Şimdi Ara

Acilll Hangi köpek balığı??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/dustu!!!memurdan_-sitedeki_en_ideal_lancer-invite-05WQQaXQQ24283855WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/28_000km_2008_model_mitsubishi_lancer_1_5_invite-41WQQaXQQ23889541WQQpXQQdisplayitem

Çok acil Köpekbalığı yardımı.
    Forumdaşlar merhaba. Köpekbalığı ile aranıza katılmaya ramak kaldı. Sizce hangisini terch etmeliyim. Kayıtsız kaldım.
    Şimdiden teşekkürler.

• hocam evvela hosgeldiniz....

benim tercihim sahibinden olmasi ve siyah olmasi ve fiyatinin uygun olmasi acisindan 1.si olurdu...hangisi icinize sindiyse alin, 3e 5e bakmayin...simdiden hayirli olsun...
    Mitsubishi Lancer 2008 1.5 M/T Black
  • hocam ben normalde "beyazseverim" ama fotolarda siyah hosuma gitti...siyah olanda arka ruzgarlik da var :)...renk isi zevk isi ama ben siyah derim...haa beyazi alirsiniz; guzel bir cam filmi ve spoiler onun da dadindan yinmez :)...bence elinizi cabuk tutun, ayni donanimdaysa hangisi icinize sinerse alin derim...ama mutlaka expeertiz yaptirin...araclarla farkli sehirdeyseniz, sasi no isteyiniz sonra biz sizi yonlendirelim, daha gitmeden aracin neyi var yok ogreniniz...

:::::DH MiTSUBiSHi TAKIMI:::::
    MITSUBISHI CoLT Cz3
  • hayırlı olsun diyelim.
    eğer araçların ikiside temiz kazasız vuruksuz ise ve hor kullanılmamışsa beyaz olanı tercih etmeniz daha mantıklıca gözüküyor arada 30.000 km fark var.
    arkadaşın da dediği gibi en az 1 sene kazandırır.
    ama aracı galerinin de satması düşündürücü tabii.
    hangisi alacaksanız hayırlı olsun ama iyi araştırın diyorum tekrar :)
    - siyah araç çizikleri daha çok belli edecek. (iyi cila yemiş bir siyah da yakar gerçi)
    - beyaz aracın döşemeleri siyah. siyahınkiler ise bej. benim aracımın da döşemeleri bej ve keşke siyah olsaydı diyorum. tamam daha ferah hissi veriyor ama kir tutma derdi de var. çocuk filan varsa hele deri de yaptırmayacaksan siyah döşemeli yani beyaz
    - artı sis farı, spoiler ve ekzoz çıkışı hariç aksesuar da farklı değil. tamam sırf o ikisi 800 lirayı bulur herhalde. ama alırsan o araç 1.8 lerde bulunan ön ve yan rüzgarlıkları da isteyecek. Tabi bence. ben benim araçtan o kadar alıştım ki onlar olmayınca araç çıplak gibi geliyor.

ancak para senin kardeş. bu dediklerimle iki araç arası fark 2.000 lirayı geçiyor. Araçları gidip incelemen lazım. kaza bela ne durumda filan diye. eğer fark yoksa şunu soracaksın kendine "26.000 km daha az kullanılmış (ve beyaz bir) araç için 2.000 lira vermeye değer mi?" (benim anlayışıma göre araçlar arası fark 2.000 lira ve renk çünkü) rnk konusunu parantez içinde yazdım çünkü zevk senin.
    sorunun cevabı kararını şekillendirir sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM yavru kuş buldum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vallahi kardeş arkadaşların dediği gibi 2 side alınabilir tercih senin...ben siyahı tercih ederim herzaman bi ağırlığı vardır siyahın...ama beyazda hiç fena değil... son tercih senin...
    Ancak tabii kullanan kişi nasıl kullandı bu da önemli.
    Hafta sonu bu araçları değerlendirip sorun çıkmazsa P. tesi işi bağlamayı planlıyorum.
    Bir şey takıldı kafama aksesuarlar o derece pahalı mı ki 2000 tl gibi bir yorum yapıldı??
    tekrar iyi geceler.

Orijinalden alıntı: caplain

Arkadaşlar iyi geceler.
    Bu gece itibari ile yola çıkıyorum kısmetse iki aracı da yarın görmeyi planlıyorum.
    Gitmeden önceki önyargım beyaz olandan yana gibi.
    Hafta sonu bu araçları değerlendirip sorun çıkmazsa P. tesi işi bağlamayı planlıyorum.
    Bir şey takıldı kafama aksesuarlar o derece pahalı mı ki 2000 tl gibi bir yorum yapıldı??
    tekrar iyi geceler.

