Şimdi Ara

Acil Koşun sadece 1 gün var acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hoca ödev verdi slayt yaptık şimdi bu slaytı cd'ye aktarmamızı istiyor ben koplaya yapıştır yaparak cdye aktarıyorum böyle silik gözüküyo powerpoint slaytı.Yazdır diyorum neroyla falan denedim olmuyor.Yazdırma işlemi bittikten sonra Laptopun cd rom'u otomatik yerinden fırlıyor tekrar cdyi taktığımda slayt içinde gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkert -- 30 Aralık 2013; 19:48:47 >

• Peki sen hazırladığın şeyin slayt olarak çalıştığına emin misin ? mesela eğer atıyorum fotoğrafları slayt yapacaksan tümü seçip slayt göster dersen o sadece kendi bilgisayarında öyle gözükür onu Movie Maker veya buna benzer farklı bir program ile foto veya videoları birşeştirip orada slayt haline getireceksin .

Gözükmeme konusunda bu cd yaz dediğin de orada bir sihirbaz çıkacak next next falan de sonra zaten birşey dolacak sonra bitmesi lazım yani kayıt olması lazım cd ye bir dene dediklerimi olmassa netten biraz araştırabilirim senin için
  • Tamam kardeş bi movie maker ile video haline getirem.

Orijinalden alıntı: Can1635

Peki sen hazırladığın şeyin slayt olarak çalıştığına emin misin ? mesela eğer atıyorum fotoğrafları slayt yapacaksan tümü seçip slayt göster dersen o sadece kendi bilgisayarında öyle gözükür onu Movie Maker veya buna benzer farklı bir program ile foto veya videoları birşeştirip orada slayt haline getireceksin .

Gözükmeme konusunda bu cd yaz dediğin de orada bir sihirbaz çıkacak next next falan de sonra zaten birşey dolacak sonra bitmesi lazım yani kayıt olması lazım cd ye bir dene dediklerimi olmassa netten biraz araştırabilirim senin için

Kardeş yok olmuyor ya .Movie makeride denedim birtürlü yazamıyorum hoca kesecek ya

• Ödevin ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkert

quote:

Orijinalden alıntı: Can1635

Peki sen hazırladığın şeyin slayt olarak çalıştığına emin misin ? mesela eğer atıyorum fotoğrafları slayt yapacaksan tümü seçip slayt göster dersen o sadece kendi bilgisayarında öyle gözükür onu Movie Maker veya buna benzer farklı bir program ile foto veya videoları birşeştirip orada slayt haline getireceksin .

Kardeş yok olmuyor ya .Movie makeride denedim birtürlü yazamıyorum hoca kesecek ya

nerde yapıyosun abicim sen slaytı ? p.point ile yapacaksın..

uzantısı mutlaka .ppt olmalı bilgisayrda yaptığını zannettiğin dosyayı sağ tıklayıp özellikler de bakalım uzantısı .ppt mi ?

• quote:

Beyler hoca ödev verdi slayt yaptık şimdi bu slaytı cd'ye aktarmamızı istiyor ben koplaya yapıştır yaparak cdye aktarıyorum böyle silik gözüküyo powerpoint slaytı.Yazdır diyorum neroyla falan denedim olmuyor.Yazdırma işlemi bittikten sonra Laptopun cd rom'u otomatik yerinden fırlıyor tekrar cdyi taktığımda slayt içinde gözükmüyor.

powerpoint 2007 de office menüsüne gir yayımla kısmından cd için paketle de. cd yi seç. tüm dosyaları oluşturacaktır. o klasörü cd attığında sorun olmaz

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil'de 6 saat bekledim !
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler hallettim saolun

Beyler hallettim saolun

nasıl halletigini yaz da baskası da faydalansın hocam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.