Şimdi Ara

Acun bu iddiaya ne diyecek?(Survivor Gerçekleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acun Ilıcalı ve ekibinin yarışmacıları yönlendirdiğini iddia eden Merve Büyüksaraç, şok edici bir açıklama daha yaptı.

'Böyle bir şey var mı' programına katılan Merve Büyüksaraç; "Adada ne ateş yakabiliyorduk, ne de balık tutabiliyorduk. Vücut direncimiz düşmesin diye bize yemek veriyorlardı." dedi.

-Survivor'da sadece ben haksızlığa uğramadım. İnsanlar Acun Medya'dan çekiniyor. Adadan elendikten sonra çok üzüldüm. Yarışma sonrası Dominik'te Acun Ilıcalı ile görüşmek istedim ama benimle görüşmedi. Sağ kolu Ebru'yu gönderdi. Adadaki yayınlar adamına göre yapılmış. Annem, ailem çok üzülmüş. Sanki çok farklı biriymiş gibi gösterilmişim.

Belliydi zaten

• ne yani yemek mi veriyorlarmış..

ben onların en çok nereye yaptıklarını merak ediyorum tuvalet yok bişi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve'yi sevmem ama kız doğru söylüyor ama şu var bizim halkımız bu adam eroin kaçakcısı oran mafyası deseler programlarını hala izlemeye devam ederler ben sadece survivor'u izliyorum bu gidişle onuda izlemem artık.

Doğuş'u yazmalarını filan bunlar söylemiş mervelere cidden bu adama güven olmaz bir çok halt karıştırıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 29 Haziran 2012; 20:15:01 >
  • İnsanlar Acun Medya'dan çekiniyor

Acun medya bizi döver
  • Acun sence bunu yaparmı ? Adam milyonları ekrana kitliyor sanki o bilmiyormu böyle bir şey yaparsa yarışma bittikten sonra bu tarz yorumlar olacağını ? bile bile bu hareketleri yapmaz bence, acunu çekemezlik var çoğu kimsede adam hakediyor kazanıyor saygı duyulmalı ...
  • bilmeyen var mıydı bunları.
    acun sözleşmesine fena maddeler koydurmuştur.Başını yakacak bu kızın
  • Ben Acun Ilıcalı denilen heriften nefret ediyorum. Yaptığı her program çakma ve insanları üzerine çekiyor.Bu programları izleyenleride anlamıyorum adamlar bariz bilerek eleme yapıyorlar o elensin bu elensin diye gönderiyorlar sırf reyting diye yapmadıkları şey yok. Hiç izlemiyorum bundan sonrada da izlememeye devam edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serhat bizim komşumuz, anllattı bize,

Her ay kadınların özel ihtiyaçları(ped gibi) karşılanıyormuş,
    İçme suyu veriliyormuş.
    Tuvalet, ağaçların oraya yapılıyormuş fakat altını temizlemek için deniz suyunu kullaniyorsun, t.kağıdı veriyorlarmış.
    Bir de sıgara içenler için günde iki kere mola(yani sıgara molası ) veriyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

İnsanlar Acun Medya'dan çekiniyor

Acun medya bizi döver

Senet yapıyor la adam , kolay mı öle konuşmak. Süründürür valla

• "acun firarda'dan" sonra çok bozdu acun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Serhat bizim komşumuz, anllattı bize,

İçme suyu veriliyormuş.
    Tuvalet, ağaçların oraya yapılıyormuş fakat altını temizlemek için deniz suyunu kullaniyorsun, t.kağıdı veriyorlarmış.
    Bir de sıgara içenler için günde iki kere mola(yani sıgara molası ) veriyorlarmış.

Tamam
  • quote:

İçme suyu veriliyormuş.

Acun Bey ateşinizi alabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

quote:

İçme suyu veriliyormuş.

Acun Bey ateşinizi alabilir miyim

• merve büyüksaraç 2008 miydi neydi türkiye güzeli seçilmemişmiydi hatta kayakçıydı
  • haklısınız acunu bitirme hareketi başlamış

http://forum.donanimhaber.com/m_62225030/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62225945
  • Biliyordum !
  • Bazı paranoyaklar gelir şimdi bu açıklamanında üstüne şu şöyle, bu böyle diye ekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her survivor bitiminde aynı muhabbetler. Hepte başkalarını çekemeyen problemli ünlülerden ve taner gibi sorunlulardan çıkıyo böyle survivor gerçekleri. Tuhaf.
  •  Acun bu iddiaya ne diyecek?(Survivor Gerçekleri)
  • quote:

İçme suyu veriliyormuş.

ciddi misin? ben serhat ı ve hasan ı tutuyodum ve serhat erken elendi eğer bu tezgahlar varsa o da onlara kurban gitti bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.