Şimdi Ara

ACILEN faturaliya gececem yarin oneriniz neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar kontorlu kullanmaktan biktim yok kontor bitti almakla ugras yok 10 saniye konus kontorun gitsin ben telefonla hasir nesir biriyim ondan kontorluden baya zararli cikiyorum

yarin bos vaktim bol gidip faturaliya gecmek istiyorum Turkcell Vodafone Avea hic fark etmez Ankara dayim ceker heralde buralarda hepsi

benim aradiklarim dakika ya cok ihtiyacim yok ama min 200 dakika olsun yinede sms heryone minimum 300 400 civari olursa iyi olur ancak yeter internette ne kadar cok o kadar iyi ve paket atiyorum 20 30 liraysa daha cok gelmesin asim ucreti olmasin istiyorum

bu durumda bana en uygun paket nedir baktim onlarca paket var kafam karisti yardimlarinizi bekliyorum

cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

Evet arkadaslar kontorlu kullanmaktan biktim yok kontor bitti almakla ugras yok 10 saniye konus kontorun gitsin ben telefonla hasir nesir biriyim ondan kontorluden baya zararli cikiyorum

yarin bos vaktim bol gidip faturaliya gecmek istiyorum Turkcell Vodafone Avea hic fark etmez Ankara dayim ceker heralde buralarda hepsi

benim aradiklarim dakika ya cok ihtiyacim yok ama min 200 dakika olsun yinede sms heryone minimum 300 400 civari olursa iyi olur ancak yeter internette ne kadar cok o kadar iyi ve paket atiyorum 20 30 liraysa daha cok gelmesin asim ucreti olmasin istiyorum

bu durumda bana en uygun paket nedir baktim onlarca paket var kafam karisti yardimlarinizi bekliyorum

cok tesekkurler

Faturalıya geçme. Faturasız bimcell(avea kapsamı) hy 250 dk + hy 5000sms+ 500 mb 19.tl
    suan aveada degılsen kampanya var. 6 boyunca 20 tl yukle her ay hy 5000sms var hy 200 dk 12 tl + 1gb internet 10 tl = 22 tl edior. Internet fazla kullanıosan. Avea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Evet arkadaslar kontorlu kullanmaktan biktim yok kontor bitti almakla ugras yok 10 saniye konus kontorun gitsin ben telefonla hasir nesir biriyim ondan kontorluden baya zararli cikiyorum

cok tesekkurler

Faturalıya geçme. Faturasız bimcell(avea kapsamı) hy 250 dk + hy 5000sms+ 500 mb 19.tl
    suan aveada degılsen kampanya var. 6 boyunca 20 tl yukle her ay hy 5000sms var hy 200 dk 12 tl + 1gb internet 10 tl = 22 tl edior. Internet fazla kullanıosan. Avea

valla kontorlu istemiyorum artik kontor bitiyo yok cart yok curt biraz daha fazla olsun onemli degil ama faturali olsun dedigim seyleri iceren varsa cok da iyi olur

sagolun

• http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/CeptenInternetteUcusaGecirenKampanya

hy 1000 dk + sınırsız net bedava.. 30 TL

• vodafone faturayı asmayan tarife 500 dk + 5000 sms : 25 tl
  • evet peki Turkcell olarak onerileriniz nedir Turkcell 1.tercihim olacakta

tesekkurler
  • Su anda hangi operatoru kullaniyorsunuz? Numara tasima kampanyalari var. O acidan sordum. Turkcell'de faturasizdan faturaliya gecenler ve numara tasiyanlar icin 250 dak. Turkcell yonune ve 250 dakika diger yonlere toplam 500 dakika aylik 25 TL ve 1 yil taahhut ile. 200 dakikanin yeterli geleceginden emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 15 Şubat 2013; 19:04:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 yaş altında mısınız? Genc tarifeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 15 Şubat 2013; 19:12:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

25 yaş altında mısınız? Genc tarifeler var.

evet altindayim ve trkcell faturasizim
  • quote:

quote:

Turkcell faturali gnctrkcll tarifesi 250 dk. turkcell + 250 dk. diger yonler ayda 19 TL. Her yone 1500 sms ya da 500 mb internet paketi aylik 6 TL.

• quote:

quote:

quote:

Turkcell faturali gnctrkcll tarifesi 250 dk. turkcell + 250 dk. diger yonler ayda 19 TL. Her yone 1500 sms ya da 500 mb internet paketi aylik 6 TL.

12 liraya ikisinide alabiliyorum galiba ek olarak peki sizce diger kampanyalara gore nasil bana baya uygun gibi geldi de
  • quote:

quote:

quote:

quote:

12 liraya ikisinide alabiliyorum galiba ek olarak peki sizce diger kampanyalara gore nasil bana baya uygun gibi geldi de

Turkcell'de devam etmek istiyorsunuz, ilk tercihiniz. Turkcell numara tasiyanlara bile 500 dakikayi 25 liradan veriyor. Gnctrkcll ben yaptim tarifesinde 500 dakika dedigim gibi aylik 19 lira. Avantajli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.