bu sene sınava giricem ve temmuz ortasında tyt çalışmaya başladım ama bir türlü artış yaşayamıyorum yaz başında denemeye girdik 49 çıkmıştı bugün denemeye girdim 50 çıktı bunun dışındakilerde de hep 48 53 arası attı netlerim türkçe 25 civarı geliyor normalde mat 21 20 falan geliyor tek oynayan şey sosyal fen sosyal bazen 10 civarı geliyor ama fen asla 10 a çıkmıyor sayısalcı olmama rağmen geometri sorularına bakamıyorum genelde zaman yetmiyor hoş baksam bile paralel kenara kadar bitti onu da karekök sıfırdan çözdüm türkçe için sabahları 20 paragraf çözüyorum ama sınavda mattan sonraya aldığım için kötü geliyor ilk türkçeyi alsam matı hiç kafam almıyor fen için biyolojim sıfır kafam da almıyor salak mıyım neyim unutup duruyorum fizik bilsem de emin olsam da yanlış çıkıyor kimya yapıyorum genelde sosyalde coğrafya din bazen felsefe çözüyom ayt kısmında matematiğim süre olduğu için sorun yaşatmaz diye düşünüyorum matematiği çok kötü olan bir öğrenci değilim aslında her ne kadar tyt netlerim kötü olsa da aytde biraz yapabiliyorum şu an trigo11 12 diziler logaritma bitti 11 in fazla mat konusu yok baksam yaparım ayt fizikte mekanik temelim çembersel basit harmonik bitti var 11 elektriği yeni çalışmaya başladım ayt kimya enerji hız modern atom dengenin bir kısmı ve elektro kimyanın elektroliz hariç kısmı bitti enerji hız dengeden soru çözmem lazım biraz daha ayt biyoloji geçen sene sinir biliyodum bu sene protein sentezi öğrendim başka yok size sorum tyt çalışmayı nasıl ilerleteyim net arttırmak için hangi derşlere bastırayım geometriden geo 0 çözdüm şimdi ne çözeyim ve arkadaşlar içimi kemiren 1 numaralı soru boş umutları bir yana bırakarak gerçekçi bir şekilde düşünürsek kimse ekim kasımda 50 tyt netininden bahsetmiyor bu sene olmaz gibime geliyor bu saatten sonra 25 bin civarı bir sıralama hedeflemek çok mu hayali olur günde 3 saat civarı çalışıyorum eve gelince arttırmam gerek biliyorum 5 e kadar çıkmaya çalışıcam hafta içleri bu konuda da görüşlerinizi sunarsanız yararlı olabilir |
acılar tyt netleri ayt durumu elem keder yardım edin

-
-
up arkadaşlar bakıp bakıp gitmeyin yaprak dökümü izleyip ağlıyorum burdan gelicek cevapları bekliyorum
-
Tytde sonuçta bir yerden sonra 1mat=1din
Tyt mat netin zor artıyorsa da tyt sos-fen netin görece kolay artar
Bence tyt sos-fen 10+ hatta 15+ yapmaya çalış ilk etap
Türkçe dil bilgisi eksiğin varsa gider
Mat için geo bak
*bence* en azından geo sorularının yarısını yapabilirsin konularını tamamlayıp bir seviyeye gelip
Tyt mat ilk soruları kaçırmamaya çalış yine konu eksiğin varsa kapat
mod aritmetik orta uslu köklü gibi sorular kaçmasın
Ayt durumun iyi gibi duruyor
Bio konuları işle sistemler bitir gelen sorular kek ayt neti olur (bio gerçekten zor gelmiyor *bence*)
YouTube kamplar hep ilgimi çekiyor
Kendin uygulamadım ama seni yönlendiren hocan vb yoksa YouTube destekler diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 20 Ekim 2021; 21:28:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam geometrinin tyt adına olan kısmını bu ayın sonunda bitirmeyi düşünüyorum sarkma yaparsa kasım 10u gibi biter
geometriden tek kaynak çözdüm (geometri 0)
şimdi acil geometrinin ilacını, birey b yi da 345 yeni bir kitap çıkarmış onu almayı planlıyorum ilaç zaman kaybı mı olur diye ufak bir tereddütüm var birey b için de zor gelebilir diye düşünüyorum kaynak olarak bir tavsiyeniz var mı
