Şimdi Ara

Acil yardım-format atarken diğer telefondan fotoğraflar silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil yardıma ihtiyacım var.

Yeni İphone 11 almış birininden eski telefonu olan İphone 6 plus telefon aldım.

bu iphone 6 plus telefonu formatlamak istedim. Bilgisayara bağlayıp itunes üzerinden kurtarma seçeneği ile formatlamak istedim.

Ancak sahibin asıl telefonu olan İphone 11 de fotoğraflar silindi.

Nasıl olduğunu neden olduğunu anlamadım, bu durumu düzeltmem gerek. lütfen yardım edin.

• Apple Support
    Kaybolan fotoğraflarla ilgili yardım alma
    https://support.apple.com/tr-tr/HT205912

Bir bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler yardım için

ancak silinenler klasöründe de yok fotoğraflar

kurtarma şeklinde format atmaya çalışırken 3 gb lik bir indirme işlemi görünüyordu, bunu apple yazılımı olarak düşündüm. ancak diğer telefondan fotoğraflar silinmeye başlayınca 1gb lik işlemden sonra işlemi durdurdum. iphone 11 deki fotoğrafların %90 ı silinmişti ve iclouddan da silinmiş

benim çözemediğim. işlemi yarıda kestik. kontrol ettiğimizde iphone 11 deki bazı fotoğraflar iplone 6plus da göründü..... ancak tamamı iphone 6 plusu gelmiş durumda değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: duransultan

teşekkürler yardım için

ancak silinenler klasöründe de yok fotoğraflar

kurtarma şeklinde format atmaya çalışırken 3 gb lik bir indirme işlemi görünüyordu, bunu apple yazılımı olarak düşündüm. ancak diğer telefondan fotoğraflar silinmeye başlayınca 1gb lik işlemden sonra işlemi durdurdum. iphone 11 deki fotoğrafların %90 ı silinmişti ve iclouddan da silinmiş

benim çözemediğim. işlemi yarıda kestik. kontrol ettiğimizde iphone 11 deki bazı fotoğraflar iplone 6plus da göründü..... ancak tamamı iphone 6 plusu gelmiş durumda değildi
    Ne olmus tam anlamadim ama belliki icloud dan silinmis.

Apple Support
    iCloud.com'da silinen fotoğrafları ve videoları kurtarma
    https://support.apple.com/tr-tr/guide/icloud/mm20b4a4d088/icloud

Icloud.com dan girip ustteki gibi kurtariyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapmaya çalıştığım şeyin özeti

aldığım iphone 6plus a format atıp yeni kullanıcı hesabı açıp kullanmaya başlayacaktım ilk kez iphone kullanacak biri olarak. ancak format atmaya çalışırken eski sahibin yeni iphone 11 indeki fotoğraflar silindi.

nasıl olduğunu anlamış değilim.

önerdiğiniz gibi iclouddan silinen fotoğraflar klasörüne baktım orada da fotoğraf yok
  • Acil yardım-format atarken diğer telefondan fotoğraflar silindi

İphone'a Geri Yükle...

seçeneği ile iphone 6plus a format atmaya çalışmıştım. yaklaşık 3gb sistem dosyası indirmeye başladı. Ancak Diğer iphone 11 deki fotoğraflar silindi.

kullanıcı hesabı iki telefonda da aynı olduğu için iphone 11 e format atmaya çalışmış olabilir mi. anlayabilen var mı durumu.

lütfen yardım edin. durum kritik. İphone 11 sahibinin fotoğraflarını geri getirmeye uğraşıyorum.

• iTunes ile uğraşmana gerek yoktu. Cihazın içinden "Tüm Ayarları Sıfırla" demek zaten her şeyin silinip,fabrika ayarlarına dönülmesi demek.
    Yalnız sıfırlamadan önce iCloud,iTunes,App Store'dan çıkış,iPhone'umu Bul ayarından çıkış ve Apple hesabının iPhone’la bağlantısını da kesmeniz gerekiyordu. (Son işlem apple.com web sitesinden yapılır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Nisan 2020; 10:10:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.