Şimdi Ara

Acil yardım! (hoca bizi bira içerken gördü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler cuma günü öğle arası çıkış serbest, 3 kişi dışarıya çıktık tobbacoya gittik ben dışarda bekledim 3 bira alacaklardı beraber içecektik.arkadaşlar girdi çıkmalarını bekliyorum ben dışarıda (tobacconunun bi bina yan tarafında) onlar tam çıkarken bizim okulumuzda olan kızgın bir kadın matematik hocası onları gördü bi arkadaşın üzerinde üniforma vardı ben ve diğer arkadaşımın yoktu.onları elinde bira içerken gördü sonra hoca onlara birşey demeden tobbacoya girdi.bizde 3 kişi tobbaconun arkasına gittik sonra hoca bizi görmeden orda olduğumuzu anlamış durun durun dedi ve bizde kaçtık.(beni elimde birayla veya bira içerken görmedi) ama diğer arkadaşları gördü sonra bizim sınıftaki 2 arkadaşa bizi sormuş onlarda tanımıyoruz demişler öğle arası eve gittik bizde bu olaydan sonra.öğle sonrası ilk ders o matematik öğretmeni derse girip bizim adımızı listeden almış numaramızı felan acaba ne olur? okuldan atılmaktan korkuyorum aileme bildirmeleri sıkıntı değil.troll yapacak arkadaşlar yazmasın

• Balide çektinmi
  • inşallah disipline gidersiniz aileniz bilir. tiplere bak bira içiyorlarmış ergenler
  • umarim okuldan atilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem biliyor zaten tek sıkıntı disiplinden tırsıyorum diğer 2 arkadaşımında biliyor...
  • İstediğini yaparsin onlara ne okulun içinde içme yeter biz lisedeyken okulun yanında parkta içerdik mis

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

İstediğini yaparsin onlara ne okulun içinde içme yeter biz lisedeyken okulun yanında parkta içerdik mis

Eyvallah dostum sağolasın ciddi cevap verdiğin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoca bana evsiz misin dedi
    7 ay önce açıldı
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okul dışında olan bişeyden sizi sorumlu tutamazlar sorarsada sanane anammısın babammısın de onun dışında içmeyin haram

• quote:

İstediğini yaparsin onlara ne okulun içinde içme yeter biz lisedeyken okulun yanında parkta içerdik mis

Yahu öğlen arası içip öğleden sonra kadının dersine gitmiş ne demek karışamazlar okul dışında sarhoş olup okula gitsen bir iş çıkarsan dışarıda içtin diye masum musun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Yahu öğlen arası içip öğleden sonra kadının dersine gitmiş ne demek karışamazlar okul dışında sarhoş olup okula gitsen bir iş çıkarsan dışarıda içtin diye masum musun yani

derse felan girmedim kadın bizi görünce direk okuldan kaçtımki kadın zaten dersimize girmiyor bizi okul dışı öğle arası gördü.

• Kaçıncı sınıfsın ona göre farklı davranırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Kaçıncı sınıfsın ona göre farklı davranırlar

10 , serseri tipli birisi değilim.düzgün birisiyim ve disiplin felan işim olmaz ilk kere gidicem tabi gidersem gideceğim kesin değil
  • 10sa sıkıntı olabilir yaşın biraz küçük anladığım kadarıyla okul saati içinde olmuş ama içerken yakalanmadıysan uyarı ya da kınamayla atlatırsın içkiyle yakalanan arkadaşlarınla konuş onlar da seninle aynı savunmayı verirse suçunun olmadığına dair sorun çıkmaz fazla. Efendi tipliyim diyorsan disipline yağ çek biraz kendini pişmanmış gibi göster rehberlik servisiyle konuşmanı isterler zaten rehber hocaya da pişmanım bidaha olmaz ayaklarına yat tahminimce en fazla uyarı alırsın o da sene sonu silinir ama dediğim gibi arkadaşlarınla aynı savunmayı vermen önemli

• o yaşta içkiyi nereden buldunuz? büyük birine aldırdıysanız o adamı suçlu bulurlar ve o adam sizi bulmasın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

10sa sıkıntı olabilir yaşın biraz küçük anladığım kadarıyla okul saati içinde olmuş ama içerken yakalanmadıysan uyarı ya da kınamayla atlatırsın içkiyle yakalanan arkadaşlarınla konuş onlar da seninle aynı savunmayı verirse suçunun olmadığına dair sorun çıkmaz fazla. Efendi tipliyim diyorsan disipline yağ çek biraz kendini pişmanmış gibi göster rehberlik servisiyle konuşmanı isterler zaten rehber hocaya da pişmanım bidaha olmaz ayaklarına yat tahminimce en fazla uyarı alırsın o da sene sonu silinir ama dediğim gibi arkadaşlarınla aynı savunmayı vermen önemli

teşekkürler cevabın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

o yaşta içkiyi nereden buldunuz? büyük birine aldırdıysanız o adamı suçlu bulurlar ve o adam sizi bulmasın derim.

sınıf arkadaşım aldı tobacco veriyor 18 yaş altı ama 2 arkadaşımda sakallı veuzun boylu benle yaşıt
  • Ulan ne korkuyorsun

Biz lisede kapalı su şişelerini bira katar derste içerdik teneffüs aralarında da wcde bi güzel kafayı çekerdik sağ salim bitirdik okulu 0 disiplin ile
    Birşey olmaz korkma ergen seni

• Okul düz lise tarzı bişeyse uğraşmadan atarlar sizi. Okul saatleri içerisinde öğrencilerin sorumluluğu okulun üzerindedir. Derse alkolik girmek ne lan deli manyaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

Okul düz lise tarzı bişeyse uğraşmadan atarlar sizi. Okul saatleri içerisinde öğrencilerin sorumluluğu okulun üzerindedir. Derse alkolik girmek ne lan deli manyaklar

aga anlamıyormusun derse girmedik öğle arası çıktık okuldan bidaha gelmedik. öğle arası çıkış serbest hoca bizi bira içerken gördü yakaldı işte.
    bu arada okul anadolu lisesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Bully -- 14 Ekim 2016; 18:32:32 >
  • Okula sokmadigin surece bisi olmaz. Hatta siz ictikten sonra da okula gitmemissiniz. Yani kanda alkol varken okulda bile olmadiniz. Disipline veremez, verirse velini cagir.

Ayrica rapor gibi dilekce yazilabiliyormus sanirim. Ailen ogrenciniz 547 numarali 11-b sinifi Ahmet cakar su tarihte ogleden sonra yarim gun bilgim dahilinde devamsizlik yapmistir. Gereginin yapilmasini arz ederim. Gibisinden yazarlarsa zaten okulun ustunden sorumlulugun kalkar. Sanirim boyle dilekceler icin 5 gun sinir var.

Ama hoca sana takar ve baska bi hatani yakalayip verirse sorun olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.