Beyler başka bir bilgisayardan bağlandığım için ve fazla zamanım olmadığı için acil cevap bekliyorum.
nForce 4 Ultra tabanlı anakart önerisi bekliyorum. DFI LanParty UT veya Epox 9PNA+ istiyorum ama piyasada yok. Dünde benim işlemci yanınca bayramdan sonraya yapmayı düşündüğüm sistemi yarın yapmam gerekiyor. Bu kartlar stoklara girmedi hala değil mi?
Girmediyse diğer önereceğiniz kartlar nelerdir? Mesela Epox'un 9NDA3 falan modellerine bakabilir miyim? İyimidir? Overclock yapacağım o yüzden soruyorum? Yoksa ASUS yada MSI falan mı alayım?
LÜTFEN ACİL CEVAP
o/c performansı yüksek olan abit lere bak.
bence asus al.asusta stabilite sorunu yasamazsın ama su da var ki dfi kadar o/c potansiyeli yoktur asusların.ama bunun sebebi asus un stabiliteye verdigi onemdir.asus modellerine tavsiye ederim.forumdan sorabilirsin,ben onlarca asus kullanıcısından hıc bır sıkayet duymadım.bir iki catlak ses cıkabilir bunlarda bazı markalarla duygusal bagı olan arkadaslardır.saygı duymak gerek
quote:
Orjinalden alıntı: Alaris
bence asus al.asusta stabilite sorunu yasamazsın ama su da var ki dfi kadar o/c potansiyeli yoktur asusların.ama bunun sebebi asus un stabiliteye verdigi onemdir.asus modellerine tavsiye ederim.forumdan sorabilirsin,ben onlarca asus kullanıcısından hıc bır sıkayet duymadım.bir iki catlak ses cıkabilir bunlarda bazı markalarla duygusal bagı olan arkadaslardır.saygı duymak gerek