Bildirim
Açıldım , red yedim , pişman değilim . (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
güzel avutmuşsun kendini aferin _____________________________ -
Redmi yedin 

o kız sana bakarmı zaten oluum.
(Bilinç altındaki korkunun sebebi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ♦ Kimsenin bardağına kaşık olmayın şeker eridiğinde sizin de işiniz biter. -
Valla bende açıldım. 2 gün oldu. Reddedildim. Ha seninki gibi değildi, kız çok samimi davranıyordu. Bunu ona da söyleyince bana "ben seninle hiç öyle birşey dusunmedim" dedi ve reddedildim. Arkadaş markadas kalalım deyince de yok dedim. Ha biraz üzüldüm. Koydu. Ümit verip te böyle olması ağrıma gitti hocam. Ama yapacak birsey yok. Ne olcak bakalım.
Edit: yüzyüze söyledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayça22 -- 28 Eylül 2016; 7:20:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende 1 sene önce açılmıştım bir kıza. İçimde kalıp kafamı kurcalayıp ve arkasından konuşacağıma gidip sakin bir şekilde duygumu ifade ettim. Red yedim ama pişman degilim cunku olay netlik kazandı.
Herkesin duyguları var ve herkes sevebilir içgudusel bir sey, onemli olan durust ve insanca davranis sergilemek bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizim elimizde bir tek silah var, o da beynimiz, öğrenme yetimiz. Bu yüzden gelin, öğrenelim... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen
Kendimi mekansiz , biryere ait degilmis gibi , asla birinin sevmeyecegi bir adam gibi hissediyorum.
diyen adam böyle yapıyorsa bizim direkt evlenme teklifi etmemiz lazım.
Aynen öyle hala öyle düşünüyorum. ne kaybederim diyerek tanışmak istemiştim kişiyle belki olur diye olmadı._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki