Şimdi Ara

Ad Ezreal Mi Ap Ezreal Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
21.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AD Ezreal sadece basic attack ile ad damage vurabilir neyden bahsediyorsunuz siz? Q skili on hit effectleri uygular ve AD kadar vurur tek physical damage skiliniz bu. Ayrıca full ad kasarakta ultiyi en fazla +250 damage civarı geliştirirsiniz ondada 250 attack damage kasmanız gerekir. Ama ultinizde +700+800 ability power yakalamanız daha kolaydır yani ultiniz adnize pek bağlı değil. AD Ezreal 1k ulti damage vuranıda ilk defa görüyorum full magic penetration rune ve 6 tane infinity edge filan mı aldın kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

AD Ezreal sadece basic attack ile ad damage vurabilir neyden bahsediyorsunuz siz? Q skili on hit effectleri uygular ve AD kadar vurur tek physical damage skiliniz bu. Ayrıca full ad kasarakta ultiyi en fazla +250 damage civarı geliştirirsiniz ondada 250 attack damage kasmanız gerekir. Ama ultinizde +700+800 ability power yakalamanız daha kolaydır yani ultiniz adnize pek bağlı değil. AD Ezreal 1k ulti damage vuranıda ilk defa görüyorum full magic penetration rune ve 6 tane infinity edge filan mı aldın kardeşim?

Bloodthirster daha fazla AD veriyor.
  • AP Ezreal daha iyi bence. Q skillinin açığını kapamak için de Lich Bane kasılması gerekiyor. Daha çok squishy oluyor ama AP Carry gibi damage atıyor maşallah.
  • hextech,guinsoo,magin pen yada coldown bot,rabadon bu itemlerle nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

AD Ezreal sadece basic attack ile ad damage vurabilir neyden bahsediyorsunuz siz? Q skili on hit effectleri uygular ve AD kadar vurur tek physical damage skiliniz bu. Ayrıca full ad kasarakta ultiyi en fazla +250 damage civarı geliştirirsiniz ondada 250 attack damage kasmanız gerekir. Ama ultinizde +700+800 ability power yakalamanız daha kolaydır yani ultiniz adnize pek bağlı değil. AD Ezreal 1k ulti damage vuranıda ilk defa görüyorum full magic penetration rune ve 6 tane infinity edge filan mı aldın kardeşim?

Az mantıklı düşün. Q nerdeyse her saniye attığın bir skill tutturduğun sürece. 10 saniye içindeki damage outputu Q nun W nun tek kullanımından daha fazla dimi. AP kasarsan q yine etki eder ama 0.2. Lichbane alırım ben diyosan baya masraf yani. Ki lichbaneden iyi verim alabilmen için 200 300 ap olması lazım. Bunun yerine bi bloodthirster alsan daha mantıklı değilmi birde sheen.

• Ad ezin ölme şansı daha fazla birde.Tek atma şansın olmadığı için savaşıp alıyorsun genelde ama ap ez sadece kombo yapıyorsun savaşma durumu hiç olmuyor nedense.Hem as debuff daha etkili,e skillin cd daha az oynuyorsun.Şimdi ad ez farmda herkesi geride bırakırsa ezer geçer ama apde aynı durumda ezip geçer.
  • Bi ara oynıyalım westteyseniz. Çok iddialı değilim ama ad ezrealla ne 1v1 de lane kaybettim (kassadin falan dahil yani) ne de feedledim.
  • Hort olcak ama başka bir konu daha açmak istemedim.Bende yaklaşk 3 aydır ezreal oynuyorum.Şu dediğiniz terimlere özellikle ihtiyacım var mesela ''on hit effect,smart cast falan gibi.Ayrıca Lol için bir kulüp falan varsa da burdayım benide ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaphaéLßénKéi

ben hybird build yapıyorum 1 phantom 1 edge 1 blood 1 arcangel 1 rabadon 1 cooldown bot

Onları yapmak mesele işte bol keseden atması kolay.

Ezreal ile oynamak için feedlemeyen bi takımın olması lazım yoksa Ezreal üvey evlat gibi gezinir ortada.
  • easte ve weste accountlarim var gunde ortalama 5-6 oyun atiyorum cok ezreal geliyo ama hicbiri ap oynamiyi hepsinde deli bi armor. p. var attigi skiller fena vuruyo valla
  • Dostum ben AP kasıyordum ama ad ile çok daha rahatsın ap ıtemi olarak sadece cdli kitap(ismini unuttum ), triniy ,guinso iyi gider kardeş bu arada ap gidersen oyunun başlarında zorluk çekiosun W nun mesafesi kısa E çok cakmıo tek ultı işine yarıyo ama ad kasmak karlı dakka arası her skili atcan diye bişi yok sonucta ezreal teamfight cı sizin takım kapışırken arkadaşan döşicek.
  • beyler ezreal biraz dayanıksız hero bu dayanıksızlığı hangi itemle giderebilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.