Şimdi Ara

Acilll Hangi köpek balığı?????? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: caplain

Köpekbalığı mudavimleri iyi akşamlar.
    Salı günü itibari ile seçeneklerim arasındaki siyah köpekbalğını almış bulunmaktayım.
    İlk izlenimlerim gayet olumlu oldu. Bu araç sakin kullanımla yakıt yakmıyor desem yeridir.
    İtiraf edeyim ki aracın fabrika verilerindeki yakıt düzeyine ulaşamayacağı fikri bende hakimdi.
    Ancak İstanbul Ankara arası 90-110 Km hızlarda 5,1 ortalama düzeyi görünce şaşırdım. Acaba yanlış mı ölçüyo:)Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.

yanlislik vardir hocam :)

hayirli olsun...

Orijinalden alıntı: caplain

Köpekbalığı mudavimleri iyi akşamlar.
    Salı günü itibari ile seçeneklerim arasındaki siyah köpekbalğını almış bulunmaktayım.
    İlk izlenimlerim gayet olumlu oldu. Bu araç sakin kullanımla yakıt yakmıyor desem yeridir.
    İtiraf edeyim ki aracın fabrika verilerindeki yakıt düzeyine ulaşamayacağı fikri bende hakimdi.
    Ancak İstanbul Ankara arası 90-110 Km hızlarda 5,1 ortalama düzeyi görünce şaşırdım. Acaba yanlış mı ölçüyo:)
    Herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.

kardeş ben de ekim ayında aldığım otomatik 1.5 lancer aracımla 5.5 lt ortalama ile geldim ankaradan istanbula. yani sorun yok. keyfine bak. arabanın tadını aldıkça o değerleri bir daha da göremezsin benden söylemesi.
  • havaların ısınması yakıtı etkiliyormu? ilk aldığımda aracı ortalaması 7.4 idi şehir içi şimdi 9 larda sert sürüşünde etkisi var tabi şehir içi sert sürüşlerde 12 yi bile gördüm :) araba az yakıyor normal kullanımda ama binen rahat duramıyor ki :D

Orijinalden alıntı: badboy8717

havaların ısınması yakıtı etkiliyormu? ilk aldığımda aracı ortalaması 7.4 idi şehir içi şimdi 9 larda sert sürüşünde etkisi var tabi şehir içi sert sürüşlerde 12 yi bile gördüm :) araba az yakıyor normal kullanımda ama binen rahat duramıyor ki :D

hocam etkiliyor ...bu günlerde olumlu yönde etkiliyor bilakis benimkisi 7ltyi görmez oldu...geçen gün şehir içi 5.6 lt idi mesela ama genelde 6-6.5 lt arası gidip geliyorum...siz epey sert takılıyor olmalısınız :)
    YILDIZLAR GROUP

ENGİN YILMAZ
    0530 413 27 40

engin.yilmaz@yıldızlargroup.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEDAT_06

güzel tercih hayırlı olsun.
    90 km hızla mı gitmek, Ankara - İstanbul otoyolunda, hem de Lancer'la,
    güle güle kullanın, tabi ki en iyisi yavaş gitmektir

Valla kardeş lancer'la en güzel şey virajlı yollarda sürmek. yoksa istanbul-ankara arasında hız yapmanın bir keyfi yok. gereksiz masraf. Lancer ile viraja girmenin tadını aldıktan sonra hızlı gitmenin bir espirisi kalmıyor bence. Geçen gün saruyerdeki orman yolunda gece çok keyifli bir sürüş yaptım mesela. gece olduğu için hem fazla araç olmuyor hem de virajlarda filan araba geliyorsa ışık sayesinde sörebiliyorsun. tavsiye ederim. ama gece yapılmasını. yoksa virajlarda gündüz ne çıkacağını göremezsin. çok ağaçlık yollar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.