Şimdi Ara

ADAC Kış Lastiği Test Sonuçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
15
Favori
75.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben Conti TS850 alacağım.. zamanı da geldi zaten..
  • Ben Ankara'dayım. Ankarada alacak arkadaşlarla haberleşebiliriz. Conti ile Ug8 arasında 4 lastikte toplam 120 TL fark var gördüğüm kadarıyla. Birde ug8 geçen sene navigasyon vermiş sanırım bu sene hediye yok hiçbirinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Ben Ankara'dayım. Ankarada alacak arkadaşlarla haberleşebiliriz. Conti ile Ug8 arasında 4 lastikte toplam 120 TL fark var gördüğüm kadarıyla. Birde ug8 geçen sene navigasyon vermiş sanırım bu sene hediye yok hiçbirinde.

Con. TS850 240 Tl, good year ug8 e 210 tl fiyat aldım. Bulunduğum yerde ki en uygun fiyatlar bunlar. 4 lastik de 120 TL. Hadi onu da hallederiz de ug8 3 ay ertelemeli 8 taksit yaparken, TS850 satan yer 6 taksitten fazla yapamıyor.

Peki bu kadar farka değer mi?
    Kullanıcı olarak ben kalite olarak yakın görünen bu 2 lastik arasında ki farkı hissedebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenermaniac

quote:

Ben Ankara'dayım. Ankarada alacak arkadaşlarla haberleşebiliriz. Conti ile Ug8 arasında 4 lastikte toplam 120 TL fark var gördüğüm kadarıyla. Birde ug8 geçen sene navigasyon vermiş sanırım bu sene hediye yok hiçbirinde.

Con. TS850 240 Tl, good year ug8 e 210 tl fiyat aldım. Bulunduğum yerde ki en uygun fiyatlar bunlar. 4 lastik de 120 TL. Hadi onu da hallederiz de ug8 3 ay ertelemeli 8 taksit yaparken, TS850 satan yer 6 taksitten fazla yapamıyor.

Kullanıcı olarak ben kalite olarak yakın görünen bu 2 lastik arasında ki farkı hissedebilir miyim?

Benim conti ile ug8 arasında kararsız kalmamdaki etkenler,

1.Arabamın üzerinde gelen good year 4 mevsim lastiklerin hiç güven vermemesi

2.Conti nin testlerde birinci çıkması

3.Volvo gibi güvenlikle övünen araçların conti lastik kullanması

Ama işin garibi ug8 için hiç olumsuz yorum okumadım, kullananlar çok memnun kalmışlar( yol tutuşu vb.) Siz eğer conti tamam budur diyorsanız ve de kışın geziyorsanız (şehirlerarası yol gibi), yada günlük izlediğiniz güzergah bayırları çok olan bir güzergah ise 120 TL bence gözardı edilir. Ama bu yazdıklarım söz konusu değilse ug8 içinde olumsuz yorum yapan yok deyip 120 TL de cepte bırakılabilir.

• quote:

quote:

quote:

Ama işin garibi ug8 için hiç olumsuz yorum okumadım, kullananlar çok memnun kalmışlar( yol tutuşu vb.) Siz eğer conti tamam budur diyorsanız ve de kışın geziyorsanız (şehirlerarası yol gibi), yada günlük izlediğiniz güzergah bayırları çok olan bir güzergah ise 120 TL bence gözardı edilir. Ama bu yazdıklarım söz konusu değilse ug8 içinde olumsuz yorum yapan yok deyip 120 TL de cepte bırakılabilir.

mümessil arkadaşlarım var . her kış sıfır lastik gelir onlara .çünkü yılda ortalama 100 bin yaparlar.ug8den memnun olmayan yok onlardada. taze karda 100km hızla çok iyi yol tuttuğunu rahatlıkla durabildiklerini söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

quote:

quote:

mümessil arkadaşlarım var . her kış sıfır lastik gelir onlara .çünkü yılda ortalama 100 bin yaparlar.ug8den memnun olmayan yok onlardada. taze karda 100km hızla çok iyi yol tuttuğunu rahatlıkla durabildiklerini söylüyorlar.

mümesiller birde hızlı kullanırlar hocam. o zaman alalım 4 adet ug8. Ama nedense bu sene hiç hediye kampanyası yapmayacak sanırsam good year

• quote:

mümesiller birde hızlı kullanırlar hocam. o zaman alalım 4 adet ug8. Ama nedense bu sene hiç hediye kampanyası yapmayacak sanırsam good year

Bende ug8 almaya karar verdim hocam. Başka testlere filan da baktım lastik hep başarılı görünüyor. Kananl olmamasından dolayı su birikintilerinde sıkıntı olur mu diye merak ettim ama kullanıcılar hep memnun.
  • Bugün kış lastiği alacaktım ve sabahtan gördüm konuyu.
    Lastik ebatlarım 215/65/16 tabloda Bridgestone Blizzak üst sırada ama bulunduğum yerde bu lastiği bulamadım. Tabloda nötr görünmesine rağmen Goodyear UG8 + aldım. 1200 TL 10 taksit ve mont hediyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 10 Kasım 2012; 21:20:05 >
  • Uyarılar gelmeye başladı!

