Reddedildim, bu gece bütün hesaplar benden
Eğlence olarak yaşadığım şeylerden sonra ciddi bir ilişki yaşamak istedim. Olmadı arkadaşlar, bu gece de benim için içiyoruz
En azından dürüst bir şekilde söyledi
Arkadaşlar merhaba, elimde belirli belirli bir miktar nakit para var ve bir miktar daha elimde olacak önümde ki 7-8 ay içinde. 700-800 bin nakit ve 200-300 bin de kredi kullanma imkanım olacak yaklaşık 7-8 ay sonra şu zamanın parasıyla. arabayı genel olarak ben kullanacağım, arada babam da kullanacak tabii ki.
İlk arabam olacak ve beklentilerim:
parçası pahalı olmasın
otomatik olacak tabii ki, sürüş dinamikleri yeni başlayan birisine uygun olsun
görüntü olarak biraz genç arabası olduğunu hissettirse sevinirim
yakıt konusu da önemli tabii.
bir de bu arabadan mercedes c200 veya cla200 gibi c,d segment premium araçlara geçmeyi düşünüyorum 2,5-3 sene sonra bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. her şey için teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba, elimde belirli belirli bir miktar nakit para var ve bir miktar daha elimde olacak önümde ki 7-8 ay içinde. 700-800 bin nakit ve 200-300 bin de kredi kullanma imkanım olacak yaklaşık 7-8 ay sonra şu zamanın parasıyla.
İlk arabam olacak ve beklentilerim:
parçası pahalı olmasın
otomatik olacak tabii ki, sürüş dinamikleri yeni başlayan birisine uygun olsun
görüntü olarak biraz genç arabası olduğunu hissettirse sevinirim
yakıt konusu da önemli tabii.
bir de bu arabadan mercedes c200 veya cla200 gibi c,d segment premium araçlara geçmeyi düşünüyorum 2,5-3 sene sonra bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. her şey için teşekkürler.
Sınıf aşırı erkek yoğunluklu ve bana garip geliyor daha 1. Sınıfım.
Arkadaşlar nasıl daha fazla sosyal ortamlara karışabilirim?
Üniversite hayatı nasıl yaşanır?
Arkadaşlar merhaba, maddi durumu orta-iyi olan bir öğrenci üniversite hayatını nasıl dolu dolu yaşayabilir?
Ne yapılabilir mesela? Nerelerde hangi aktiviteler düşünülebilir?
Kızlar bize göre neden daha olgun, havalı duruyor?
Yaşıtımız hatunlar sanki bizden daha büyük daha olgun gibi duruyor giyim tarzlarıyla vs.
Bu neden böyle?
Nasıl ortam çocuğu / şerefsiz olabilirim?
Birkaç gün önce kanka her şeyin var da temiz çocuksun, ortam yapamıyorsun dediler.
Arkadaşlar anadolunun bağrından gelip bu işleri yapabilmek için tavsiye lazım.
Takılmalık arkadaş edinebileceğim yerler
İstanbul da akranim arkadaşım çok yok.
Böyle vakıf olur, dernek olur veya tanışma barları olur sosyalleşebileceğim rastgele yerler var mı
Kız arkadaşım yok diye kafaya takmaya başladım
21 oldum. Bu sene üniversiteye başladım ve 1 2 defa kısa süreli çocuksu şeyler dışında sevgilim olmadı.
Bölüm de çok erkek ağırlıklı olacağı için sevgilim olmayacağını düşünüyorum ve bunu dert ettim şaka gibi
Sermayen varsa ticaret yapmak mantıklı mı
Eğer sermayen varsa bir iş yerinde 15 20 sene çalışmak yerine ticarete atıl vs. diyenler oluyor.
Ben de bazen temiz esnaf ( kuyumcu , eczacı vs. ) olarak ticaret yapmayı düşünüyorum. Acaba sizin ticaret vs. ile ilgili düşünceleriniz neler?
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 823
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 98.802 (Bu ay: 1.761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 190 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar