Şimdi Ara

ACİL!! TATİL ARKADAŞI ARIYORUM!(ARABA VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araba ile tatil gezisi yapmak isteyen tatil arkadaşı arıyorum!!

İstanbulda ikamet eden, Üniversite mezunu, yurtdışından masterli, kültürlü, bir kamu kuruluşunda çalışan, 40 yaşlarında, bekar biriyim.

Temmuz 15 gibi İstanbuldan hareket edip, Çanakkale üzerinden, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Antalya, Side güzergahını takip ederek bir tatil gezisi yapmayı planlamaktayım. Gezi yaklaşık 2 hafta kadar sürecektir.

2010 model, LPG'li, 1.6 motor, iyi bir aracım var(Chevrolet LACETTİ). Yakıt masrafı fazla olmayacaktır. Tatil arkadaşı olacak kişinin arabası ile de gidilebilir. (daha uygun bir aracı varsa) Benzin masrafı paylaşılacak, diğer otel, yemek vb. masrafları herkes kendi masrafını karşılayacaktır.

ARADIĞIM TATİL ARKADAŞI PROFİLİ: Üniversite mezunu, belli bir kültür seviyesinde, bir işi olan ve makul bir geliri olan, yol arkadaşı yapılabilecek iyi bir tabiatı ve karakteri olan, güvenilir, gezmeyi, tatili seven 22-50 yaş arası biri olabilir.

Güzergah boyunca daha çok gezilecek önemli yerleri gezmek istediğimden, oda+kahvaltı, veya yarım pansiyon çalışan konaklama yerlerini tercih etmeyi düşünüyorum. Herşey dahil, büyük otellerde konaklamayı düşünmüyorum! Dolayısıyla çok masraflı bir gezi olmayacaktır. Benzin masrafı dahil en fazla 1000 TL kişi başı bir harcama olacaktır diye tahmin ediyorum.

Çok zevkli ve eğlenceli bir gezi olacağını tahmin ediyorum. Herkese tavsiye ederim. Gezilecek yerlerin bir çoğuna daha önce gitmiş biriyim. Tabiiki görmediğim yerler de çok bu güzergahta. Bu güzergahtaki yerleri bilen biri tercihimdir. Bilmeyipte meraklı biri de olabilir, sorun değil.

İLGİLENEN ARKADAŞLARIN ACİL TEKLİFLERİNİ BEKLİYORUM! Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 13 Temmuz 2010; 11:50:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tatil Arkadaşı Aranıyor (Araba Var)

Harika bir tatile çıkmaya hazır mısın? İster yalnız seyahat etmeyi tercih edin, ister arkadaşınla keyifli anlar biriktirmek isteyin, tatil arkadaşları bulmak yolculuğunuzu daha keyifli ve uygun fiyatlı hale getirebilir.

Bir tatil arkadaşına sahip olmak, araba masraflarını bölüşmenize ve konaklama ücretlerini paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca, yeni insanlarla tanışabilir, farklı kültürleri keşfedebilir ve maceralarınızı paylaşabilirsiniz.

Bayan Tatil Arkadaşı

Güvenilir ve uyumlu bir bayan tatil arkadaşı arıyorsan, şu hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Benzer ilgi alanlarına ve hedeflere sahip olun.
    • Birlikte zaman geçirmekten keyif alın.
    • İyi bir uyku düzeni ve düzenli alışkanlıklar olsun.
    • Saygılı ve dürüst davranın.

Tatil arkadaşlığı, hem eğlenceli hem de faydalı bir deneyim olabilir. Arkadaşınla keyifli vakit geçirirken yolculuğunun maliyetlerini azaltabilir ve unutulmaz anılar biriktirebilirsin.

Bir tatil arkadaşı bulmakla ilgileniyorsan, sosyal medya gruplarına katılmayı, seyahat forumlarını ziyaret etmeyi veya tatil paylaşım uygulamalarını kullanmayı deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar böyle bir geziyi başka zaman bulamazsınız!

Gezilecek, görülecek yerlerden bazılarını sayayım size isterseniz. Bu kadar güzel yeri aynı anda hiç bir zaman görme şansınız olmaz!!:

Çanakkale ve Balıkesir taraflarını ben şahsen iyi biliyorum. Antalya Marmaris taraflarını da kısmen biliyorum.

GEZİLECEK YERLER: ÇANAKKALE, TRUVA, BOZCAADA, BEHRAMKALE(ASSOS), ALTINOLUK(Dünyanın oksijeni en bol ünlü yerlerinden. İstenirse Kaz dağlarına da çıkılabilir.

