Şimdi Ara

Açıldım , red yedim , pişman değilim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanımak istediğim biri vardı. Öğrencilerin takıldığı biryerde onu arkadaşı ile gördüm. Yanına gidip gitmemekte kararsızdım sonra ne kaybedeceğim en azından durum belli olur diyerek kendimi gaza getirerek yanlarına gittim. Lafı uzatmadan tanışmak istediğimi söyledim. Biraz şok oldular açıkçası yanında arkadaşı da vardı. Üzgünüm ama olmaz dedi. Hayalkırıklığı o an oldu ama zorla da olmaz . Bende peki teşekkür ettim dedim yanından ayrıldım. Ne kaybettim ? Kızla tanışamadım . Beni tanımasını isterdim. Ne kazandım ? Hayat ne olursa olsun devam ediyor. Önemli olan birşeyi en azından yapmak . Cesaret kazandım. Kız ne kaybetti ? Gerçekten beni tanısaydı onu mutlu edeceğime inandırırdım. Mutlu ederdim onu.

Aklında kararsızlık olan arkadaşlar varsa yarın zaman varken gidin konuşun. En azından artık durum netleşiyor. Üzgünüm ama içimde rahat.

• Valla ne desem bilemedim . Utandırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan hiç anlamam neden şok olurlar ki..noldu yani şok olacak ne var..tanışmak isteyen biri var kızlar şaşırıuo falan..lan zaten sürekli alıyosunuz böyle teklifler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bugün uzun zamandır hoşlandığım kızın erkek arkadaşı olduğunu öğrendim. Öğrendiğimden beri Neşet baba dinliyorum bayağı canımı yaktı diyebilirim. Bu da gelir geçer yapacak bir şey yok maalesef dostum.
    Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
  • Kendini kotu hissetmedin mi reddedilince

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Tanımak istediğim biri vardı. Öğrencilerin takıldığı biryerde onu arkadaşı ile gördüm. Yanına gidip gitmemekte kararsızdım sonra ne kaybedeceğim en azından durum belli olur diyerek kendimi gaza getirerek yanlarına gittim. Lafı uzatmadan tanışmak istediğimi söyledim. Biraz şok oldular açıkçası yanında arkadaşı da vardı. Üzgünüm ama olmaz dedi. Hayalkırıklığı o an oldu ama zorla da olmaz . Bende peki teşekkür ettim dedim yanından ayrıldım. Ne kaybettim ? Kızla tanışamadım . Beni tanımasını isterdim. Ne kazandım ? Hayat ne olursa olsun devam ediyor. Önemli olan birşeyi en azından yapmak . Cesaret kazandım. Kız ne kaybetti ? Gerçekten beni tanısaydı onu mutlu edeceğime inandırırdım. Mutlu ederdim onu.

Aklında kararsızlık olan arkadaşlar varsa yarın zaman varken gidin konuşun. En azından artık durum netleşiyor. Üzgünüm ama içimde rahat.

He şöyle be işte bize bunlarla gelin.

Aferin bro.

Olmayan paramızla, sevmediğimiz insanları etkilemek için ihtiyacımız olmayan şeyler satın alıyoruz. F.C

• Hocam acilmamissin ki ? Ben gidip duygularini soyledin sanmistim. Tanismak istemissin kiz reddettmis sacma bi sekilde

KAbul etseydi arkadaşı aynen şöyle düşünürdü ''aaa sen önüne gelenle tanışıyor musun ? '' böyle düşünmesini istemediği için reddetti belkide gerçekten istemediği için

Orijinalden alıntı: The Matthaus

Kendini kotu hissetmedin mi reddedilince

tek düşündüğüm daha farklı olabilirdi oldu. biraz üzüldüm ama rahatladım hissettim kendimi de. eğer o an yapmasaydım o zaman pişman olacaktım. heyecanlandım bende ama konuştum da

Ben hayatımda ki sevdigim kadınlara direk gidip senden hoşlanıyorum dedim. Lafı uzatmadım eğer biraz gönlü varsa zaten oluyor yada olmuyor. Ama direk red edip kendi kaybediyor zaten öyle insana değmezmiş bile diyorsun.

Konuşun beyler konuşun siz söylemezseniz başkası gider açılır armut gibi kalırsınız. Lisede keşke daha çok kızla birlikte olsaymışım geri dönemem bak şimdi pişmanım sizde öyle olmayın. Üniversitede daha da zorlaşıyor başka bölümden kız bulduysan boku yedin. Nasıl tanışacaksın nasıl acıksak son okulda insan kaynıyor ama aynı şiir veya ortak arkadaş vasıtasıyla daha kolay oluyor her şey.

Uzun lafın kısasın yürüyün beyler yürüyün siz adam gibi sevin bırakın olar sevmesin. Onlar inansın siz değil.

diyen adam böyle yapıyorsa bizim direkt evlenme teklifi etmemiz lazım.

Orijinalden alıntı: P1YADE

Sen onu değil o seni kaybetti kardeşim her zaman böyle bakın daha niceleri çıkacak karşına

Şöyle şeyler söyleyip vasıfsız ergenleri gaza getirmeyin. Ufaklığın hayat adına gram tecrübesi yok aşk acısı çektiğini sanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
  • Yalniz bu acilma olmamis ki,kendine kendine gelin guvey olmussun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.