Dün bana bir mesaj geldi 9 kontöre bir hafta boyunca 5 mb internete girebilirsiniz diye üye oldum girdim kontörüm 105 idi sonra 96 ya indi bende internete girdim 5 dk falan internette kaldım kontörüm 62 ye indiNe yapabilirim?Acil yardımlarınızı bekliyorum...Kayıtlardan da baktım toplamda 67 kb internete girmişim Avea KADAR YÜZSÜZ BİR OPERATÖR GÖRMEDİM!
quote:
Orjinalden alıntı: Voldroy5
Dün bana bir mesaj geldi 9 kontöre bir hafta boyunca 5 mb internete girebilirsiniz diye üye oldum girdim kontörüm 105 idi sonra 96 ya indi bende internete girdim 5 dk falan internette kaldım kontörüm 62 ye indiNe yapabilirim?Acil yardımlarınızı bekliyorum...Kayıtlardan da baktım toplamda 67 kb internete girmişim Avea KADAR YÜZSÜZ BİR OPERATÖR GÖRMEDİM!
BEKLE gelir kontörlerin yüklenecek hattına aveanın gprs servisi bu şekilde işliyor aveada şu durumda bence gprs servisine bulaşmayacaksın 1hafta sonra üyeliğini iptal et yoksa yenilenir bilgine IPTAL ABONE PAKET5 yazıp, 9495'e göNDER İPTAL İÇİN
Bence sabit bir konu açalım foruma avea bölümüne gprs bağlantısı hakkında..
Sürekli aynı şeyleri söylemekten yorulduğumuz için değil, insanların bilinçlenmesi için..
Bugün kontörü sıfırlanmamış arkadaşın ama sıfırlanabilir ve telefonu acilen lazım olabilirdi..
Avea doğru düzgün çalışmayan bir servisinin reklamını cebe mesaj atıp yaparak fazla ileri gitmeye başladı bence...
teşekkürler peki ben girsem yine kontörlerim gider sonra gelir mi?yani 9 kontöre bana uygun geldiği için girdim ve dışarıda iken internete girmem gereken çok an olabiliyor cevaplar için şimdiden teşekkürler
quote:
teşekkürler peki ben girsem yine kontörlerim gider sonra gelir mi?yani 9 kontöre bana uygun geldiği için girdim ve dışarıda iken internete girmem gereken çok an olabiliyor cevaplar için şimdiden teşekkürler
sonuçta düşecek ama 2 gün içerisinde geri gelecek kontörlerin merak etme pakete aboneliğin varsa gelmezse direk şikayetvar.com a yaz avea bizzat ilgilensin sen arama onları 1 de
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
sonuçta düşecek ama 2 gün içerisinde geri gelecek kontörlerin merak etme pakete aboneliğin varsa gelmezse direk şikayetvar.com a yaz avea bizzat ilgilensin sen arama onları 1 de
anladım hemen aboneliğimi başlatacağım tekrar en azından bu hafta çok yoğun müşterilerle falan konuşmam gerekiyor 500 sms paketi de var ama müşterilerin de tuşlara cart curt basacak hali yok zaten,aramadan daha ucuza gelebilir belki...haftada 50 kontör sırf konuşmadan harcıyorum neyse yarın 100 kont. alınca tekrardan üye olayım teşekkürler yardım eden herkese 48 saati geri sayıma bile alırım çünkü az buz gitmiyor kontörler bu arada 5mb ile messenger ne kadar zaman yapılabilir?yani konuşmadan kar ediyim derken mb leri aşmayayım... teşekkürler tekrar