Şimdi Ara

Acil yardım 5 dk ya almaya gidiyorum. kasa yardımı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 200 liraya acil kasa psulu kasa almam lazım önerilerini bekliyorum hazırlanıyorum çıkmaya lütfen acil yardım..Ve bostancıda stokta olması lazım.. benim bulduğum COOLER MASTER CMP-350 500 w var.. yada XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W

EDİT:XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W aldım ekran kartını takmak için arkadaki yeri nasıl açacaım bi türlü o şeyi çıkaramadım yardımcı olurmusunuz .s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thenough -- 12 Ocak 2014; 21:05:23 >

• Arkadaşlar şimdi çıkmam lazım acil yardım lütfen. vtandan bostancıda stokta olan kasa önerisi lazım yardım lütfen .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenough

Arkadaşlar şimdi çıkmam lazım acil yardım lütfen. vtandan bostancıda stokta olan kasa önerisi lazım yardım lütfen .s

http://www.hizlial.com/aerocool-v3x-500w-arka-fanli-usb-20-atx-siyah-kasa-ae-v3x500b/10279846
  • Kesinlikle xigmatek al diğerin i sakin alma gerçek değeri 350 watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W aldım ekran kartını takmak için arkadaki yeri nasıl açacaım bi türlü o şeyi çıkaramadım yardımcı olurmusunuz .s
  • Thenough kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kasanız onu acmak için tornavida lazım soketleri tutan cubuk seklindeki metal plaka (kilit) dan bahsediyorsunuz zannımca ?
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    eVET HOCAM ONU DİYORUM ONU ÇIKARTMADAN EKRAN KARTI TAKILMIYO .S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thenough kullanıcısına yanıt
    sadece ekran kartı deılkı onu cıkarmadan hıcbısy takamazsın soket kılıdı onun adı tornavida yardımıyla cıkart onu ısın bıtınce gerı tak.
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    Eyw. hocam hallettim sağolasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.