Şimdi Ara

Açıldım , red yedim , pişman değilim . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kafanda kurup yaşayacağına en güzeli gidip konuşmak. En azından kafanda bir "acaba" kalmadı, kafan rahatladı. Hayat yeni fırsatlara gebe sıkma canını.

(Bilinç altındaki korkunun sebebi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende açıldım. 2 gün oldu. Reddedildim. Ha seninki gibi değildi, kız çok samimi davranıyordu. Bunu ona da söyleyince bana "ben seninle hiç öyle birşey dusunmedim" dedi ve reddedildim. Arkadaş markadas kalalım deyince de yok dedim. Ha biraz üzüldüm. Koydu. Ümit verip te böyle olması ağrıma gitti hocam. Ama yapacak birsey yok. Ne olcak bakalım.

Edit: yüzyüze söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayça22 -- 28 Eylül 2016; 7:20:50 >
  • Bende 1 sene önce açılmıştım bir kıza. İçimde kalıp kafamı kurcalayıp ve arkasından konuşacağıma gidip sakin bir şekilde duygumu ifade ettim. Red yedim ama pişman degilim cunku olay netlik kazandı.
    Herkesin duyguları var ve herkes sevebilir içgudusel bir sey, onemli olan durust ve insanca davranis sergilemek bence.

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

Kendimi mekansiz , biryere ait degilmis gibi , asla birinin sevmeyecegi bir adam gibi hissediyorum.

diyen adam böyle yapıyorsa bizim direkt evlenme teklifi etmemiz lazım.

Aynen öyle hala öyle düşünüyorum. ne kaybederim diyerek tanışmak istemiştim kişiyle belki olur diye olmadı.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.