Er
26 Ağustos 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Edebiyat için hangi Denemeyle Başlamalı ve sırasıyla ilerlemeliyim?
(konularım bitti ama eksiğim çok var, bende limitten bitirirken denemelere başlamayı düşünüyorum)
Dostlar Edb başlayacağım ama nası ilerlemeliyim bir fikrim yok. Aklımda Rüştü hocadan dinleyip limit sb çözmek var şuanlık. Sizin fikirleriniz nedir?
Endemik mi yoksa Matematik Kulübü mü almalıyım. Geçen sene Bilgi Sarmalı çözmüştüm kolaydı ama şimdi yeni baştan başlamam gerek ayrıca karekök Rutin olmayan Problemleri pdften çözüyorum onu önermeyin. 345 i çözdüm ama 3dye yeni başladım. Değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla
Hocalarım hergün Geometri(2s), TYT Mat(3s), AYT Mat.(4s) Türkçe/paragraf(1s) çalışmayı hedefliyorum. TYT'yi tamamen yılbaşına kadar bitirmeyi hedefliyorum(60 netteyim şuan). Yeni başlıyorum) yanında AYT MAT ile birlikte biter diye düşünüyorum. LTİ'yi(1 Ay vereceğim. Tüm kaynaklardan bitireceğim çünkü) Aralık ayında TYT Fenle birlikte bitirmeyi düşünüyorum(yarı yarıya doğru yanlışım var Fizik 0). Ocak başı Şubat sonu AYT Feni(2ayda) bitirmeyi düşünüyorum(konuları yarım yamalak biliyorum. Organik, Sistemler ve Modern Fizik haricinde). Sizce TYT Fene 2 ay verip AYT Feni Şubat başı Nisan ortasına kadar bitirmeli miyim? Planım bu yönde. Eksikleri varsa düzeltirseniz sevinirim. Benim için çok değerli görüşlerinizi, önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılarımla..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 180
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 587 (Bu ay: 38)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.