Şimdi Ara

Ad Ezreal Mi Ap Ezreal Mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
21.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezreal güçlü karakter ama Ad kassan W-E ve Ulti daha az vurur Ap kassan düzler yapmaz pasifi de attack speed veriyo zaten.Düz atagi iyi olmayan carry de ne biliyim biraz eksik gibi olur sanki :) Ap kasinca skiller acayip iyi vuruyo ad kasinca bitek q iş yapiyo ama 2-3 de duz atinca adam iniyo.Bende ezreal almayi dusunuyorum,buildleri okudum her iki tipten gameplayleri de izledim ama her iki tipte de birsey eksik kaliyor iste.Ondan bir de size soriyim dedim forumdaki ezrealciler olaya bi el atarlarsa iyi olur :)

• ben hybird build yapıyorum 1 phantom 1 edge 1 blood 1 arcangel 1 rabadon 1 cooldown bot
  • AP olandan her zaman daha çok damage çıkar.Birinci skill hariç.Ama ap kasmak zevkli değil.
  • Ap ezreal çok zevkli Lich bane kastığın zaman Q skilide iş görüyor W-E-R 3 skillde AP Ratiosu yüksek Özellikle ulti Ezrealle nadiren oynarım onuda Ap kasarım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

AP olandan her zaman daha çok damage çıkar.Birinci skill hariç.Ama ap kasmak zevkli değil.

sadecce dmg önemli değil ki.Ezreal pasifi sayesinde ad bir karakter yoksa dediğin gibi ap olur.
  • Devrim nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

ben hybird build yapıyorum 1 phantom 1 edge 1 blood 1 arcangel 1 rabadon 1 cooldown bot

Evet,hybrid de kasilabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafana göre takıl her türlü oluyor.Ama AP'da etkili olabilmen için kasman lazım.Ad'de oyun başından sonuna kadar etkili olursun sadece Q ile fakat AP'da etkili olabilmen için birçok item yapman ve skillerini fullemen lazım.Ki oyun Late Game'e kalmadığı sürece AD daha güçlü.Ama AP ezreal da çok iyi teamfighta çok daha yararlı ayrıca.
  • Ad ama fantezi yapacam değişiklik olsun falan diyorsan ap
  • quote:

ben hybird build yapıyorum 1 phantom 1 edge 1 blood 1 arcangel 1 rabadon 1 cooldown bot

you re doing it wrong.
  • AP Bana göre. En seri magic damage burst vurabilen karakterlerden biride ezreal. AD Carry olamaz bence. AP Carry olarak kullanamayanlar ap ezrealı kötüleyenlerdir bundan eminim çünkü bende kullanamazken ap ezreal useless zannediyordum.
  • Yeni mast.'tan sonr inanılmaz zevkli oldu Ad ez...
  • Rankedlarda her türlü AD giderim. Bir kere graves gibi earlysi heroya odaklı olarak, adamlar doranla başlıyor genelde bot 3 pot veya bot ward şeklinde değil, ondan q lar rahat rahat tutar bi de 2. kırmızı buff sana bağışlanırsa lanede senden iyisi yok. AD Carry olur gayet ve de ultimate pusher yanına jungler geliyo basıyosun w yu gelen creeplere q falan atakspeed coşuyo WOOOO diye turret alıyosun. 4 kişi 2 turret alırken ben 3 turret 1 inhb. aldığımı bilrim. (Biz 4 üz o 1 diye dönmemişler ezildiler sonra :( )

AP denemedim ama pek iyi deil gibi çok daha iyi ap ler varken yüzüne bakılmaz.
  • Birçok CCsi olan AP carryler dururken AD damage olarak inanılmaz bir damage koyabilen Ezreal'la AP gitmek yemek yemek için nalbura girmeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaDumTsh -- 16 Kasım 2011; 18:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

Birçok CCsi olan AP carryler dururken AD damage olarak inanılmaz bir damage koyabilen Ezreal'la AP gitmek yemek yemek için nalbura girmeye benziyor.

cuk diye oturmuş

ezreal ap oynicaksan burst damage olursun ve teamfightlarda çokta etkili olamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDumTsh

Birçok CCsi olan AP carryler dururken AD damage olarak inanılmaz bir damage koyabilen Ezreal'la AP gitmek yemek yemek için nalbura girmeye benziyor.