Orjinalini alirsan 2000tlyi bulur aksesuarlar ama disardan cok daha ucuza alabilirsin

:::::DH MiTSUBiSHi TAKIMI:::::
    MITSUBISHI CoLT Cz3
  • quote:

Arkadaşlar iyi geceler.
    Bu gece itibari ile yola çıkıyorum kısmetse iki aracı da yarın görmeyi planlıyorum.
    Gitmeden önceki önyargım beyaz olandan yana gibi.
    tekrar iyi geceler.

Ben o yorumu yaparken sizin iki aracın fiyatıı aynı düşünün dediğinize dikkat etmedim. Onu da katarak 2.000 lira dedim. Yoksa siyahtakileri beyaza (zaten sis farı ve spoiler var) 1000 lira filan olur. O da arkadaşın dediği gibi orijinal taktırırsan.

http://www.sahibinden.com/sifirdan_farksiz-71WQQaXQQ23392894WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy8717 -- 23 Nisan 2010; 11:03:54 >
    İzlenim ise ;Araç öncelikli olarak test aracıymış. Bundan dolayı araçtan soğudum açıkçası.
    28000 km bir aracın deri vites topuzunun soyulması normal midir?

Diğer siyah olanı ise henüz görmedim. İyi günler.
  • quote:

Forumdaşlar günaydın.
    Dün beyaz olan araca bakmak için Gebze'ye gittim. Aracın Fiat bayisinde olduğunu sanıyorduk.
    Bu bayinin tam yanında Mitsubishi bayii Çamlıca oto vardı ve aracın onlara ait olduğunu gördük.
    İzlenim ise ;Araç öncelikli olarak test aracıymış. Bundan dolayı araçtan soğudum açıkçası.
    28000 km bir aracın deri vites topuzunun soyulması normal midir?

Diğer siyah olanı ise henüz görmedim. İyi günler.

Valla test araçları zaten müşteriye aracın limitlerini göstermek için çok zorlanarak kullanılmış araçlar oluyorlar. Kısmet kardeş. Bayiden araç bulursanız bir dahakine sorup öyle gidin bence. Siyah da askıya alındıysa bir ihtimal fiyatı değişecektir ya da araca bakmaya giden filan olmuştur.
    Sen gönülünü ferah tut. Vardır bunda da bir hayır. Ben de çok istediğim bir lancer'ı kaçırmamak için neredeye satıştaki colt aracımın fiyatını düşürüyordum çabuk satılsın da kaçırmayayım diye. sonra caramurat arkadaşımız mani oldu saolsun. Sonuç? O aracın fiyatına çok çok temizini aldım. İlla ki bulursun bir araç. gitmişken madem test aracıymış deneme sürüşü yapsaydın.

• Diğer taraftan baktığımızda Test araçlarının motoru açılmış olur.
    Her test aracı kötüdür diyemeyiz tabii,
    "sinirküpü" limitler dahilinde kullanıyoruz değilmi;)

Orijinalden alıntı: caramurat

Diğer taraftan baktığımızda Test araçlarının motoru açılmış olur.
    Her test aracı kötüdür diyemeyiz tabii,
    "sinirküpü" limitler dahilinde kullanıyoruz değilmi;)

Motoru açılmış olur orası muhakkak . Test aracı kötüdür diyemeyiz ama binici arabası gibi de olmaz bence.

limitler dahilinde kullanılmadığını henüz görmedim test araçlarının
    rodaj dönemine riayet edilip edilmediği yönünde endişe barındırdığım gibi
    herkesin kullandığı nbir arabayı almak açıkçası makul gelmedi.
    Araçtan soğutan hususlardan biri de vites topuzunun o hela gelmesiydi.
    kapı içi plastik kısımlarında aşınmalar değil darbe ile oluşan hasarlar vardı ki
    aracın hor kullanıldığı yönünde izlenim oluşturdu.
    Açıkçası içime sinmediği için denemek dahi istemedim.

Füme araç çok makul görünüyor ancak renk olarak ben de genel eğilim gibi düşünüyorum.
    Ankaraya gele değin yanımdan onlarca corolla geçti ve hepsi de o rennkti;)
    İtiraf edeyim ki aracın fabrika verilerindeki yakıt düzeyine ulaşamayacağı fikri bende hakimdi.
    Ancak İstanbul Ankara arası 90-110 Km hızlarda 5,1 ortalama düzeyi görünce şaşırdım. Acaba yanlış mı ölçüyo:)
    Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.