Şimdi Ara

Ada: Zombilerin Düğünü - İlk Türk Zombi Filmi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filmden pek beklentim yok ama bir yerden başlamak lazımdı tabi ileride daha iyi filmler yaparlar umarım ..
  • ...iyiki şafak sezer yok bu filmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 1 Aralık 2009; 10:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seralim

...iyiki şafak sezer yok bu filmde

Allahtan...
  • Niye bir türe giremiyo bunlar ya, ya korku yap adam gibi ya da komedi yap. İlla rezil bi harman mı olmak zorunda her defasında?...
  • Bu ilk türk yapımı 3d filmine benzicek gibi.
  • Zombi filmleri beni hep ürkütmüştür ama bizimkilerin güldüreceğinden eminim
  • Zonbi mi? Zonbi ne ararla bazarda? Ben 55 yaşındayım zonbi monbi görmedim. O işler bizze zonbi olarak gelmez.

Türk zombi kelimesi çok hoş ya.. Yorumlar kötü olacaktır büyük ihtimal ama ne kadar kötü yorumlarda gelse yine de gidicem bu filme.
  • Gerçi zaten zombi filmleri korkutmaz da belki güldürür en azından.
  • filmi izlemeden çamur atmak ayıp biraz ama çok kötü gibi geldi bana.bu arada zombi-komedi filmi izlemek isteyenler shawn of the dead ve zombielande bi göz atsınlar.ikiside çok güzel filmler.Ayrıca çok eski bir film vardı.adı 'Ölüler Konuşmazki' ilk yerli zombi filmi budur bence
  • Yeni Fragman

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yeni Fragman

Valla bu fragman hoşuma gitti.

''Binlerce yıllık insanlık tarihinde kıyamet bana denk geldi'' diyor.

Eğlenceli bir film olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Yeni Fragman

Yeni fragman ilkinden daha iyi geldi gözüme
    "benim dedem öldü mal gibi yattı adam ya "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 21 Aralık 2009; 18:45:40 >

• Türk Zombiler Avrupa’yı Fethediyor!!!

Türk sinemasının ilk zombi filmi Ada: Zombilerinin Düğünü'nün fragmanları yurtdışında da büyük ilgiyle görüyor. İnternet aleminin en önemli sinema sitesi imdb.com başta olmak üzere 50'nin üzerinde siteye ve İtalya, Fransa ve Japonya'daki çeşitli dergilere haber olan Ada: Zombilerin Düğünü, özellikle makyaj çalışmasıyla övgü alıyor. quietearth.us sitesinde “Türk zombileri muhteşem görünüyor” yorumu yapılırken, ünlü io9.com sitesinde “Türk zombiler Türklerin Avrupa Birliği'ne girme çabasının bir metaforu olabilir” ifadesi kullanıldı.

Fransız sinema sitesi tuezlestous'da "Türkiye Avrupa'ya girmeye çabalayadursun, Türk zombiler Avrupa'nın kapısına dayandı bile" derken, İtalyan sineması sitesi amanecerzombie "Türk sineması nihayet Avrupalı korku sineması meraklılarını heyecanlandıracak bir projeye imza attı" yorumunu yaptı.

Henüz gösterime girmeden tüm dünyadaki birçok festivalden davet alan Ada: Zombilerin Düğünü, korku sineması meraklıları tarafından merakla bekleniyor.

• Taner Birsel de var. İyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Taner Birsel de var. İyiymiş.

Askerde Taner Birsel ile çekilmiş fotoğrafım benim de nooolmuş?
  • Ben bunu izlerim arkadaş.

Fragmanda güzel.Baya eğleneceğiz heralde.

benim dedem öldü mal gibi yattı herif ya
  • Arkadaşlar her ne kadar Türk ve zombi kavramları birbiri ile uymasa da ben 2 fragmanı da izledim hiçte kötü durmuyo film en azından destere gibi bişey olmayacak :D Hoş zaten destere çıtaya o kadar alçalttıki kimse onun gibi olamaz da :D ama afiş hakkaten olmamış ...
  • Benim sevdiğimi yediler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.