Şimdi Ara

Acronis ile olurmu dersiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aciliş menusu geliyor dogal olarak...

simdi sorum su ben iki partitoonun da imajini alsam...bir sey oldugunda geri yuklersem diyelim tekrar 2 imajimida?...aciliştaki işletim sistemini seçme secenegi yine önüme gelirmi dersiniz...?

Not_ Lütfen bilenler yanitlasin...saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 14 Nisan 2009; 16:59:57 >

• Bende yapmıştım Hatırladığım kadarıyla olmuyordu sanırım.
  • menu c de gizli yani c nin imagesini alırsan geri yüklediğinde menu gelir.
  • iyide vista üzerinde veya xp üzerinde calişan her sistem surucu harfleri degişik olsa dahi kendisini c olarak gosterir...ornegin vista kullanirken c de gorunen sistem xp acinda d de olabiliyor?
  • ghost kullanarak evet geliyor diyelim c: xp d: vista eger d : vistanın imagenı aldıysan gene ilk açılışta dos ekranı gelir ama xp tıklarsan dogal olarak hata raporu çıkar vede açılmaz ama gene d: vista image aldın ama image c: sürücüsüne yükledin bu sefer mbr xp olarak yazıldıgı için vista açılmayacaktır ama vista xp gibi ugraştırmıyo mbr yi vista cd ile başlangıç onarma olması lazım onarma konsolundan haloluyo...

sorunun tam cevabıda her 2 durumdada(c: image d: image demek istedim) dos ekran işletim sistemi seçme ekranı geliyo (ben ghostlaolanı yaazıyorum acronisle ne olur bilemem)
  • teskkurler arkadaslar...peki suan cde vista d de xp var diyelim ikiside kurulu vaziyetteler...ben sadece xpnin veya sadece vistanin imajini alsam acronis ile ...tek yukleme yaptigimda sorun ile karşilaşirmiyim peki? tek sistem yuklesem yani? baslatim menuleri sorun çikartirmi ozamn sizce?
  • eixs, sadece bir sitemin yedeğini alacaksanız bence sorun olmaz. Birde Yedek alacağınız zaman sürücü seçiyorsunuı C D diye. imajı geri alırkende hangi diskin imajını aldıysanız tekrar ona kurduktan sonra hiç bir sorun çıkmaması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.