Şimdi Ara

Acil sinirden varya... MERCEDES KASKO SORUNU.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün babamlar istanbul çamlıca gişelerinde (ben istanbulda değilim) kaza yaptılar araç 2012 mercedes e220 arkadanda bir araba çarpmış...

çekici gelmiyo muhatap yok ve birçok sorun olmuş bugün ve ben bunları daha yeni öğreniyorum...

arabanın kaskosu MERCEDES +3 YILDIZ KASKOSUNDAN YAPILDI VE diğer kasko şirketlerine göre yanlış hatırlamıyosam 1000 tl gibi fazla para verdik.

neyse en sonunda çekici falan gelmiş ancak asıl şey burda oluyor... (ve bugün babamın o bağırma seslerini falan telefondan duyunca normalde sinirli biri değildir artık kime bağırıyosa neyse)

araç servsite ve ben size şunu sormak istiyorum ARAÇ 3-4 GÜNE ÇIKACAKMIŞ BU 3-4 GÜN İÇİN KASKO FİRMASI VEYA ARTIK İLGİLİ KURUM MERCEDES MİDİR NEDİEVEYTA HANGİ SİGORTA ŞİRKETİDİR ARAÇ VERMEK ZORUNDA DEĞİLLERMİ VE DEDİĞİM GİBİ MERCEDES +3 YILDIZ SİGORTA MI NE ANDIRSA ADAMLAR SADECE 1 GÜN ARABA VEREBİLİYORLARMIŞ...

ACİL CEVAP BEKLİYORUM ALLAHHTAN SAĞLIK OLARAK BİR PROBLEM YOK GİŞEYE GİRERKEN KAZA YAPMIŞLAR SANIRIM...

SİGORTA KASKO VS. ANLAYAN ABİLERİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRM MERCEDES ARIYOZ MENGERLER ARIUYOZ YOK CARTTU CURTTU SİZE GERİ DÖNÜCEZ BUGÜN O MERCEDES İLE BMW ARASINDA KALDIĞIMIZ GÜNÜ HATIRLADIM VE BENİM YOĞUN ISRARIM ÜZERİNE MERCEDES ALMIŞTIK BUGÜN İNANIN NEFRET ETTİM KARŞINDA MUATAP BULAMIYOSUN...

SAYIN ADMİNLERİM KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM...

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Merhaba arkadaşlar bugün babamlar istanbul çamlıca gişelerinde (ben istanbulda değilim) kaza yaptılar araç 2012 mercedes e220 arkadanda bir araba çarpmış...

çekici gelmiyo muhatap yok ve birçok sorun olmuş bugün ve ben bunları daha yeni öğreniyorum...

arabanın kaskosu MERCEDES +3 YILDIZ KASKOSUNDAN YAPILDI VE diğer kasko şirketlerine göre yanlış hatırlamıyosam 1000 tl gibi fazla para verdik.

neyse en sonunda çekici falan gelmiş ancak asıl şey burda oluyor... (ve bugün babamın o bağırma seslerini falan telefondan duyunca normalde sinirli biri değildir artık kime bağırıyosa neyse)

araç servsite ve ben size şunu sormak istiyorum ARAÇ 3-4 GÜNE ÇIKACAKMIŞ BU 3-4 GÜN İÇİN KASKO FİRMASI VEYA ARTIK İLGİLİ KURUM MERCEDES MİDİR NEDİEVEYTA HANGİ SİGORTA ŞİRKETİDİR ARAÇ VERMEK ZORUNDA DEĞİLLERMİ VE DEDİĞİM GİBİ MERCEDES +3 YILDIZ SİGORTA MI NE ANDIRSA ADAMLAR SADECE 1 GÜN ARABA VEREBİLİYORLARMIŞ...

ACİL CEVAP BEKLİYORUM ALLAHHTAN SAĞLIK OLARAK BİR PROBLEM YOK GİŞEYE GİRERKEN KAZA YAPMIŞLAR SANIRIM...

