Şimdi Ara

ACİLEN LASTİK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deneyimli arkadaşlara sesleniyorum. Rize de yaşıyorum berlingi araç aldım. ön lastikleri bitik gibi arkalar fena değil. Kışa yaklaşıyoruz önlere 2 tane lastik almak istiyorum.185/65/14. Rizede çok fazla buzlanma olmuyor. belli yerlerde ara sıra olabiliyor. Her gün işe gidip geliyorum 40km. Bunun 2 km si bira dik ve virajı bir yol. Ama dediğim dibi karla ve buzla çok fazla işim olmayacak beni sadece o 2km virajlı yokuş düşündürüyor.önlere Kış lastiğimi alsam. Dört mevsimmi alsam . Ne önerirsiniz hangi marka.. Lütfen deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum..

• Sizin orda yagmur cok olur sakin michelin energy saver alma

Petlas bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewt yollar devamlı ıslak oluyor. arada çok azda olsa buzlanma olabiliyor. ve karlıda olabiliyor ama çok değil tabii. dört mevsim idare eder mi ... sadce önlere mi yoksa 4 lastik mi.... karasız kaldım goodyear ug8 diyenler de oldu michelin alpin a4 diyenler var karasız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 9 Kasım 2012; 16:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz25

Deneyimli arkadaşlara sesleniyorum. Rize de yaşıyorum berlingi araç aldım. ön lastikleri bitik gibi arkalar fena değil. Kışa yaklaşıyoruz önlere 2 tane lastik almak istiyorum.185/65/14. Rizede çok fazla buzlanma olmuyor. belli yerlerde ara sıra olabiliyor. Her gün işe gidip geliyorum 40km. Bunun 2 km si bira dik ve virajı bir yol. Ama dediğim dibi karla ve buzla çok fazla işim olmayacak beni sadece o 2km virajlı yokuş düşündürüyor.önlere Kış lastiğimi alsam. Dört mevsimmi alsam . Ne önerirsiniz hangi marka.. Lütfen deneyimli arkadaşlardan öneri bekliyorum..

Bütçeniz ne kadar?

• rizede kışlık lastik almanın lüzumu yok
  • bütçem taksitli tanesine 150 civarı olur.. Rize de kış lastiğine gerek yok diyorsun da ne alayım . Karda buz da azda olsa var. her gün 2km eğimli virajlı bir yolum var. Kışın hangi lastik beni bu yolda mahcup etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 9 Kasım 2012; 16:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz25

bütçem taksitli tanesine 150 civarı olur.. Rize de kış lastiğine gerek yok diyorsun da ne alayım . Karda buz da azda olsa var. her gün 2km eğimli virajlı bir yolum var. Kışın hangi lastik beni bu yolda mahcup etmez.

Dediğinize göre yolunuzda karlı-buzlu bölümler varmış.
    Ayrıca yokuşlu yollarda fazla imiş.
    Bana göre 4 lastiği de değiştirseniz iyi olur. Çünkü yokuşlu yolları hem çıkıyorsunuz hem de iniyorsunuz.
    Bu bölümlerin karlı-buzlu olması tehlikelidir ve sadece 2 lastiği kış lastiği yaparsanız, yokuş inişlerinde sorun olabilir.

Uygun fiyatlı olması için 4 adet Lassa Snoways yada Petlas Snowmaster alın.

Havalar düzeldiği zamanda, kış lastiklerini çikartıp, normal lastikleri takarsınız tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik Tavsiyeleri
    6 yıl önce açıldı
    Oto Lastik Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyatlı kış lastiği olarak Petlas Snowmaster alabilirsiniz:

http://www.lastikk.com/UrunDetay.php?UrunID=13605
  • Açıkçası petlasa 115 tl vereceğime goodyera UG8 MS 135 vermek daha mantıklı değil mi...
  • yoksa 4 mevsim good year da ise vector 5 mi alsam
  • Yaşadığınız yere fazla kar yağmıyorsa Goodyear 4 seasons da işinizi görür.4 mevsim kullanırsınız.
  • 4 seanson başarılı bir lastik ama 185/65/14 bulamadım bir de Goodyear Vector 5+ var bunun 185/65/14 ü var. Bunlar aynı lastikler değil dimi.. 4 seansonun (185/65/14 ) fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 9 Kasım 2012; 20:50:04 >
  • Hankook optimo k 415 mukemmel bir islak zemin lastiği.bugün eşşege carpmaktan onun sayesinde kurtuldum.kardada ankarada deneyen bir arkadaş var yaz kiş kullanabilirsin.tek eksi yönu biraz gurultulu.şuan 4o binde ama hala yari yipranmiş.kesinlikle tavsiye ederim.tam karadeniz lsstiği.erbaadan samsuna geldim bugün sağanakya kaç kez aquaplaninge girdim.özellikle kavakta baya bi göldu milim sapmadi.

• Çok kararsızım açıkçası. Sanırım 4 mevsim kullanabileceğim ıslak zemin az da olsa kar ve buz lastiği mantıklı gibi. Bu durumda goodyear 4 seasons en mantıklısı gibi. Başka öneriniz var mı
  • sonunda SAVA 185/65 R14 86T ESKIMO S3+ MS Kış Lastiğ aldım. Bakalım zaman ne gösterecek 2 lastiği 170 tlye goodyear bayisinden 2 taksitle aldık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.