Şimdi Ara

acil yardım doblocular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2003 doblo niyetim var almaya ustaya gösteriyorum ama bide sizden tafsiyenizi bekliyorum neye bakmak lazım dobloda motor mu yürür aksammı nelere dikkat etmek lazım bide bu araçta yol bilgisayarı varmı ona önem veriyorum ben özellıkle nasıl birşedir bu cevabınızı en yakın zamanda bekliyorum

Orijinalden alıntı: burbu53

arkadaşlar 2003 doblo niyetim var almaya ustaya gösteriyorum ama bide sizden tafsiyenizi bekliyorum neye bakmak lazım dobloda motor mu yürür aksammı nelere dikkat etmek lazım bide bu araçta yol bilgisayarı varmı ona önem veriyorum ben özellıkle nasıl birşedir bu cevabınızı en yakın zamanda bekliyorum

alacağın modelin motor ve donanım bilgisinide yazarsan iyi olur dizelmi benzinlimi dizelse düz dizelmi turbo dizel olan jtd mi ve km bilgisi nedir....?

• jtd biliyorum multijetle aynı motormu hangisi daha az yakar veya perfonmaslı bu motor

Orijinalden alıntı: burbu53

jtd biliyorum multijetle aynı motormu hangisi daha az yakar veya perfonmaslı bu motor

JTD olan motoru al güveniyorsan km düşürülmediğine ,en az 300.000 km den önce anahtar değmez..

triger kayışınada dikkat et ne zaman değişmiş değişmiş az km yapmış aradan 5 yıl geçmise yine değiştir başına çok iş açar.

jtd motor gayet performanslıdır 100 km de şehir içi 7-7,5 litre yakıt tüketir.

şehir dışı 5 litreye kadar düşer.
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    acil yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.