Şimdi Ara

ACİLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın dijital tv kartı alıcam ama 3 marka arasında kararsız kaldım 1.skystar2 2.skyvision 3.inca soketli modeli sizce hangisi daha iyihangisinden daha cok verim alabilirim malum hic bilmiyorum bu olayları braz yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca bunlardan birini aldıktan sonra neler yapmam gerekiyo anlatırsanız cok iyi olut teşekkürler.

• kardeş tek marka söyliyim skyvision. ben 1 seneden fazla ss2 kullandım ama şimdi skyvision kullanıyorum ve tavsiye ederim.
  • skyvision
  • arkadaşlar birde visionplus varmış aynı diyorlar doğrumu ?
  • hocam visionplus farklı bir firma getirtiyor. donanımsal bişe yok, yazılımlar farklı. skyvisionın türkçe herşeyi. firmalar farklı olduğu içinde hizmette farklı. skyvisionın hizmeti çok iyi. benim önerim skyvision olur.www.skyvisiontv.com
  • Tavsiyem SkyVision.. Kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor..
  • arkadaşlar önerileriniz için sağolun skyvision siparş ettim.

aldıktan sonra yapmam gerekenler nelerdir diseqc ayarı felan bunları nasıl yapıcaz bilen arkadaş detaylı anlatırsa cok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    yardım ltfn
    19 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hayırlı olsun.
    Kendisi ile gelen programı kullanacaksan onun ayarlarını açıklayıcı şekilde pek anlatamam. Çünkü ben ProgDVB kullanıyorum Ki tavsiyem bu programı kullanman olur.

Bu programda öncelikle kurarken yanlış hatırlamıyorsam (kart isminin yazılışı) twinhan'ı seçeceksin. Kurulum işlemi bitince programı çalıştırıyorsun. Bu arada programı türkçe olarak kullanabilirsin.

Üstteki menülerden Ayarlar> DiSEqC bölümüne giriyorsun. Muhtemelen 4 çıkışlı kullanıyorsundur.
    Bunun için, 1.0 or 2.0 bölümünü tıklıyorsun.
    Ardından bağlı olan uydularını atıyorsun. Bağlı değil yazan yerlere tıklayarak ve seçerek..

Bu işlem bittikten sonra, Kanal Listesi> Kanal Ara > Seçtiğin uydular görünecektir. Onlara tıklayarak arama işlemini başlatabilirsin..

Ve unutmadan,http://www.skyvisiontv.com/download/ adresinden S2emu.zip ve Emunation v1[1].1 Full.rar dosyalarını indirip ProgDVB dizininin içerisindeki Plugins klasörüne at. Gerekli olan diğer herşeyi program kendisi hallediyor zaten..

Eksik yazmış olabilirim. Arkadaşlar tamamlarlar.
    Biz SkyVision kullanıcıları daima buradayız her zaman görevdeyiz

Kolay gelsin

• NT daha açık bir izahati yoktur bunun.

şimdi bunlar çok açık gelmeyebilir kartın gelince canlı canlı sıcak sıcak sorarsın kafana takılan yerleri biz yardımcı oluruz abi merak etme.

güle güle kullan skyvision kartını
  • Aklıma gelmişken son bişey daha eklemek istedim..

SkyVision ile gelen program, bazı DivX Codec'ler ile uyumsuzluk yapabiliyor. Bu uyumsuzluk nedir derseniz, ses ilerlerken resim donuyor. Bunu çözmenin bildiğim iki yolu var. İlki DivX Codec'leri kaldırmak. Ki bu benim işime gelmedi.

Bu konuyu aşmanın diğer yolu ise, ProgDVB kullanmak. O sorunsuz olarak çalışıyor. Ayrıca bir diğer program olan DVB Dream'da güzel bir programdır.

Ve diğer bi konu olan Kumanda. Bu çoğu arkadaşımız tarafından önemli olarak görülüyor. Bunun içinde tüm ayrıntılı bilgilerehttp://www.skyvisiontv.com/forum/viewforum.php?f=12&sid=598f2dabdb142819c226a09f9e75d85d adresinden ulaşabilirsin..

Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.