Bildirim
Açılışta siyah ekran acil yardım lütfen

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pusat74
Arkadaşlar MSİ s430 marka laptopumda powe tuşuna bastığımda sadece siyah ekran geliyor.Başka hiçbir hareketlilik yok.Ama bazen powera basdığımda hiçbişey yokmuş gibi açılıyor.Arkadaşlar lütfen yardım edin sorunum ne olabilir?Ben BIOS dan şüpheleniyorum ama bilmiyorum
güvenli modda sistemi geri yüklemeyi denedinizmi -
format attınız mı gerçi bios ekranının gelmesi format ile alakası yoktur ancak emin olmak için işletim sisteminden,bios ekranının gelmesi anakart ile ilgili bir soruna işarettir...garantisi var mı? -
Power butonuna bastığınızda bazen açılıyor bazen siyah ekran geliyor demişsiniz. Siyah ekran olduğuna emin misiniz? Yani siyah bir görüntü ve beyaz yazıların olduğu ekran mı geliyor yoksa hiç görüntü gelmiyor mu?
Kusura bakmayın sorum biraz abuk oldu ama benimde yakında yaşadığım benzer bir sorun vardı. Yeni alınan bir netbook power butonunu sürünce (basmalı değildi, psp gibi) bazen normal açılıyordu. Bazende hiç açılmıyordu, hatta adaptörünü bile taktığımda hiçbir ledi yanmıyordu. Bataryasını çıkarıp taktıktan sonra bazen normal açılıyordu. Garanti kapsamında ürünü değiştirdiler. -
Arkadaşlar ekran tamamen siyah oluyor.Yani herhangi bir yazı çıkmıyor.Çok format attım.Ama sonuç yine aynı Ayrıca cihazın garantisi yok.Donanımsal bir problem olsa arada bir açılırmı?
-
ARKADAŞIM NEYDE SİYAH EKRAN GELİYOR? ÇOK FORMAT ATTIM Aynı diyorsun??
Windows Yazısı Geliyormu? Yoksa Power tusuna basdıgında hiç bir yazımı gelmiyor? Bataryanı sök bir daha tak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciglik398 -- 25 Şubat 2010; 13:50:43 > -
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIM DONDU RESET ATTIM WİNDOWS LOGOSU GELİYOR AÇILIR GİBİ OLUYOR SONRA SİYAH EKRAN GELİYOR SADECE MOUSE GELİYOR EKRANA DİĞER ÖĞELER GELMİYOR GÜVENLİ MODDA ÇALIŞTIRMAYI DENEDİM AYNI SORUN DEVAM EDİYOR GÜVENLİ MOD YAZILARI GELİYOR AMA EKRAN SİYAH VE ÖĞELER YOK YARDIMCI OLURSANIZI SEVİNİRİM -
Laptopu prize takılıyken power tuşuna bastığımda normal bi şekilde fanlar falan çalışıyor,power ışığı yanıyor ancak ekran simsiyah hiçbir tepki olmuyor.Bu arada bu herzaman değil arada yapıyor.Anlamadım gitti arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: pusat74
Laptopu prize takılıyken power tuşuna bastığımda normal bi şekilde fanlar falan çalışıyor,power ışığı yanıyor ancak ekran simsiyah hiçbir tepki olmuyor.Bu arada bu herzaman değil arada yapıyor.Anlamadım gitti arkadaş
laptopun içindei bir sokette veya fişte temassızlık vardır,nedeni budur,garantisi varsa onlar zaten bulup yapacaktır garantiye verin... -
yorumunuz için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X