türkçe adına her sabah çözdüğüm 20 paragrafın yerini tyt türkçe denemesiyle değiştirmek var aklımda dil bilgisini de onun içinde halletmek ve haftada 6 gün tyt türkçe denemesi çözmek sizce verimli olur mu zaman kaybı mı olur
tyt matematik için hiç problemler kitabı falan çözmedim bu haftadan sonra haftada 2 ya da 3 tyt mat denemesi çözmek var kafamda problemlere ayrıca yüklenmeli miyim bir de branş denemeleri için çözüp memnun kaldığınız kaynak varsa paylaşır mısınız
cevabınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim biyoloji için söylediğinizin kesinlikle çok mantıklı ve verimli olacağını düşünüyorum
-
Geometri kaynak tavsiyem yok çünkü bu sene baskısı değişen kitaplara bakmadım nasıllar bilmiyorum
Youtubeda, internette kaynakları inceliyorlar örnek sayfaları vb oluyor onlara bakıp satın alabilirsin (dhye de sorabilirsin)
Elinde tyt türkçe sb varsa paragrafları önce ondan çözmeni tavsiye ederim
Denemede belirli bir soru çeşidinden 1-2 tane varsa sbde birçok var önce sb bitirmen daha mantıklı
Yanında da deneme çözersin sıklığını bilemiyorum sen belirlersin
tyt mat için yine sb ya da problemler kitabı gibi bir kitap çözmeni tavsiye ederim
problemlerin her çeşidini içeren bir kitap çözmek deneme çözmekten önce gelmeli
çözerken soru çeşitlerine nasıl yaklaşacağını öğrenirsin
branş deneme kaynak önerisi yine maalesef yok internete yönlendiriyim youtube özellikle kaynak inceleyen var baya
Rica ederim başarılar
-
hocam mat netin bence şimdilik iyi ama türkçe kötü. mat 20 türkçe 30 fen sosyalden 12 yapsan kafadan 74 net oluyor artmayacak netler değil türkçeyi artırmaya bak geo için de birey b ikinci sb olabilir geonun ilacı çözmeni tavsiye etmem o da temel bir kitap 0 çözmüşsün zaten ben ikisini aynı anda alıp pişman oldum keşke birini alsaydım diyorum. ama içindeki soruları görmek için kenan hoca geo ilacını çözüyor girer sorulara bakar çözersin almana gerek yok bence. türkçe için de paragrafını geliştirmeden denemeyi çok atmamanı tavsiye ederim türkçe mat gibi değil kaç paragraf kitabı çözdün şu ana kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam hız ve rengi bitirmek üzereyim son 5 6 testim kaldı bir ara yükseltmiştim doğru sayısını 20 soruda 18 17 falan çıkıyodu ona bile seviniyodum şimdi yine kötüledi denemeye geçme diyorsanız günlük paragrafı arttırabilirim
dil bilgisi de bakmaya başlıcam ordan da 2 3 net arttırabilirim diye düşünüyorum
hız ve renk bitince rüştü hocanın kitabını almayı düşünüyorum bir fikriniz var mı bu konuda rüştü hocayı öven de çok söven de biraz kumar gibi olucak rüştü hocaya güvenmek kararsızım o yüzden
geometri içinde söylediğiniz çok iyi oldu yoksa ilacı alıcaktım sağ olun
-
hocam fazla paragraf bitirmemişsin ondan netlerin biraz düşük paragraf için hız ve renk genelde başlangıç olarak kullanılır ben rüştü hocayı önermem çoğu sorusunu kendi taktiklerine göre hazırlamış adam sana sorunun başını oku geç diyor gerçekten onun soruları çözülüyor ama denemeye gelince çözemezsin en son kısma da bakman gerekir falan. ben hoca kitabı önermiyorum o yüzden paragrafın ritmi alabilirsin içinde makale tarzı sorular çok var zor kitaba geçiş için iyi olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X