Şimdi Ara

Acil Konu Turist eşleştirmeli cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde simfree iphone 4 16gb mevcut.Şimdi bu cihazda imei sorgulamasi yapilinca gecici sureyle turist eslestirmeli cihaz kayit disi imei yaziyor.cihazi nasil kaydederiz kaydedebilir miyiz kaca mal olur bu isi yapan kimi bulabilirim.

Suana kadar 3 kisiyle gorustum ikisi yapamayiz dedi imuratk arastiriyor durumu pasaportkaydi.com da bir eleman da gecici kayit silinir yeni kayit yapilir diyor.yani cihazin akibeti belirsiz gibi.eger elimde patladi kaydolmayacaksa gidip guzel bir su iceyim soyle mutfaktan.yok cok pahaliya mal olacaksa kayitsiz deyip sahibinden de satmayi deneyeyim.

Yapabilecek var ise pm atsin ucreti konusur anlasiriz

Ek not:btk cihaza diyor ki cihaziniz kayitli turist eslestirmeyle.site ayri diyor.pasaport bulup gidip kaydettirmeyi denesem mi dilekce falan yazip.saygilar

İsn en sacmasi zaten kayit disi olan cihazin kaydinin silinmesi icin niye evraka ihtiyac duyulur.ilk sahibini kaydi yapani bulmam cok zor onu da ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megaege -- 29 Mart 2012; 17:01:57 >

• (0312) 232 23 23 bu numarayi arayin magduriyetinizi anlatin
  • Hocm pasaport kaydi yapan kisiyi sordu bilemeyince yapamayiz cihaziniz kullanilamaz dedi.ancak internette yaptiranlar var.anlayamadim gitti bu isi
  • Aslinda suan kayit disi ise yeniden kayit yapilabilmesi lazim.kayit disi gozukuyorsa neyi sildirmek gerekiyor anlamadim.insanlari yurtdışı telefonlardan sogutmak icin elinden geleni yapiyorlar.hocam bir cozum bulamasaniz dahi son olarak 30 gun icinde yurda giris yapan birini bulun ve sanki ilk kez kaydediyorsunuz gibi kayit yaptirmayi deneyin. Turist kaydini yapan operator hangisi ise o operatorden yaptirmayin ornegin turist kaydi turkcellden yapilmissa siz avea yada vodafone dan yaptirmaya calisin 3 operatörude deneyin.umarim sorunu cozersiniz can sıkıcı bir durum.
  • Hocam pasaportum da yok isin kotusu .biriyle konustuk telefonda silmeye 120 lira istedi tekrar kayit da 100 deseniz 220 tl.az degil buz degil direk 100 liralikla kaydi deneyelim bir.olmadi malum o sekilde yapacagim
  • forumda 2 . el
    kisminda imuratk isimli arkadas silme+kayit islemini 150 ye yapiyor
  • hocam murat kardesle konustuk yapilamiyormus bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya : S turist ile eslestirildigi iicin mi
  • sanirsam.telefondan biri sirf silmeye 120 istedi olmadi ona yaptiracagim ama cok para:S
  • Silme ve kayit 100 tl Belgeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.