Şimdi Ara

Acil Önerinizi Bekliyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu zamana kadar aktif Macbook kullanıcısıydım. Fakat arızalanınca kullanılamaz duruma geldi. Bu yüzden acil bir arayışa geçtim.

Macbook kasa kalitesi vs olsun alıştığım bir cihazdı, büyük ekran arayışımda ortaya çıkınca 17inç modellere yöneldim. Fakat macbook ta bu boyutlar oldukça eski modeller, bu yüzden sağlam bir notebook arıyorum. Araştırmalarım sırasında kasa kalitesi ile Asus Rog çok hoşuma gitti ve o modellere yöneldim.

Şu an da Asus Rog G752VL 24gb Ram 2GB GTX965 özellikli bir bilgisayara ulaştım 15 ay garantisi mevcut 6.000 lira diyorlar.

Ayrıca Asus Rog GL752VW cihazlara da bakıyorum onlarda da 4000 ila 4500 arası bulabilirim.

Oyun amaçlı da kullanacağım ama genellikle Adobe serisine ait bütün programlarda çalışacağım.

Uzun yıllar kullanmak istiyorum, kibar bir kullanıcıyımdır. Yeter ki bilgisayarda iyi olsun.

Günlük 11 12 saat kullanımım olacak.

Acil bu iki modelden hangisini tercih edebilirim ya da siz ne önerebilirsiniz.... Bu arada fiyatlar çok yüksek o yüzden bu iki modeldede ikinci el bakmak zorunda kaldım. Ne kadar sıfır almak istesemde imkanlar.

• 2gb gtx965 li pc ye 6 bin verilmez hocam.2 Gün önce 1060 lı msi laptop 6100 tl idi vatanda.indirim kovalamak lazım şuan hiç indirim yok ama size önerebilecegim tek şey almışken 10xx serisinden bir ekran kartı alın 960 eskidi artık.

Orijinalden alıntı: vangam

anlıyorum, banada ekran kartı yüzünden fazla geldi fiyat açıkçası, sizce ikinci cihaz nasıldır?

sanırım onunda ekran kartı 950m ki oda kötü hocam.asus pahalı türkiyede.msi monster ve dell in bazı ürünleri var uygun fiyatlı.Mesela 960m tavsiye etmiyorum ama 960m li dell 3200 tlye satiliyor.Fiyatta bu kadar düşünce mantıklı olabiliyor.ayrıca 1050ti li monster 4700 tl onuda degerlendirebilirsiniz. Geçen 4gb 960m li msi 4000 tl idi. Dedigim gibi hocam indirim kovalamak lazım ya arada hepsiburada sepet indirimi yapiyor

Birde ilk monster bakıyordum ama kasaları asusun yanında çok kalitesiz duruyor diye vaz geçtim, sizce monster nasıl

Orijinalden alıntı: vangam

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için, Media Markt bu gün gece kuşu indirimi yapıyor sağlammı bu kampanya yani güzel fırsatlar olabilirmi?

Birde ilk monster bakıyordum ama kasaları asusun yanında çok kalitesiz duruyor diye vaz geçtim, sizce monster nasıl

Vallahi bilmiyorum ilk defa gördüm öyle birşeyi.Hangi ürünlerde yüzde kaç indirim yapacaklar bilgim yok.Bu gece bakıp düzgün bir ürün indirime girerse size yollarım.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.