Şimdi Ara

ACİL YARDIM, HANGİSİNİ ALAYIM FOCUS vs COROLLA??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 LPG'li Focus ile 2000 Corolla VVTI arasında kararsız kaldım. Corolla'yı alırsam LPG taktıracağım. LPG'li fiyatları yaklaşık aynı. Araçların her ikisine de baktım. Hatasız denmesine rağmen her ikisinin de biri kaput olmak üzere 3-4 parçaları boyalı. Siz olsanız hangisini alırdınız?
    1. http://www.araba.com/367324.html
    2. http://www.araba.com/463305.html

• Arkadaşım hiç düşünmeden focus derim. Bende de 2001 focus var yalnız nenimki GP 4 hava yastığı var. Hem görünüş olarak yol tutuş olara focus onu katlar. Yeni kasa toyota bari olsaydı bir düşünürdün. Şimdi sana bir Hesap çıkartayım. Toyotada ABS yok Bu devirde artık AbS siz araba olmaz neyse hesaba geçelim ABS yok 15500YTL ye direk 3000 ytl ekledik, Birde toyotada tüp yok 2000 YTL ekle oldu 20500YTL Toyata öbür arabayla kıyaslanınca sana 20500Ytl ye gelecek.Ama toyotayı 13000ytl ye verirse bir düşün derim. Bunlar benim görüşüm.İlla toyata dersen git 96,97,98 coralla glı al hem ondan daha ucuz hem ondan daha yakışıklı.
    Ama tavsiyem ne alırsan al ama Asla ABS siz araba alma.

Sonra

• LPG'li hiç bir araç almanızı önermiyorum.Alacaksan yeni araçlara bakmanı tavsiye ediyorum.2 ci el,Yeni Kasa Ford Fokus,Toyota Coralla,Peugeot 307 ve 207,Opel Yeni Astra.Tabiki dizel seçenekleri.Bu araçlardan hangisini bulursan gönül rahatlığı içinde alabilirsin.
  • yapıcı yorumlarından dolayı karaagac'a ve genel yorumundan dolayı spirdala teşekkür ederim. Bu aracların yeni kasa dizellerini alacak kadar param olsaydı hiç düşünmezdim herhalde... Ayrıca iki tane LPG'li Tipo ile yaklaşık 150.000 km yaptım ve bir sorunla karşılaşmadım.
    Peki fiyat konusunda bir yorum yapabilecek olan var mı?
  • zate toyota tutulmayan kasalardan.. tavsiye etmem.. focusu ayrıca övemeye gerek yok.. bide sıralı lpg varmış.. güvenlik paketi de varmış.. ABS vs.. daha ne işte.. FOCUS
  • Fiyat konusunda bir bilgi vermiş olsaydınız ona göre fikrimizi beyan edebilirdik.Genel olarak yeni araçların ikinci el 27-32 arasında bulunabilir diye düşünüyorum.Tekrar ediyorum,eski kasaları ve LPG'yi önermiyorum.Bu zaman kadar başınıza LPG yüzünden olumsuz bir şey gelmemesi demek(Allah Cümlemizi Korusun) bundan sonra gelmeyecek anlamında değildir.Ne olacağımızı Allah'tan gayri bilen yoktur.Ben tedbir açısından değerlendiriyorum.Her yönden tedbirli olmanı istiyorum,o yüzden yeni araçları öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 31 Ocak 2007; 10:33:35 >
  • simdi corollo baya temiz bi araca benziyo ama arkadasın da dedigi gibi tutulmayan kasalardan bu corolla lar.focusun resmini görmedik ama bence focus al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her iki aracı da inceledim, ikisinin de iç ve dış görünümü yaşlarına göre fena değil. Ayrıca ikisinin de kaportasında değişen parçası yok; ikisinde de kaput+ üç parça boyalı. LPG'li fiyatları da aynı sayılır.
    Sanırım Focus'ta karar kılacağım, bu ilandaki veya aynı özelliklerde ve aynı fiyatlarda başkası olabilir.

Bu arada spirdal'a yorumundan dolayı teşekkür ederim, sanırım linklere tıklamadınız. çünkü fiyatlar ve özellikler orda var :)
  • Takur-tukur bir araba istiyorsan FOCUS u kaçırma...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.