Bildirim
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dünya klasiklerin de İLETİŞİM,Nutuk da ise 'ELİPS'' yayınlarını tavsiye ederim. _____________________________ Ya yeni bir yol bulacağız,ya yeni bir yol yapacağız.
Hannibal Barca -
Çok teşekkürler.
Arkadaşlar sizde tavsiyenizi yazarsanız sevinirim._____________________________ -
Arkadaşlar hangi yayınevlerine yönelmeliyim yazarsanız sevinirim. _____________________________ -
Bende merak ediyorum da mesela iletişimden alıp bi kitaba 25 lira veresim gelmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 3 Mayıs 2010; 20:35:07 >_____________________________
When a man lies, he murders some part of the world
These are the pale deaths which men miscall their lives
All this I cannot bear to witness any longer
Cannot the kingdom of salvation take me home -
quote:
Orijinalden alıntı: Cro-X
Bende merak ediyorum da mesela iletişimden alıp bi kitaba 25 lira veresim gelmiyor
Ben zaten korsan alıcam sorun yok o yüzdenYaşasın kötülük
_____________________________ -
Bende 1990 basımı mevcut.Engin yayıncılık diye bir yayımevi _____________________________ Hiç,yoktan iyidir
-
Alkım yayınlarından okuyorum ben fakat yazıları çok küçük.Çünkü kitap çok uzun.Büyük fontta yazarsalar baya kalın bir kitap oluyor.Ama alkım yayınları güzel bence.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X