Merhaba
İlana takas seceneğide ekledim.Yeni aldıgım kartla 2600x işlemcim darboğaza giriyor.Elinde olan varsa bu tarz bir işlemciyle takasada açıpım.
İlanlarimda sattığım bütün ürünler kendi kullandigim ürünler.
4060ti yeni bir kart aldım guncelleme açısından.Kasamda bulunan 2. Sahibi olduğum xfx. RX 5600 xt 6 GB ekran kartım boşa çıkma sebebiyle satılık .
Şu ana kadar 3 senedir kart bende ,genel olarak bir kozmetik sıkıntısı ve donanımsal bir sorunu yok .(Ses vs ).
Kartı kasamda yillardir kullandım.Hala güncel oyunlarda performansı çok iyi durumda.Macunu kendim değiştirdim .Alacak arkadaş arzu ederse tekrar değiştirebilir.
Kartın fotograflarindan kartın temiz durumda olduğunu görebilirsiniz.
Mümkünse Eskişehir içi elden tercihim.Alsin kullansin .Şehir dışı korunaklı kargo yapabilirim.
Forumun çok eski üyesiyim , ölücü binlerce gördüm boşuna parmaklarınızı yorup mesaj atmayınız.
Sarı sitede en uygun 3500 civarı .Hadi yine forumdan birine gitsin diye fiyatı ucuz tutacağım.Acelem yok .Satilmazsa koltuk altında durabilir.
Fiyat DH icin 2700 lira ,kargo hariç .Daha uygunu var ise yazın fiyatı güncelleyerek yazayım.
Kart sistem ile alındığından kutusu yok.Sistem faturasının görüntüsü elimde mevcut.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.