Şimdi Ara

sazan için bu olta ve kamışı tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/alba-star-millenium-60-5-bilyeli-olta-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=1307056&productid=sporkisik4

http://www.hepsiburada.com/Liste/alba-star-3280240-carbostar-porselenli-kamis/ProductDetails.aspx?productId=sporkisik264&categoryId=1307209

bu ikisini almayı düşünüyorum amatör balıkçıyım yay la avlanıyorum

porsolen kamış çabuk kırılır diye biliyorum doğrumu ve bu makina yeterli mi yaklaşık 2 kilo sazan için

• Nerde tutuyon

ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !
  • barajda

Ölüm; the only truth

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

alba larla uğraşma ryobi ler güzel

ryobi de pahalı ama alba bütçeme uygun geldi onun için yeterlimi diye soruyorum sazan için

kayseride yamula barajında tutuyorum balığı tamam daha büyük balıklar var ama kıyıdan çıkmıyor bizim sazandan başkası kıyıdan çıkmıyor onun iiçin sazan için iyimi

birde albastar nasıl dır kalite yönünden onun için sordum albastar ismini çok duydum ama hiç kullanmadım

hem öyle çok profesyonel balıkçıda değilimdir zaman ölsün maksatlı balık tutarım

Orijinalden alıntı: kantay

quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

alba larla uğraşma ryobi ler güzel

ryobi de pahalı ama alba bütçeme uygun geldi onun için yeterlimi diye soruyorum sazan için

kayseride yamula barajında tutuyorum balığı tamam daha büyük balıklar var ama kıyıdan çıkmıyor bizim sazandan başkası kıyıdan çıkmıyor onun iiçin sazan için iyimi

birde albastar nasıl dır kalite yönünden onun için sordum albastar ismini çok duydum ama hiç kullanmadım

hem öyle çok profesyonel balıkçıda değilimdir zaman ölsün maksatlı balık tutarım

ben senin için söledim dostum 30 lira deyip geçme elinde kalınca makine daha çok üzülürsün. alba star çok kötü makine değil ama 2-3 sezon arka arkaya çok getirmez bu modeli

alba star çokda kötü marka değildir yalnış anlaşılmasın .. ancak gölde tutacaksın balık vuruşları ve ağırlıkları denize göre fazla olacaktır . sazan turna bu makineyi çok yorar ..

makine ekonomik olmalı elbette ancak kullanırkende keyif alcaksın ..

ryobi gerek yok 70-80 tl vermeye diyosan
    okuma impackta bi göz at derim. bu makine ağırdır kolların zayıfsa sürekli deniz balığı avlar gibi at çek yaparken seni yorar .

ama turna sazan avlıyacaksan oltayı atıp bekliyeceksen gayet uygun . atış mesafesi gayet iyi uzağa sallarsın gölde. ağır demiştim ya ağırlığı ile orantılı olarak çekişi kuvvetli bir araç.

5-6 bilyalılar hızlı sarar seri çalışır.. ancak göl balığı ağır balık yakalıcaksan daha az bilyalı hızlı makine değil kuvvetli makine tercih et.

bu makine 6 bilyalı alba kadar hızlı sarmaz. ama albanın zorlanarak çektiği balığı bu makine ile söke söke alırsın isterse sazlığa takılsın .

http://www.avmarketi.com/asp/product/5077/OKUMA-IMPACT-IM-65-MAKINE

• Ben dedeme osuruk ağacından kestirdim.Ucuna misina ile iğne bağladım 3 gün 42 balık tuttum derede

ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1rage

Ben dedeme osuruk ağacından kestirdim.Ucuna misina ile iğne bağladım 3 gün 42 balık tuttum derede

keramet osuruk ağacında değil tuttuğun derededir dostum..

trabzonda kastamonudada 12 yaşında çocuklar ellerine çorap geçirip 2 saatte bi kova balık tutuyolar ellerini yuvalara sokarak .

ne ayzıkki heryer pislendi bilinçsiz avlar yapıldı heryerde öyle osuruk ağacıyla tutulacak kadar balık yok . gönül isterdiki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trials_musti -- 6 Eylül 2010; 13:58:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.