dk sürüyor bi kişinin kayması, adam kaydıraktan kayıp havuzdan dışarı çıkıyor güneşlenmeye uzandığı vakit arkasındakinin kaymasına müsade ediyorlar. nasıl olsa parayı ödediniz bi kere!! kaymasanızda olur kaydıraktan. zaten saçma sapar kuralları var yok iki kişiden az kayılmaz yok botsuz kayılmaz, med siz kayılmaz.. bide bunları kaydırakların en tepesine çıktığınız vakit söylüyorlar. hangi kaydıraktan hangi malzemeyle kayacağınızı öğrenene kadar akşam oluyor, akşam oluyor derken 5 buçuk gibi kaydırakları kapatmaya başlıyorlar saat 6 demi di de resmen dehliyorlar sizi.. hadi kardeşim hadi havuz kapandı şeklinde...

aklınız varsa aqua fantasy ye bulaşmayın derim, ancak adaland a gitmedim ordaki durumu bilmiyorum...

• by_mysterious kullanıcısına yanıt
    adaland candır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: by_mysterious

konuyu hortlatalım, maluz yaz mevsimi..

arkadaşlar geçen hafta aqua fantasy e gittim, giriş 65 TL çok yüksek, içerde yiyecekler desen ona keza, bi bardak kola 8tl.. fiyatları geçelim, kaydıraklar iyi hoş ama kuyruk çok var, elemanlar yavaş 5 dk sürüyor bi kişinin kayması, adam kaydıraktan kayıp havuzdan dışarı çıkıyor güneşlenmeye uzandığı vakit arkasındakinin kaymasına müsade ediyorlar. nasıl olsa parayı ödediniz bi kere!! kaymasanızda olur kaydıraktan. zaten saçma sapar kuralları var yok iki kişiden az kayılmaz yok botsuz kayılmaz, med siz kayılmaz.. bide bunları kaydırakların en tepesine çıktığınız vakit söylüyorlar. hangi kaydıraktan hangi malzemeyle kayacağınızı öğrenene kadar akşam oluyor, akşam oluyor derken 5 buçuk gibi kaydırakları kapatmaya başlıyorlar saat 6 demi di de resmen dehliyorlar sizi.. hadi kardeşim hadi havuz kapandı şeklinde...

aklınız varsa aqua fantasy ye bulaşmayın derim, ancak adaland a gitmedim ordaki durumu bilmiyorum...

Hocam dediklerinizin tamamı adaland içinde geçerli. Bunlar su parklarının genel olarak bilinen özellikleri.

Bende fantasy'e gitmiştim adalandın daha büyük olduğu söyleniyor ama bakalım internet indirimi falan derken yine fantasy ağır basıyor.

• Her ikisine de gittim benim tercihim adaland olurdu tek sebebi ise mavi loop kaydırak diğer her şey aqua fantasy ile birebir aynı olmasa da çok yakın. O kaydırağa bindikten sonra diğer her şey çok basit geliyor

• TABİKİ ADALAND , AMA ULAŞIM NASIL OLUCAK BILMIYORUM AYRDIMCI OLUR MUSUNUZ

FANTASYE DE GİTTİM ADALANDADA AMA ADALNAD COK EĞLENCELİ FANTASY KUCUK BIR ALANA YAPILDIGI ICIN O KADAR IMKAN YOK O YUZDEN ADALNAD BENCE ADALAND PİŞMAN OLMAZSINIZ

HA BİDE ADALNADA ULAŞIM NASIL OLUR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ İZMİRDEN
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.