SİGORTA KASKO VS. ANLAYAN ABİLERİM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRM MERCEDES ARIYOZ MENGERLER ARIUYOZ YOK CARTTU CURTTU SİZE GERİ DÖNÜCEZ BUGÜN O MERCEDES İLE BMW ARASINDA KALDIĞIMIZ GÜNÜ HATIRLADIM VE BENİM YOĞUN ISRARIM ÜZERİNE MERCEDES ALMIŞTIK BUGÜN İNANIN NEFRET ETTİM KARŞINDA MUATAP BULAMIYOSUN...

SAYIN ADMİNLERİM KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM...
    Read the small print before signing up

İmzalamadan önce küçük punto ile yazılanları okuyunuz. Bir sözleşme yapılmış, anlaşıldığı kadarı ile şartlarının bilemiyorsunuz. Size sigortayı satan kişi ile görüşünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 7 Eylül 2012; 6:12:14 >

• @oldsat

anlamadım??
  • yokmu cevaplayacak üstadlar??
  • Normalde sigortalar ekspertiz raporundan sonra araç tahsis ederler kimi sözleşmede 1 haftadır kiminde 15 gündür kiminde 30 gündür ancak 1 gün verildiğini ilk defa duydum desem yalan olmaz.
  • Axa yaptırdımdı arabam serviste 4 günlük araç verdiler. Sigortacı da tanıdık olmalı kesinlikle.
  • Evvela geçmiş olsun, cana birşey olmaması iyi. gerisi hallolur.
    Sigortayı yapan kişi kimse onu arayın, görüşün. Sonuçta o da kendi cebinden araç tutmayacak poliçenizdeki şartlara göre hareket edecek. Eğer size +1000tl fiyata satarken söylediği birşeyin tersini söylerse yüzüne vurursunuz bu dediğini.
    Ama 1000tl fazla verdiniz diye hemen size araç vereceklerini düşünmeyin, poliçe şartlarında yazdığı şekilde davranırlar. Fiyat fazladır ama bunun sebebi belki başka avantajlarıdır.

Ben en son servise bıraktığımda önce araç verilmedi, zaten istemedim. tamirin 3gün uzaması üzerine bu 3gün için vermişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle geçmiş olsun

Anladığım kadarıyla poliçeniz sompo japan sigorta aş den yapılmış + 3 diye bir olay sanıyorum orada var ne işe yaradığını bilmiyorum gerçi ama genelde sigorta şiketler başka bir mesliktaşımında dediği gibi 7 ila 15 gün süre ile araç tahsis ederler her ne olursa olsun 1 günlük bir ikame araç pek hoş birşey olmamış siz poliçenizi düzenleyen acenta arkadaşla görüşün bunun çözümünü kendileri sağlayabilir gerekirse bizde size yardımcı olmaya çalışabiliriz.
    ben size telefon numaramı bırakayım konuyla alakalı size elimden gelen yardımda bulunabilirim.
    saygılarımla
    yakup özdemir
    0535 288 82 16
  • Çok Geçmiş Olsun.

Sigorta Acenteri faizle borç vermeyi, Araba Satmayı yada tamir etmeyi beceremeyeceği gibi Bankalar, Galeriler ve Araç Servisleri'de Sigortacılığı beceremiyor malesef. Keşke herkes kendi işini yapsa da sizde kaza yaptığınızda asıl işi Oto galerinin muhasebesini tutmak olan müşteri geldikçe sadece poliçe kesmeyi bilen arkadaşlarla görüşmek zorunda kalmasanız.

Poliçenizde ikame araç klozu varsa, 7 gün veya 15 güne kadar ikame araç vermek zorundalar. Anladığım kadarıyla adı sanı belli olmayan bir Sigorta şirketinden Poliçenizi kestikleri için Oto Galeriye giderek poliçenizde yazıyorsa ikame araç klozunu gösterin yok ise bilgi kitapçığını talep edin. Eğer Experiniz Araç 1 günde teslim edilebilir raporu yazmadıysa yazılan rapor günü kadar (7 ila 15 gün üst limitli) ikame araç vermek zorundalar.

Kasko ve Trafik Sigortanız çok önemlidir. Poliçenizi yaptırırken Tek İşi Sigortacılık olan 24 saat arayabileceğiniz Bir Sigorta Acentesini tercih etmenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.