Üçünden karışık gidiyorum , netlerim iyi. TYT 8 AYT de 8 civarı yapıyorum , eksik olduğum kısımları çözüyorum sadece. Kazanım kaçırmamak için 1 tanesini bitirmek istiyorum , Acil düşündüm de kenan kara çözümleri telegram da hep. Tek bir tanesini tam anlamıyla bitirecek olsanız hangisini bitirirsiniz? |
Acil,Orijinal ve Bilgi Sarmal Geo hangisini bitireyim?

-
-
Bilgi sarmal bitirirdim diğerlerinden daha az popüler olsa da sağlam soruları vardı özellikle testlerin sonunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ösym tadındaları ben de çözüyorum hocam. Ama ilk başta ki soruları zordan çok adamı tilt ediyor...
-
Evet biraz sinir bozucu oluyor arada ^^
up
-
-
Bilgi Sarmal'da sınavda çıksa şaşırmayacağım soru bayağı vardı diğerlerini bilmiyorum maalesef
-
Ösym tadında lar mı hocam?
Çoğu simülasyon testlerinde ve sarmal testlerdeydi evet
-
11de sarmalı çözdüm orijinalinde bi kısmını yılın başında çözmüştüm
deneme odaklı gitmenizi tavsiye ederim geçen yıl 19/20 yapmıştım
illa çözücem diyorsan sarmal
-
Deneme odaklı gidiyorum hocam zaten , geometri birden fazla kazanımı aynı anda kullanmayı gerektiriyor bence de. Sadece 1 tane bitirmek sünettendir diyorum.
Hocam geometri için özel branş denemesi öneriniz var mı?
geometri için özel olarak orijinalin denemesinin bir iki tanesini çözdüm kasıntıydı ama farklı soru görmek açısından tavsiye edebilirim
-
Orijinal yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up.
Benim de elimde orijinal ve bilgi sarmal var kuzenimin verdiği. En efektif kullanım yolu nasıldır acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bs nin sarmaları çok iyi oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X