Şimdi Ara

[ACİL] iki karttan hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar acil karta ihtiyacım var bütceme uygun alabileceğim HIS HD5670 kart sıfır ve yakın bir arkadaştan ikinci el PowerColor HD4870 buldum, ikinci el olan daha ucuz doğal olarak. Birisi dx11 ve Shader Model 5.0 destekliyken diğeri 256-bit GDDR5.. ikisi arasında kararsız kaldım ama acil bir karar vermek zorundayım lütfen bir el atın kardeşlerim.. Kartların FIFA12'yi full açması kafi başka oyunla işim yok.
    şimdiden çok teşekkür ettim.

bunu mu?
    http://www.exa.com.tr/his/ekran_kartlari/his_hd5670-334-13982.html
    yoksa bu mu? almak daha mantıklı..
    http://www.villman.com/Product-Detail/powercolor_HD4870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendocino_610 -- 25 Ağustos 2011; 17:48:06 >

• bir cevap verebilecek yokmu arkadaşlar?
  • 5770 al 2.el 2kartda dusuk kalır güçkaynağın varsa biri 390a GTX295 satıyodu onuda alabilirsin
  • Bu konuya sabah mesaj atmaya kaltığımda silindi demişti konu şimdi tekrar gördüm ne olduğunu anlamadım. Diğer bileşenlerinin ne olduğunu bilmiyorum da
    Bana göre ati tarafından alınacak en düşük model 5750 / 5770'dir benim eski kartım 5750 ve şuan da max ayarlarda açmadığı hiç bir oyun yoktur. Nvidia cephesinden birşey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosn

Bu konuya sabah mesaj atmaya kaltığımda silindi demişti konu şimdi tekrar gördüm ne olduğunu anlamadım. Diğer bileşenlerinin ne olduğunu bilmiyorum da
    Bana göre ati tarafından alınacak en düşük model 5750 / 5770'dir benim eski kartım 5750 ve şuan da max ayarlarda açmadığı hiç bir oyun yoktur. Nvidia cephesinden birşey söyleyemem çünkü hiç kullanmadım.

gtx 295 a5870-5970 arası bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veto1214 -- 25 Ağustos 2011; 21:37:04 >
  • saolun arkadaşlar ama bütcem ve alabileceğim kartlar kısıtlı, zaten çok para vermekte istemiyorum çünkü oyunlarla pek aram olmadığından bütün oyunları full açması beni çokta ilglendirmiyor açıkçası. FIFA12'yi full açması yeterli fifanın sistem gereksinimleri çokta üst seviye değil zaten, bu yıl optimizasyon sorunları aşıldığı için fifa11i high sorunsuz açan bir kart 12'yi de açacaktır muhtemelen. HD4870'i arkadaşım 120'ye verecek diğeri zaten 170 lira yani asıl kafama takılan dx11 ve sm5.0 desteği için 50 lira fazla vermeye değermi? yada şöyle sorayım dx11 ve Shader Model 5.0 desteğimi daha önemli yoksa GDDR5 256-bit'mi?
  • Bu saatten sonra o kartlara yatırım yapma ikinci el bir HD 5770 eğer alamazsan veya almak istemezsen en kötü ihtimal olarak sıfır bir HD 5750
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.