3 bölge için kar uyarısı!
    Hafta sonunda görülecek yağışların; Karadeniz'in iç kesimlerinin, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin edildiği belirtilen açıklamada, kuvvetli yağışın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı can ve mal emniyeti için vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
    http://www.haberturk.com/yasam/haber/792913-3-bolge-icin-kar-uyarisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Bugün kış lastiği alacaktım ve sabahtan gördüm konuyu.
    Lastik ebatlarım 215/65/16 tabloda Bridgestone Blizzak üst sırada ama bulunduğum yerde bu lastiği bulamadım. Tabloda nötr görünmesine rağmen Goodyear UG8 + aldım. 1200 TL 10 taksit ve mont hediyeli.

Hayırlı olsun. UG8 genel olarak iyi bir lastik. Pek çok testte de iyi puanlar almış.
  • quote:

quote:

Ankara'da 205 55 r16 alacak arkadaşlarla irtibat içerisinde kalsak ne güzel olur
    Birleşip ug8 veya ts850 de indirim yaptırabilsek süper olur

Yarın Ankara'da 205 55 r16 arayışına gireceğim
    goodyear ug8 ve conti ts850 için birkaç fiyat alacağım
    Sonuçları yazarım

Dün bir goodyear bayisi:

ug8 icin 205 nakit 215 kk
    ts850 235 nakit 245 kk fiyat verdi

kk 12 ay bonus taksit..

Alıp çıkıcam desem biraz pazarlık yapar mıydı bilmiyorum ama..

Ankara'da 205 55 r16 alacak arkadaşlarla irtibat içerisinde kalsak ne güzel olur
    Birleşip ug8 veya ts850 de indirim yaptırabilsek süper olur

• Evet ankarada ki arkadaşlar birlik olalım, ben de petlas ya da goodyear almayı düşünüyorum...
  • Ben daha çok firmaların daha ekstrem kış şartları için ürettikleri lastiklerin testlerini merak ediyorum. Michelin X ice gibi...

Forumda son zamanlarda kış lastiği denilince Conti ve Goodyear akla geliyor gördüğüm kadarıyla. Bu seviye lastikler arasındaki o fiyat farkına değmez bence. Yani Conti 40-50 lira pahalıysa UG alınır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 13 Kasım 2012; 0:35:37 >
  • Bugün Ankara'da Continental Ts 850 için pazarlık yaptım, 150TL fiyat aldım. Ayrıca da 10 taksit+4 ay öteleme ile... Ayrıca dolaştığım yerler içerisinde bu lastik için en yüksek aldığım fiyat 160TL oldu. Ayrıca diğer lastikler için de fiyatlar 130TL-140TL civarlarında idi. Ankara'daki arkadaşlara mesaj atarsalar yerin tarifini yaparım.
  • hocam mesaja ne gerek var, direk yazın buraya,
    Lastik ölçüleriniz nedir?
    205 55 R16 lazım
  • hiç ++ değer yok mu yani?
  • 235 x 45 x 17 ölçülerinde ultra grip 8 performance almayı düşünüyordum.

225 x 45 x 17 ölçüsünde continental contiwintercontact den epey geride kalmış gibi gözüküyor sanki.

Sizce bu test tarafsız mı gerçekten? Contiye yöneleyim mi ?

ADAC Kış Lastiği Test Sonuçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

hiç ++ değer yok mu yani?

Maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcu

235 x 45 x 17 ölçülerinde ultra grip 8 performance almayı düşünüyordum.

225 x 45 x 17 ölçüsünde continental contiwintercontact den epey geride kalmış gibi gözüküyor sanki.

Sizce bu test tarafsız mı gerçekten? Contiye yöneleyim mi ?

Ben bu testin tarafsız olduğunu düşünüyorum fakat bu benim şahsi düşüncem. ADAC Alman bir şirket ve Continental'ın hemen hemen çoğu testte üst sıralarda yer alması şüphe uyandırıyor. Fakat hem okuduğum hem de gördüğüm kadarıyla Continental kullanıcıları lastiklerinden memnun genel olarak.
  • GoodYear da alman firması bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.