AKÇAY, AYVALIK(SARMISAKLI PLAJI, ALİ BEY(CUNDA ADASI), DİKİLİ, İZMİR, ÇEŞME, ALAÇATI, KUŞADASI, DİDİM, BODRUM, MARMARİS, DALYAN, FETHİYE, ÖLÜ DENİZ, PATARA, GÖCEK, DATÇA, KALKAN, KAŞ, KEMER, ANTALYA, SİDE..

ANTALYA CİVARINDA DÜDEN ŞELALESİ, MANAVGAT ŞELALESİ, ASPENDOS, OLİMPOS, KANYON, FETHİYE CİVARINDA DALYAN ve İZTUZU PLAJI, PATARA, MARMARİSTE TURUNÇ VE ÇİFTLİK KOYU, GÖKOVA(AKYAKA) GEZİLEBİLİR.

Bu yerlerde yemek yemek için gidilecek (balık, köfte vb) bazı ünlü yerlerin adresleri bende var.

Uygun görülen yerlerde daha fazla kalınıp, bazı programlar iptal edilebilir. Heryer görülecek diye bir şey yok!

TALEP OLURSA BU TATİL PROGRAMINI 3 veya 4 KİŞİ OLARAK DA YAPABİLİRİZ. !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 8 Temmuz 2010; 15:31:05 >

• ACİL!! GÜNCEL!!!

ARKADAŞLAR YOK MU TATİLE ÇIKACAK YANLIZ BİRİ ARANIZDA??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

ACİL!! GÜNCEL!!!

HOCA YANLIZ DEĞİL YALNIZ OLACAK.Öle bir profil çizmişsiniz ki amanın
  • Orijinalden alıntı: frozennn

Orijinalden alıntı: alimakgrav

ACİL!! GÜNCEL!!!

HOCA YANLIZ DEĞİL YALNIZ OLACAK.Öle bir profil çizmişsiniz ki amanın
    [/quote

Profildeki sorun ne sizce?? Bu konuda çok katı değilim, tekliflere açığım yeterki iyi niyetle ilgilenen olsun. Toplam masraf fazla geliyorsa daha kısa bir program yapabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 12 Temmuz 2010; 13:17:58 >
  • aklima ne geldi simdi inanamazsiniz :D
    bi 5-6 sene evvel izmir den trenle dönüyodum. 2 sıra arkamda 2 fransiz eleman vardı :) avrupa turuna cikmislar, yunanistan dan izmir e ordan esk. e ordan ist. ve BG den tekrar avrupaya gitcekkler falan neyse iste :) bunlar 2 sira arkamda oturuyodu tam arkamda oturan misafirperver Türk kardeşimiz de bunlara yol tarif etmeye calişiyo falan yaşli amcalar bişiyler anlatmaya calişiyo neler soylemesi gerektigini falan söylüyolar elemana. neyse iste boyle bi yolculuk içinde;
    sonunda eleman bunlara isterseniz esk. de sizi misafir edebilirim deyince bizim fransizlar misafirperver Türk e direk olarak homoseksüel olup olmadiğini sormustu :D
    .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENfER

aklima ne geldi simdi inanamazsiniz :D
    bi 5-6 sene evvel izmir den trenle dönüyodum. 2 sıra arkamda 2 fransiz eleman vardı :) avrupa turuna cikmislar, yunanistan dan izmir e ordan esk. e ordan ist. ve BG den tekrar avrupaya gitcekkler falan neyse iste :) bunlar 2 sira arkamda oturuyodu tam arkamda oturan misafirperver Türk kardeşimiz de bunlara yol tarif etmeye calişiyo falan yaşli amcalar bişiyler anlatmaya calişiyo neler soylemesi gerektigini falan söylüyolar elemana. neyse iste boyle bi yolculuk içinde;
    sonunda eleman bunlara isterseniz esk. de sizi misafir edebilirim deyince bizim fransizlar misafirperver Türk e direk olarak homoseksüel olup olmadiğini sormustu :D
    .....

