Şimdi Ara

Acil yardım ryzen 5 5600x rx 6750 xt sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ryzen 5 5600x işlemci rx 6750xt ekran kartı 8x2 16gb 3200mhz Ram msi b550 anakart 2k 144 hz monitörum var online oyunlarda fortnite gibi ve bazı oyunlarda ekran kartı kullanımı 50 90 arasi gidip geliyor buda Drogba neden oluyor bunun sebebi nedir bilen varsa yardım edebilirseniz sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ssdleri kontrol et. Oyunlarda işlemci ve ekran kartı ısısı ne durumda? Bios güncellemesi? Güç kaynağı? Son çare format olabilir bunlar işe yaramazsa. Benzer sistem bendede var pubgde düşük ayarlar çoz: 2k %95 altına inmiyor dropda olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 22 Temmuz 2022; 14:5:4 >
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardesim

• Vsync ya da fps cap kullanıyorsanız normal. %99 gpu kullanmak için hiçbir fps limiti olmaması lazım.

• Yukarda arkadaşların dediklerini denedinizmi uyguladınız mı ? Normal de hem o işlemciyle hemde 2 k da öyle bir şey olmaması lazım.

Full hd de olabilir ama, online oyunlarda gpu kullanımı söylenen yüzdelerde gezebiliyor işlemci ne olursa olsun.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Format attım kardesim son çıkan drivere kurdum sorun düzeldi şuan mis gibi oynatıyor insallah stabil calisir bozulmaz

• mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

Yazılımsal bir sorun olduğu belli idi biraz , format ve güncel driverlarla düzelmesi güzel. Bazı oyunlarda nadiren yine gpu kullanımı dalgalı olabilir öyle görürseniz vsync off da kalsın dalgalanma büyük ihtimal geçer.

Yüzde 95 - 99 arası olur. Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Saol erhan kardesim ilgin için şuan pubgda 98 99 arasi battlefield 5 de de durum ayni fortnite dada 92 99 arasi oldu dropta yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.