Şimdi Ara

Acronis True Image nasıl yedek alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Acronis True Image adlı programın orijinal sürümüne sahibim. Her gün saat 20:00'da otomatik yedek alıyor fakat yedekleri aşağıda koyacağım resimdeki gibi bölüm bölüm alıyor. Ben arada bu bölümlerden sadece en son alınanın kalmasını eskilerin silinmesini istiyorum. Otomatik olmuyorsa da kendim yapabilir miyim? Yani şöyle söyleyeyim, en baştaki B1_S2_V1 ve en sondaki de B3_S6_V1 olarak gözüküyor. Ben en baştaki ile en sondaki hariç hepsini silip, en sondakini B1_S3_V1 yapsam yani en üstün bir altındakinin ismini versem. Geri yüklerken sıkıntı çıkarır mı? Kısacası demek istediğim aralardakini silip sadece en son aldığı yedek kalsın diğerleri yer kaplamasın istiyorum. Bunun ayarını Acronis'de bulamadım varsa eğer, tam anlatabildim mi bilmiyorum ama.
    Windows 10 için yedek alicaksaniz Driver'lari otomatik tanıyor genelde. Windows 7-8 için Driver'lari kurmadan Acronis ile yedek alabilirsiniz. Ne demek istiyor konuda.Acronis True Image nasıl yedek alınır?

• Artırılmış yedekleme alıyor.
    Aslında iyi bir yöntem. İstediğiniz zaman istediğiniz günün yedeklerine dönebilirsiniz.

Yok.. İllaki hergün yeni tam yedek alınacaksa ...
    Önceki aldınız yedeği silin. Yeni tam yedek alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca win10un yedekleme yazılımının acronisten hiç bir farkı yok.
    2-3 günde bir devamlı yedek aldığım için win10 yedekleme yeterli geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhsin abi team atsam öğretirmisiniz yedek alma işini flash belleğe tek bir tane oluşsacak tib
  • @muhsin kemer abi burdamısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.