Arkadaşım anlattığın hikayenin konumuzla ne ilgisi var? Sen konuyla ilgileniyor musun, yorumun nedir ondan bahset! Ha ima yoluyla bir şeyler sormaya çalışıyorsan çok ayıp etmişsin! Çok çirkin bir düşünce seninki! Benim bir çok arkadaşım var ama çoğu evli veya çalışıyor ve programları müsait değil. Yalnız başıma gezmekte sıkıcı olduğu için ve boş araba gitmemek için birkaç arkadaşla birlikte gidelim istedim hepsi bu!! Dervişin fikri neyse zikri oymuş hesabı senin yorumun çok alakasız ve çirkin oldu kusura bakma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa senle alakali deil konuyla alakali olarak aklima geldi direk olarak :) ehh derviş misali en azindan zikrimiz ortada :)
  • aslında ilk okuyan boyle bi zamanda her turlu dusunceye kapılabilir ama fikri ortaya atan arkadas belliki isin sadece para ve yalnız kalmamak kısmında baska turlu bi beklentisi olsa muhtemelen burası basvurabilecegi son adres olurdu :) benden arkadasa tavsiye burda veya baska bi yerden boyle bi etkinlige katılımın cok dusuk bi ihtimal olacagı olsada bu devvirde oyle birine ne kadar guvenebilecegini bi daha dusunmesini istiyorum sonucta arabanla ıssız yolllardan gececen bi miktar paran da olcak yanında iyisimi bi arkadaslık sitesine uye ol ve biz abazxaların arasına katıl bi sekilde birini bulursun yani her sasının bi kor alıcısı olur misali yanlıs anlama bayan olsa yanasır da bu devirde hangi erkek kızı bırakıp erkekle tatile cıkar? bol sans
  • umarım bulursun hocam, bazı sağlık problemlerim olmasa katılabilirdim bulamazsan da kafaya takma. dh nin toplantılarına falan katıl, oradan kafa dengi çıkar
  • ya kanka git kendine kız arkadaş bul ya:)Bi erkeğin muhabbeti ne kadar ii olabilir ki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozennn

ya kanka git kendine kız arkadaş bul ya:)Bi erkeğin muhabbeti ne kadar ii olabilir ki....

hocam kız arkla gitse yabancı kadınlarla muhabbet etme imkanı olamaz ki. adam muhtemelen sıkılmamak istiyor
  • Bu konu bu sitede tutmaz.Gezenbilir di sanırım oraya yaz anında arkadaş bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Bu konu bu sitede tutmaz.Gezenbilir di sanırım oraya yaz anında arkadaş bulursun.

Ooo lordum ne zamandır k-b'ye uğramıyorsunuz, özlettiniz kendinizi.
  • 18 Yaşındayım Okumadım :xd Gezmeyi severim her ortama girerim nekadar *** varsa hepsi bende istersen beraber çıklaım gezmeye dayı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Adam sana güvendi diyelim sen adam nasıl güveneceksin internetten yol arkadaşı falan bulunmaz bence saçmalık belki önyargı olarak görülebilir ama
  • Kurban Bayramında , bir tur şirketinin düzenlediği ” Doğu Akdeniz Turuna” bir arkadaş arıyorum.Tek başına katılınca fiyat 2 katı oluyor ve maliyetli ouyor benm için. Doğu Akdeniz turu 13 kasımda Mersinden gemiyle hareket, Lazkiye, Şam, Humus, Magosa, Girne, Beyrut, Kudüs, Kahire, Pirmatile, Nil Gezisi, İskenderiye ve 13ünde Mersine dönüş.Bu geziyle ilgilenen arkadaşlar varsa bana mesaj yazabilirler.MSN adresim: akdenizaksamlarinda@hotmail.com . Bu turun tanıtıldığı linki ilgilenen arkadaşa sonra vereceğim.teşekkürler….Not: tur ücreti herşey dahil (yeme iççme konekleme vs.) 599€ dur
  • Le petit prince olarak gidip Le petit princess olarak gelme ihtimalimiz varmış gibi geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sularslan

Kurban Bayramında , bir tur şirketinin düzenlediği � Doğu Akdeniz Turuna� bir arkadaş arıyorum.Tek başına katılınca fiyat 2 katı oluyor ve maliyetli ouyor benm için. Doğu Akdeniz turu 13 kasımda Mersinden gemiyle hareket, Lazkiye, Şam, Humus, Magosa, Girne, Beyrut, Kudüs, Kahire, Pirmatile, Nil Gezisi, İskenderiye ve 13ünde Mersine dönüş.Bu geziyle ilgilenen arkadaşlar varsa bana mesaj yazabilirler.MSN adresim: akdenizaksamlarinda@hotmail.com . Bu turun tanıtıldığı linki ilgilenen arkadaşa sonra vereceğim.teşekkürler�.Not: tur ücreti herşey dahil (yeme iççme konekleme vs.) 599� dur

bu fiyat iyimiş ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.