Merhaba, çok kısa yazmaya çalışacağım. Biliyorum uzun yazsam okumazsınız. Çok acil işe ve kalacak yere ihtiyacım var. Sigorta vs. umrumda değil. İş olsun yeter. Şehir de önemli değil. Ev sahibi bu sene kirayı 2 katına çıkardı (haklı olarak). Evden çıkmak için 1 haftam kaldı. Sokakta kalacağım sonrasında. Ayrıca işsizim de. Cebimde son 300 lira kaldı. Umarım yardım eden çıkar buradan. Hepinize teşekkürler. |
Acil işe ihtiyacım var. Sokakta kalacağım.
-
-
Bizim depoda işe alabilirim seni. Gece yine depoda uyursun yer var kartondan yatak günlüğü 90 lira kabul edersen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sömürü düzeniniz güzelmiş.
-
Gel kardeş Bodruma bir sürü eleman arayan yer var.Tabi Csb değilse mevzuu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şuan işçiye ihtiyacımız yok arkadaş acil paraya ihtiyacı olduğu için dedim kendisini düşündüğüm için
Arkadaş çevrene, ailene, tanıdıklarına söylesen bir çözüm olmaz mı? Sana yol gösterecek herkesle konuş, iletişime geç. Çalışma ve ev konusunda etrafındakilerden destek al. Oluyorsa ev sahibiyle yüz yüze görüş, durumunu anlat, sıkıştırmamasını rica et, şartları konuşun, ortak yol bulursanız nefes alırsın. Umarım halledersin, internetten de uygun pozisyon arayabilirsin fakat cevap vermeleri zaman alabilir, dediğimi yap derim. Yazlık bölgelerde, turizm lokasyonlarında şansını deneyebilirsin. İçine sinen, abuk sabuk şartları olmayan, düzgün bir iş bulmaya çabala. Düşünüp karar ver, biliyorum, streslisin ama net düşünmen faydalı olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun, sorunlar büyük, ülke yoruyor, hepimiz hayırlısını diliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Temmuz 2022; 0:58:48 > -
Bodruma gelse çok değil 1.5 ay çalışır sonra tekmeyi koyarlar yine işşiz kalır
2 katına çıkaramaz diye biliyorum.
-
çiftliklerde çalışacak kişilere genelde kalacak yerde veriliyor. zor durumdaysan böyle ilanları araştırabilirsin. işkurda bazı ilanlarda kalacak yerde sunabiliyor.
-
Teklifiniz gerçekse çok ayıp. Siz köle arıyorsunuz. Yazık günah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaz kış var abicim burada iş.Girdiğin yer sezonluk olsa bile başka işe geçer.Çalışacak adam işsiz kalmaz...
Bodrum'un neresindesiniz? Merkez? Turgutreis?
Up
-
Önceden zam yapmamıştır toplu olarak yaptı heralde
up
-
up
-
Destek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sömürü düzeniniz güzelmiş. |
Teklifiniz gerçekse çok ayıp. Siz köle arıyorsunuz. Yazık günah.
|
Benzer içerikler
- galviks ne için kullanılır
- kulak deliğine küpe arkası kaçması
- polis çevirmesi saat kaça kadar
- 44 nerenin kodu dolandırıcılığı
- prozac ne zaman etki eder
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X