Şimdi Ara

ACİL LİMİT-TÜREV-İNTEGRAL DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30x12 olan bu deneme bahsedildiği kadar iyi mi? 12 de 12 yaptırır mı? Videolu çözümleri yok galiba çözen arkadaşlarım yorumlarını yapsınlar. Zorluk derecesi falan nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok zor olur diye bekliyordum şahsen ama 12 sorunun 9 u tam sınav ayarında lti bilen insanın yapabilceği tarzda 3 4 soruda genel olarak yorum içeren biraz daha ileri düzey sorular oluyor denemelerdeki dağılım böyle vaktin varsa çerez niyetine günlük 2 3 denemesi iyi gider gerçekten çözdükten sonra zor soru kaçırırsın bu konulardan
  • Dostuö video çözümleri yok ama denemenin arkasında her sorunun özenle çözümleri var. Ben başladım şahsen ama çok sevdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu çözen 12 de 12 yapar kolaylıkla

• Çok zor olur diye bekliyordum şahsen ama 12 sorunun 9 u tam sınav ayarında lti bilen insanın yapabilceği tarzda 3 4 soruda genel olarak yorum içeren biraz daha ileri düzey sorular oluyor denemelerdeki dağılım böyle vaktin varsa çerez niyetine günlük 2 3 denemesi iyi gider gerçekten çözdükten sonra zor soru kaçırırsın bu konulardan

• yorum sorulari mukemmel otesi , o kadar guzel ki yapamiyorum cogu soruyu bazen yetersiz de kalabiliyor cozumleri, dershanedeki hocalara gosteriyorum anlamadiklarimi ; hicbiri sorulara duzgun cozum getiremedi

• çok güzel hocam. ayrıca çözümleri de ayrıntılı .yorum soruları çok katkı sağlıyor bence
  • Up.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil lti denemeleri
    6 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben cozuyorum 3. denemedeyim. Arkadaki cozumleri begenmedim onun disinda iyi gorunuyor soru tipleri vs. Tekrar icin guzel gider

• HeroicMovement kullanıcısına yanıt
    10. denemedeyim guzel sorular var gunde 1 deneme at ilac gibi iyi gelir

• Yorum soruları çok sağlam,öabt den alınmış sorular var.8-7 soru rutin diğerleri sağlam oluyor
  • Eğer Limit Türev İntegral konularını gerçekten biliyorum diyemiyorsan çözme
    Özellikle Limit çünkü adam alttan sokup üstten çıkarıp yandan girip falan filan limitsiz olduğunu kanıtlıyor.
    Eğer hakim değilsen limitten yanlış yapmaya başlarsın çok ayrıntılı düşünerek ama biliyorsan bakış açısı kazandırır

• hocam pdf var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.