Şimdi Ara

acil ing çeviri kız bi şey dedi ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    but i also want to know how u look before i make u my boy because i dont want to make u my boy and then find out i dont like u and then be disappointed
    do u understand what i mean? u cannot make someone ur boyfriend or girlfriend until you know for sure that you like them a lot

• seni tanımak istiyomuş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

seni tanımak istiyomuş işte

u cannot make someone ur boyfriend or girlfriend until you know for sure that you like them a lot
    burda ne demek istiyor
  • Erkek arkadaşı olmanı istiyor kız arkadaşın yoksa diyor anladınmı diye soruyor biraz eveleyıp gevelemis işte
  • quote:

ingilizce bilmiyosun barı yanlış yönlendirme arkadaşım

iwant u to be my boy (benim erkek arkadaşım olmanı istiyorum)

u cannot make someone ur boyfriend or girlfriend until you know for sure that you like them a lot (Sen birisini tam olarak sevdiğine emin olmadan kız arkadaş veya erkek arakdaş olamazsın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tripsin

quote:

u cannot make someone ur boyfriend or girlfriend until you know for sure that you like them a lot
    burda ne demek istiyor

birini onu çok sevmeden sevgilin yapamazsın diyo seni görmek tanımak istioyr yani ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diyo ki sevgilim olmanı istiyorum fakat ilk önce seni biraz tanımalıyım çünkü sonra belki beni hayal kırıklıgına ugratabilirsin sevgilim olman için ilk önce senden hoşlanmalıyım
  • sonuç olark kızın dediğini harfi harfine çevirmedik demek istediğini söyledim gavat
  • diyo ki benden önceki halini de bilmek isterim çünkü şimdi seninle tanıştım ve şimdiki halini biliyorum eğer önceki halini de bilirsem sonradan sevgilim olduğunda sevmediğim bişey ortaya çıkmasın..
  • Nasıl anlaşcanız
  • cam aç diyor
  • www.hemencevir.org
  • erkek arkadaşım olmanı istiyorum ama öncelikle seni bir tanımalıyım bir erkek arkadaşın veya kız arkadaşın var mı yok mu iyice bir tanımalıyım diyor.(burası saçma hem erkek hem kız arkadaş ama doğru)
  • i want u to be my boy
    but i also want to know how u look before i make u my boy because i dont want to make u my boy and then find out i dont like u and then be disappointed
    do u understand what i mean? u cannot make someone ur boyfriend or girlfriend until you know for sure that you like them a lot

Erkek arkadaşım olmanı istiyorum
    Fakat aynı zamanda erkek arkadaşım olmadan önce nasıl göründüğünü bilmek istiyorum çünkü seni erkek arkadaşım yapıp daha sonra senden hoşlanmadığımı anlayıp hayal kırıklığına uğramak istemem, ne demek istediğimi anlıyor musun? Birinden hoşlandığına emin olmadan onu erkek/kız arkadaşın yapamazsın.
  • çok saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.