Şimdi Ara

adADSL KOTACILAR SİTE AÇILDI BİR BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• yok
  • bir anormallik yok
  • Var.

Bende hala açılmıyor.Şifreyi yazıyorum,giriş e basınca öylece donup kalıyuor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Var.

Firefox mu kullanıyosun?
  • Bir anormallik var. Artık Firefox eklentisi olan minibar, kotayı okuyamıyor. Sistemi değiştirmiş Telekom
  • yaşasın yırtmışım. kotam dolamamış ama firefoxla cidden girmiyo,, ama iede hızlıca girdi.. vay be kota sayfasını görmek hiç bu kadar sevindirmemişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Var.

Firefox mu kullanıyosun?

Evet.Explorer ile açıldı.

Bu ay 28 gb indirmişim,üzüldüm vallaha (40 lardan düşmüşüz).Telekoma kar ettirmek günah artık bana.
  • bende bakıyım 5 gb ı geçmişim ne yaparsın işte yeni başladık telekomu zarar ettirmeye
  • Kasım ayı kotayı aşıp 4.241 gb kullanmışım fatura gelmediği için ayrıntılarını göremiyorum ortalama 29+12=41 ytl beklerken 32.75 ytl fatura ödedim sizce normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueldem -- 24 Aralık 2005 20:07:47 >
  • yok be gene giremedim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Var.

Firefox mu kullanıyosun?

Evet.Explorer ile açıldı.

Bu ay 28 gb indirmişim,üzüldüm vallaha (40 lardan düşmüşüz).Telekoma kar ettirmek günah artık bana.

:)
  • evet bi fark var önceden sayfada altta yazan yazılar bu sefer sayfa açılırken uyarı olarak geliyor ve kabul ediyormusun evet hayır die seçenek verio evet deyince açıyo ayrıca ip adresinizi ve en son ne zman sisteme bilgi girildiği yukarda yazmaya başlamış operada açmadı ama ie de biraz kasınca açtı
  • Site ismi ne ki arkasdaslar.
  • ben firedoxla önceden de giremiyodum
  • herşey yolunda gibi
  • Soruma cevap istiyorum :))
  • normal benimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sueldem

Kasım ayı kotayı aşıp 4.241 gb kullanmışım fatura gelmediği için ayrıntılarını göremiyorum ortalama 29+12=41 ytl beklerken 32.75 ytl fatura ödedim sizce normalmi?

/>

O bir önceki ayın faturası, bu ay yüklü gelecek faturan, dikkat et...
  • Bu ayın 29 son ödeme günü olan faturayı yatırdım 32.75 ytl geçen ayın faturası galiba ondan kafam karıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.