Şimdi Ara

Acil yardım ağ paylasım merkezi acılmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo y530 marka laptopum var bunun one key recovery adında bir özelliği var buna bugün bir bakayım dedim ve bilgisayarı bu tusla actım.. dosyaların bozuk olup olmadıgını taradı ve windows dosyalarının bozuk oldugunu soyledi, bende onarmasını emrettim onardı ve sistemi yeniden başlattım , buraya kadar hersey normaldi daha sonra ağ ve paylasım merkezının o simgesi hani iki bilgisayar vardır ya işte o kaybolmus ve denetim masasından hiçbiryerden girilmiyor ağdan paylaşım merkezini aç dediğimde bir pencere açılıyor 1 saniye içinde kapanıyor yani açılmıyor.. lenovo one key recovery adını verdiği marifetli özelliği sayesinde benim ağ ve paylasım merkezimi silmis.. büyük ihtimalle baska windows dosyalarımada zarar verdi

aynı marka laptop kullanıcılarının bu sistem dosyalarını düzeltme işine girmesini şiddetle kaçınmasını öneriyorum.. lenovonun one key system recovery ozellıgı guzel , ama bu bozuk sistem dosyaları vistayı bozabiliyor..

şimdi dosyalarınmı yedekleyip ve one key rescue system butonuyla bilgisayarı açıp fabrika ayarlarına geri dönersem sorun çözülecek, ama sizlerden yardım bekliyorum.. bu sorunu nasıl halledebilirim ?

bu arada işletim sistemim vista home premium 64 bit ..

teşekkürler..

• Aşağıdaki linkte bu sorun ile alakalı olabileceğini düşündüğüm konuya yorum yazdım. Sorununuzu çözmeye yarayabilir belki.

Ağda Tanımadığım Telefonlar

Linki sitenin masaüstü sürümünde açın.

Real Madrid
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyilmaz93

Aşağıdaki linkte bu sorun ile alakalı olabileceğini düşündüğüm konuya yorum yazdım. Sorununuzu çözmeye yarayabilir belki.

Ağda Tanımadığım Telefonlar

Linki sitenin masaüstü sürümünde açın.

aradan 6 yıl geçmiş, iyi niyetini anlıyorum ama konunun tarihine hiç mi bakmadın

• emptybottle kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım tarihe de ben sorunu Google'da arattığımda forumdan birkaç konu çıkıyordu. Ama hiç birinde tam olarak çözüm adına birşey yazmıyordu diğer siteler dahil. En son uzun uğraşlar sonucu çözümü buldum ve benim gibi yolu buraya düşen olursa diye paylaşayım dedim. Hatta birkaç konuya daha attım mesajı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Real Madrid
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.