Benzetme iyiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

AP Bana göre. En seri magic damage burst vurabilen karakterlerden biride ezreal. AD Carry olamaz bence. AP Carry olarak kullanamayanlar ap ezrealı kötüleyenlerdir bundan eminim çünkü bende kullanamazken ap ezreal useless zannediyordum.

imzamizi nereye atiyorduk?
    Bir ad ez kadar minion farmlayamassin tek dez avantaji o,earlyde lane inindeki adamları minionların ustunden bile champlara vuran(minion arkasında saklanan adamlara q tutturucam diye sinir strese gerekde yok)w skilin(ap ratiolu),kacarken veya kovalarken damage koyan e skilin(ap ratiolu) sadece ap kasarak bile en az 1000 damage koyabilen aoe ultin daha ne olsun,sadece void staff+Doran ring varken(30 ap de runelardan geliyor) ultiyle herkesin canını yarıya indirip cok teamfigt kazandirdıgımı hatırlarım,o yuzden camur atmamak lazım diye dusunuyorum ap ez gayet saglam burst yapar team fightlaradada w ve ultısı sayesınde gayet guzel aoe koyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 16 Kasım 2011; 20:59:16 >

• Oynamasını bilen Ezreal ister ap ister ad kassın her türlü iş yapar. Ad kasınca early gamede q sheen ile birlikte güzel hasar veriyor. Ap kasanlar 5 kere w atsa mana bitiyor. Pasifin verdiği atak hızını çöpe atmak pek mantıklı iş değil. Hem w skillinin verdiği debuff diger ad carrylere karşı büyük üstünlük sağlıyor. Ama apta birdenbire hayvanımsı hasarlar veriyor late'de. Ama bir Brand değil tabii ki. Ama ap oynamak daha zevkli. Ben mid gidince karşımdaki ap'sa bende ap, o ad'sa bende ad kasıyorum. Yanii demek istediğim şu ki zevkinize kalmış. Bunları düşünceğinize tuşları smart cast mıydı neydi ona ayarlayın. Ezreal'dan daha çok verim alırsınız. :)
  • AD ve AP ezreal niye bu kadar tartışma konusu bu forumda. Hextech nerfden önce ben hybrid oynuyordum ama ad ya da ap ağırlıklı hybrid oynuyordum. Nerfden sonra eskisi gibi saf ad oynuyorum. Bloodthirster rush yapıp ardından trinity tamamlıyorum. Sonra banshees ya da black cleaver ardından bunlardan biri.

Buildimiz bloodthirster, trinityforce, black cleaver, banshees, bot (sorcerers ya da cooldown botu tercihim) ve oyun hala bitmediyse sterks fervor.

Ap ezreal diğer ap carrylere göre oldukça rezil. Hiçbir kullanışlı yanı yok. AMA KAÇIYO YEAOEOA HEMİDE DAMAGE VURUYOR diyen varsa kassadinde kaçıyor yani. Bi ulti atıp arkasından gelene q e atabilir gayet.

Hybrid ezreal artık tamamen ap ağırlıklı hybrid olarak oynanabilir. Eski tadı kalmadı benim için. İlk sheen alırsınız ya da bilgewater cutlass. Ardından bunlardan hangisini almadıysanız onu alırsınız. Hextech tamamlaylıp sheeni lichbane yaparsınız. Sonra guinsoos ve rabadon. Bot sorcerers. Kalanı kafanıza göre. Her konuya aynı şeyi yazıyorum bıktım artık az arayın gerçekten. Kaçıncı ezreal konusu bu.

• quote:

Onları bir oyunda kasabilirsen zaten kazan artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.