yok |
Acısız intihar seçenekleri (2. sayfa)
-
-
hiç umut yoksa yurt dışına çıkabileceksen sat pılını pırtını orda yeni bi yaşam kur kimseye ilişmeden ölüp napcan la manyak mısın
-
Bence alından giren merminin, can acıtmayacağını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrestle Mania -- 17 Temmuz 2021; 21:48:37 > -
İntihar etmekten daha güzel alternatifler var tertemiz delirmek mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatBende ölmek istiyorum ama imanla ölmek istiyorum
İbadet ediyor musun ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: OzanRex
İntihar etmekten daha güzel alternatifler var tertemiz delirmek meselaNasıl olacak o ?
-
Ne bileyim hiç delirmedim
-
-
Hocam faroe adalarına tur şirketiniz mi var ? Elaman lazımsa burdayım :)
-
Evlen -
İki kere düşün ahiret var... -
quote:
Orijinalden alıntı: SUBJECT 101Sabah, öğle, akşam mcdonalds yiyebilirsin. Uzun sürebilir ama garanti.
keşke yeterli miktarda pentobarbital sodyumumum olsaydı
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulu beyaz tüykeşke yeterli miktarda pentobarbital sodyumumum olsaydı
Alıntıları GösterMalesef yok hocam. Yaşamanın hak olduğunu düşünenler, vicdani reddin suç olduğuna inanıyor. Çünkü her vicdani ret bir köle, iş gücü kaybı demek. Matrixi kolaylıkla terk etmemizi sağlayacak her şeyi bizden uzaklaştırmak maharetleri.
-
Engelli kalma ihtimali var diyollar.
-
Umarım böyle bir konu hakkında dalga geçecek kadar embesil değilsindir. İsmini bile bilmediğim adalara gidebiliyorsan mutlu olman gerektiğini düşünüyorum. Ama ciddiysen Kendisini öldüren cehennemliktir. Hatta kendisini öldürdüğü şeyle sürekli azap edileceği söyleniyor. Yani sürekli tekrarlanacak. Uçurumdan mı atladın. Günde 100 kere uçurumdan düştüğünü hayal et. Üzerine oynadığın kumar bu yani iyi düşün. Acele karar verme.
-
Haha bu iyiydi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X