Şimdi Ara

ACİLEN ERKEN YEREL SEÇİME GİTMELİYİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 Haziran seçimlerinden istediklerini alamayan dış mihraklar ve işbirlikçileri ülkemiz üzerindeki huzur ve istikrar ortamını bozmak için tüm güçleriyle tekrar saldırmaya başladı. Seçimlerden önce de yapılan ekonomik operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Hedef yerli ve milli Türkiye ekonomisi. Rahip Brunson üzerinden bir kriz ortamı çıkarmaya çalışan ABD ve Trump yönetimi tüm planlarını deniyor.

İşte tam da bu yüzden hazır muhalefet iyice çökmüşken, Chp kendi içinde parçalanmış, İyi Parti istifalardan bunalmış, Hdp'nin sesi soluğu kesilmişken, derhal Mehmet Bahçeli tarafından erken seçim çağrısı yapılmalı ve güven ve istikrarın temini olan Ak Parti'yi seçerek bu oyunu da bozmalıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ldr1907 -- 7 Ağustos 2018; 15:4:4 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Tamam ironi yapiyosunuz da konuyu okuyacak trollere yazayim.Referandum evet cikmazsa kriz, cikarsa ekonomik kalkinma dediniz babayi aldiniz.Secimler gecsin kalkincaz dediniz yine babayi aldiniz.Kabine gelsin kalkincaz dediniz, ramat hazinenin basina gecti, yine babayi aldiniz.Daha ne bahaneler ureticeksiniz.Dis mihrak da dis mihrak.Hani dunya 5ten buyuktu.Noldu babayi aldiniz mi yine.BIZIM BUYUMEMIZI ISTEMIYORALR HULOOOGOGOGOOGOGOG

DOSTLARIMIZA SELAM SOYLEMEYI UNUTMUSUM.BURDAN TURKIYE CUMHURIYETININ BUYUK MUTTEFIKLERI ZAMBIYA,GANA VE SOMALIYE SELAM OLSUN

Selam ve dubai

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroes To Us -- 7 Ağustos 2018; 15:9:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mecliste buna aykırı çıkan sesler de fetöcülükle suçlanıp derhal Silivri'ye tıkılmalı ki, şahlanışımızın önüne geçilmesin.

Orijinalden alıntı: Heroes To Us

Tamam ironi yapiyosunuz da konuyu okuyacak trollere yazayim.Referandum evet cikmazsa kriz, cikarsa ekonomik kalkinma dediniz babayi aldiniz.Secimler gecsin kalkincaz dediniz yine babayi aldiniz.Kabine gelsin kalkincaz dediniz, ramat hazinenin basina gecti, yine babayi aldiniz.Daha ne bahaneler ureticeksiniz.Dis mihrak da dis mihrak.Hani dunya 5ten buyuktu.Noldu babayi aldiniz mi yine.BIZIM BUYUMEMIZI ISTEMIYORALR HULOOOGOGOGOOGOGOG

DOSTLARIMIZA SELAM SOYLEMEYI UNUTMUSUM.BURDAN TURKIYE CUMHURIYETININ BUYUK MUTTEFIKLERI ZAMBIYA,GANA VE SOMALIYE SELAM OLSUN

Selam ve dubai
    Yav ne dış güçlermiş ki, elin gürcü parasini bile bizim parayi tokatlaya tokatlaya degersizlestirdiler. Sahi gurcistan parasini hangi dis gucler degerlendirdi :)

Aha işte 24 haziranı kazandılar ne oldu?

• Akkardeşim ne güzelde yazmış.Biz osmanlı torunları olarak; 15 Temmuz gecesi devletimize, milletimize, seçilmiş Cumhurbaşkanımıza kurulan hayin kumpası defetmek için tankların altına yattık.Dölar ve fayiz lobisi bu milleti yıldıramaz.Acilen erken seçime gitmeli ve istikrarın temelini sağlamlaştırmalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hislerime tercüman olmuşsun teşekkürler hocam. 24 Haziran'ı kazandık ama Reis tam olarak başkan olamadı. Tüm yetkiler onda değil. O yüzden yerel seçimleri de büyük farkla kazanarak bu işi bitirmeliyiz. Acilen ülkenin istikrar ve huzur ortamına geri dönmesi şart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.